חברים...

חברים...

אז ככה... נתחיל שירשור של המשצים הכי מעצבנים... אני יסביר את עצמי לכל אחד מאיתנו בטוח בבית ספר או בקורס יש משצים ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנים!!!!! אז תספרו איזה סיפור שהיה לכם אם אותו בן אדם... אה ובלי שמות כמובן!!!!! מתה על כולם סיתון (שבוע טוב)

../images/Emo6.gif

במסע האחרון הפרחי משצ"יות הדתיות הקימו בתוך המאהל הבדואי, אוהלי איגלו כי הן רצו פרטיות, פרטיות, לא הכיף במשצ"ים להיות כמו אחים.

f o x g i r l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

אני בטוחה שהיו מקרים יותר מבדרים אבל מה שאני זוכרת כרגע הוא שבאחד הסימנרים שיצאתי אליהם עם המחוז, אני והחברות שלי היינו המאספות של הקבוצה ואז באו כמה פקאצות וניסו להתחיל להתווכח איתנו מי יהיה המאסף..כאילו יופי! בואו נריב מי יהיה המאסף!
התנהגות מטומטמת ביותר
.

שלי היא כזאת...

יש לי משצית בבית ספר שלי שנה מתחתי והיא שיא הקרציה חושבת שהיא המנהלת של הכל... אפילו המורים של שלח שנאים אותה (חחח לא יוכלים לסובל אותה) קיצור היה לנו ערב הסברה על הבית ספר... ואני ועוד 2 משציות בגרות הינו אחריות על הפרוייקט הזה... אז היתי חולה יום אחד... והיא עשתה את זה... חחח אבל מה מכוער!!!!!! ולא בולט... יום למחרת באנו הרדנו הכל ועשינו מחדש ויצא פצצתי ביותר (כן כן היתי מניאקית אבל מה לא נעשה כדי שהמשציות יהיו מספר 1 בבית ספר!!!) אז היא נעלבה ורצתה ללכת להגיד למורה שזה ממש לא יפה ולבכות לה והמורה לא סובלת אותה חחחח קיצור עזבו... יש כאן אנשים על הפנים.. הילדה הזאת קרציה!!!! מקווה שהיא תעזוב שנה הבאה אם לא היא תדבק אלינו כמו לא יודעת מה חחחח (עכשיו אני נשמעת ממש רעה... אבל אם תכירו אותה תצדיקו אותי) סיון

למעלה