חברים

ERHAMU

New member
חברים

יש אולי מישהוא שיודע פרטים נוספים על מצבו של דודי? אולי יש משהוא שאפשר לעזור בו? אם כפרטי או כחבר הנהלת האיגוד , אם יש איזה צורך בכל צורה אני מבקש לפנות אלי. ממש מצמרר לקרוא את דבריו בפורום שעות ספורות לפני שפצע את עצמו בצורה קשה כל כך -כאילו חזה את העתיד לקרות,זה כל כך עצוב . אני מתפלל לשלומו ערן

Kobi Israeli

New member
חמו

מס' אנשים נמצאים בקשר עם ההורים של דודי ואני מניח שהם יעדכנו אותנו כשיהיה מה לעדכן. ברור שהפגיעה קשה, כך גם התחושות של כולנו. אתה בוודאי מתחבר לארוע מהמקום האישי שלך וזה בטח לא קל. מקווה לבשורות טובות. שמיים כחולים.

FalxOri

New member
נכון לאתמול...

אתמול הוא עוד עבר בדיקות להערכת הנזק (צילומים ו CT) אבל בגדול המצב מוגדר קשה ויציב. מבחינת פגיעות אני יודע על די הרבה שברים ואני מקווה שלא יהיו עוד הפתעות. אני יעדכן יותר מאוחר אם יהיו פרטים נוספים, ואני אבדוק אם יש עוד משהו שאפשר לעזור בו. נקווה לטוב אורי

ERHAMU

New member
קובי אחי

אין לך מושג כמה זה החזיר אותי שנים אחורה. תנסה להכנס לסיטואציה שלב אחרי שלב ותנסה להבין את מה שאנו מדחיקים כל יום.הפגיעה בקרקע,הפנוי,חדרי הטראומה והמיון,חדרי הניתוח,ההורים והמשפחה המבועתים מפחד ודאגה, אשפוז ארוך ובעזרת השם במקרה הנ"ל{הכוונה שיגיע לשלב הזה } שיקום ארוך מתיש ומייגע.אחי זה נורא. אני חי את זה כל קפיצה זה לא משהוא שאפשר לשכוח אבל השאלה היא למה אנו מביאים את עצמנו ביודעין למצבים כאלה קיצוניים ולמרות כל מה שאמרת בהרצאתך האחרונה אנו יודעים שזה קרוב ולא נוקפים אצבע , השאלה היא האם יש מה לעשות או שזה סוד קסמו של הספורט הזה ואנו נמשכים אליו רק בשל היותו כל כך מסוכן. בתפילה מעומק הלב לשלומו והחלמתו ערן

FalxOri

New member
לא נראה לי.

אם אני אמליץ לך לא לקפוץ עם החופה החדשה והנסיונית שלך, תקשיב? כנראה שלא כי אתה מרגיש בטוח ושאתה יכול להסתדר איתה (ואתה עוד מודע לסכנות מנסיון מר). כל אחד יקבע לעצמו את הגבולות ואת רמת הסיכון האישית שהוא מוכן לקחת. O

למעלה