חברים... משהו פה אוהב את אביתר בנאי? אני מאוד אוהב אותו היום שמעתי את הדיסק החדש איזה חמוד!
א אדום סל צהiב רגל New member 28/3/05 #1 חברים... משהו פה אוהב את אביתר בנאי? אני מאוד אוהב אותו היום שמעתי את הדיסק החדש איזה חמוד!
W Wooooo its flair New member 28/3/05 #2 אביתר בנאי.. יש לי שתי שירים שלו שהורדתי: תחרות כלבים ויש לי סיכוי. זמר לא רע בכלל האמת
E EL CHE VIVE New member 29/3/05 #3 מה עם כלום לא עצוב ומתי נתנשק השירים הכי מוכרים שלו? יש לו עוד כמה מעולים גם הביצוע שלו לברוש של אריאל זילבר נחמד אבל מה שמעצבן אותי בו זה שהוא דיכאוני מדיי!!!
מה עם כלום לא עצוב ומתי נתנשק השירים הכי מוכרים שלו? יש לו עוד כמה מעולים גם הביצוע שלו לברוש של אריאל זילבר נחמד אבל מה שמעצבן אותי בו זה שהוא דיכאוני מדיי!!!
E EL CHE VIVE New member 29/3/05 #5 משינה חמודים אבל הטקסטים בנאליים בטירוף!!! הם יכולים להקפיץ ולשמח ולהצחיק אבל הטקסטים שלהם חסרי משמעות בצורה מפחידה!!!
משינה חמודים אבל הטקסטים בנאליים בטירוף!!! הם יכולים להקפיץ ולשמח ולהצחיק אבל הטקסטים שלהם חסרי משמעות בצורה מפחידה!!!
A AmiTutiT14 New member 29/3/05 #6 ובדיוק כמו שהם חסרי משמעות ככה הם גאוניים. למרות שבעצם יש לחלק מהשירים משמעות, אבל משמעות חבויה. ממש גאונים..
ובדיוק כמו שהם חסרי משמעות ככה הם גאוניים. למרות שבעצם יש לחלק מהשירים משמעות, אבל משמעות חבויה. ממש גאונים..