חברים!!

taltal3001

New member
חברים!!

חברים אתמול חזרתי מסמינר שהיה לי בנוגע למשלחת.. הייתי בהר הרצל, יד ושם.. בית התפוצות ומוצזיאון הפלמ''ח.. דרך אגב אני ממליצה בחום ללכת למוזיאון הפלמ''ח, ממש ממש יפה שם! זה לא מוזיאון רגיל..זה מין תצוגה כאזת, שנותנת לנו הרגשה שכיאלו היינו שם! ממש יפה. אז ככה.. סופסוף יש לנו תאריך לטוס.. ב28 בספטמבר, אם עוד מישהו טס בתאריך הזה שיגיד לי אולי נפגוש אותו בטיסה!!! התגעגעתי אליכם מאוד...והפורום היה חסר לי :)

מגניב לך!

בתאריך שאני נסעתי היו בשדה התעופה איזה חמש משלחות ובאחת המשלחות הייתה אמורה להיות איזה קרובת משפחה רחוקה שלי בחיים לא פגשתי אותה... אבל מכאן נובע שאם מישהו יגיד לך שהוא טס בתאריך שלך זה לא אומר שתהיו באותה טיסה כי במיוחד בסוכות יש המון משלחות!

אנחנו טסנו במטוס שכולו היה משלחות!

ואיתנו בפולין היו יותר מ2000! ישראלים! בשבת בקרקוב היה ממש מדהים... מלא ישראלים בטמפל... הייתה תפילה ענקית!! מלא ישראלים לא יכולנו לזוז שם... ומי עולה לדבר מול כולם מי עם לא הראש ישיבה שלנו! כולם הקשיבו לו בפה פעור.... חוץ מהמשלחת שלנו.... דקא אנחנו עשינו רעש וכו'... היה ממש מצחיק... היה שם ממש כמו באמצע ירשלים... או ברחובות איפה שכל הנוער נפגש בשבתות.... אלפי אנשים! היה ממש מגניב...

כן גם אנחנו ביום שבת פגשנו מלא

ישראלים! אבל האושר שלי היה שפגשתי חברים שלי מבצפר אחר שידעתי שהם יהיו שם! זה היה פשוט מלא ישראלים בקרקוב כל מקום בעברית אחרי ארבעה ימים ששמעתי פולנית לא הזיק קצת עברית!

וישבנו במחלקת עסקים!!!!!!!!

גם בהלוך גם בחזור!!!! זה היה מגניב..... כל פעם שחבר'ה שאנחנו מכירים באו להגיד שלום אנחנו כזה: ילדים! לצאת ממחלקת עסקים... הקטע הוא שהדיילות באמת העיפו את חלקם... היה ממש מגניב... ולמה זכינו במחלקת עסקים?! כי הרב אבינועם כל הזמן טס לשנורר בחו"ל ויש לי מלא ניסיון בטיסות אז הוא אמר לנו לקחת את הכרטיסים אחרונים התיישבשנו בשדה תעופה... ואז נגמרו להם הכרטיסים למחלקות הרגילות (זאת לא טיסה רגילה שאתה מזמין מקומות.. זו הייתה טיסת שכר מיוחדת...) ואנחנו קיבלנו מחלקת עסקים! ואגב זה היה אלעל ולא הLOT העלוב הזה....

אל תזכיר לי את החברת תעופה הזאת!

בטיסה לפולין הם שפכו עליי ועל ידיד שלי קולה... וזה היה כל מעצבן! כלומר לי זה לא גרם נזק לבגדים, לו כל המכנס התמלא בקולה אז הוא היה דביק כל היום עד שהגענו למלון!

מיכלוש7

New member
פחחחחח... מסכנים!

דרשתם פיצויים?! מישו שגם היה בLOT סיפר לי שהמטוסים שלהם ממש מתפרקים! שהוא הרגיש כל בורג במטוס!! וואי מזל שהיינו באל-על... גם ככה הייתי לחוצה לפני הטיסה ה1 שלי!!

taltal3001

New member
../images/Emo4.gif

בהתחלה, אחי אמר שאני אסע בלוט, כי גם הוא טס בלוט... והוא אמר שזו חברה מאוד עלובהההההההההההה...יענו ממש ממש... אבל בעזרת השם אנחנו טסים באלעל, הוא גם אמר לי שבהתחלה אמרו להם שהם יסעו באלעל אבל בסוף הם טסו בלוט...איזה חוצפה מצידם אה??? אני מקווה שבאמת נטוס באלעל,כי באלעל כיף יותר, יש מוזיקה וסרטים! ונוח.. אז סבבה.. מתי אתם טסתם?! ואיך היה?

לא דרשנו פיצויים!

אבל בהחלט חוויתי טיסות איומות עם החברה הזאת, בטיסה חזרה זה כבר לא עניין אותי כי הייתי חולה ופשוט נרדמתי בטיסה עד שהדיילת העירה אותי כי המטוס נכנס למערבולת אוויר.. ואז חזרתי לישון עד שבנאדם מקסים מהמשלחת שלי לקח את הגיטרה והתחיל לשיר הבאנו שלום עליכם! בקיצור נכון שזו טיסה ארוכה אבל תנסו לישון או להעסיק את עצמכם!

taltal3001

New member
כן..

נכון את צודקת, אבל אנחנו נטוס בעזרת השם באלעל.. כי אמרו לנו ככה... באלעל לפחות יש מה לעשותתת.. ואני לא אחת שנרדמת בטיסות או באוטובוסים אז קצת בעיה בשבילי..

תראי זה גם תלוי מה שעת הטיסה

לדוגמא אצלנו זה היה ב7 בבוקר ואחרי שלא ישנו לילה שלם פשוט נרדמנו... ובחזרה הטיסה הייתה ב2 לפנות בוקר ואחרי שבוע שאת לא ישנה משהו את תרדמי... את תראי גם שבמסע את תשני באוטובוס מלא.. כי זה נסיעות ארוכות ארוכות!

taltal3001

New member
בבוקר

אנחנו טסים בבוקר.. אנחנו יוצאים לשדה תעופה ב-11 וחצי בלילה! (מנהריה) מעניין מתי הטיסה..

taltal3001

New member
שאלה דחופה

תגידו, כמה כסף כדאי לי לקחת? וכמה דולרים להחליף? כי אני לא רוצה לחזור עם כסף פולני הוא לא שווה כלום

L i T a L 1

New member
אממ

אני לקחתי 100 דולר ו60 יורו ופרטתי את ה10 יורו ו20 דולר אבל זה משתנה... לדעתי תפרטי משהו כמו 30 דולר מקסימום אחרי זה תפרטי שוב יש איפה אל תידאגי!

taltal3001

New member
ממ..

וזה הספיק לך כל הכסף? מה קנית? ובשביל מה צריך יורו? רק כדי להחליף נכון? שם לא משתמשים ביורו, הם עדיין לא החליפו את הכסף הפולני נכון?

בא לך לקחת את הכסף הפולני

שאצלי בבית? סתם! חברה שלי תקח את הכסף הזה ותחליף לי אותו! כי אני שכחתי להחליף אותו! תקחי איזה 100 דולר.. וזה יספיק!

taltal3001

New member
חחח..

כמה כסף יש לך בבית?! בטוח שרק 100 יספיקו לי? מה קנית שם? עם כמה חזרת לארץ?(גם כסף פולני וגם דולרים)

למעלה