חברים

ח ל ל י ת

New member
חברים

זה לא מה שתמיד חושבים.לפעמים אני מצפה יותר מידי.לפעמים אני נותנת יותר מידי.לפעמים מתאכזבת.כשאני מתאכזבת זה כואב בפרט כשמעגל החברים מצומצם.לפעמים נדמה לי שלבד הכי טוב.לפעמים לא.

די דנסר

New member
התורה שלי על חברים...

החכמה זה לא לצפות מהם, אלא לקבל אותם כפי שהם. אם יוכלו - ישקיעו בקשר, אם לא יוכלו- אז לא. אם תוכלי לתת מעצמך- מה טוב, ואם לא- אז לא. תני לך ולהם את מרחב המחיה ואל תחנקי אותם. אם תתאכזבי- הסבל כולו שלך. חבל על האנרגיות שאת משקיעה בציפיה ובאכזבה. תזרמי עם מה שיש כי במילא מעגל החברים מצומצם. ולבד?- ממש לא כדאי... די דנסר

TheLive

New member
נכון זה לא

זה לא מה שחושבים מסכימה איתך במאה אחוז אבל עדיין אם את מרגישה שאת רוצה לתת לאחרים אל תפסיקי , אבל תלמדי לא להתאכזב מהם כי את מכירה אותם כבר, את הרי יודעת מי הם ומה אופיים ואת יודעת שאת אוהבת אותם בתור חברייך. לבד זה לא טוב , כל אחד מאיתנו זקוק לחוג החברים שלו , זקוק לשיחות איתם ,לבלות איתם , לצחוק ולהנות ואם נדע ליישם את כל אלו הרי שחיינו יהיו שופעים ומלאי שימחה עד כמה שניתן . החיים

JudyWn

New member
במיוחד כשמעגל החברים מצומצם

צריך לדעת לבחור את החברים שלך. אולי אם רע לך עם האנשים האלה, את לא צריכה להגדיר אותם כ"חברים"? אולי עדיף לשמור על קשר קצת יותר קורקטי?

למעלה