חברים התחילו לשדר הכל מהעונה הראשונה? למה?
א אסִי New member 30/6/04 #2 תמיד נחמד לשדר מההתחלה...../images/Emo13.gif אבל לא נראה לי שיש לערוץ הרבה כסף לבזבז על עונות חדשות. בכל מקרה, תוכלי לשאול ולקבל תשובה יותר מספקת בדוא"ל שכתובתו: [email protected].
תמיד נחמד לשדר מההתחלה...../images/Emo13.gif אבל לא נראה לי שיש לערוץ הרבה כסף לבזבז על עונות חדשות. בכל מקרה, תוכלי לשאול ולקבל תשובה יותר מספקת בדוא"ל שכתובתו: [email protected].
D DAND00SHY New member 30/6/04 #4 חצי ../images/Emo32.gif דוראן דוראן הם משהווו משהווווווווווווווווווווווווווווווווווו נמנמ... מדברת נעמה מהמחשב של דנירל עוד פעם...
חצי ../images/Emo32.gif דוראן דוראן הם משהווו משהווווווווווווווווווווווווווווווווווו נמנמ... מדברת נעמה מהמחשב של דנירל עוד פעם...
H hadas 5 New member 30/6/04 #6 תשובה: לעונת הקיץ הם שמים שוב את הפרקים ששידרו כבר בעונת החורף הבאה ימשיכו ... והם קנו את כל העונות של חברים......
תשובה: לעונת הקיץ הם שמים שוב את הפרקים ששידרו כבר בעונת החורף הבאה ימשיכו ... והם קנו את כל העונות של חברים......
H hadas 5 New member 30/6/04 #8 כן אבל עד שהעשירית תשודר בביפ..... ואוווו קודם כל העונה העשירית תשודר בערוץ 2 בסתיו...
M mominman New member 30/6/04 #9 יששששש... ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני זוכר שבעונת החורף רציתי להתחיל לראות חברים ולא יצא לי .. והייתי רואה קצת בערוץ 22 מידי פעם .. אבל זה הזדמנות גדולה לראות הכל מההתחלה והתחלתי לראות והפרקים הראשונים ממש ממש ממש יפים !!
יששששש... ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני זוכר שבעונת החורף רציתי להתחיל לראות חברים ולא יצא לי .. והייתי רואה קצת בערוץ 22 מידי פעם .. אבל זה הזדמנות גדולה לראות הכל מההתחלה והתחלתי לראות והפרקים הראשונים ממש ממש ממש יפים !!
מ מלאכית 815 New member 30/6/04 #10 ../images/Emo42.gif כל הפרקים ממש ממש יפים../images/Emo6.gif ראיתי לפני כמה זמן את הפרק האחרון (של העונה ה10 ) זה היה כל כך עצוב
../images/Emo42.gif כל הפרקים ממש ממש יפים../images/Emo6.gif ראיתי לפני כמה זמן את הפרק האחרון (של העונה ה10 ) זה היה כל כך עצוב
N NimaZ New member 30/6/04 #12 גמניגמני!!! מזמן מאוד........... נמנמ... אני לא זוכרת כ"כ.... חהחהחחהחהחה יכול להיות שזה לא היה האחרון אבל זה היה תחת השם של הפרק האחרון... עם השיער של מוניקה!
גמניגמני!!! מזמן מאוד........... נמנמ... אני לא זוכרת כ"כ.... חהחהחחהחהחה יכול להיות שזה לא היה האחרון אבל זה היה תחת השם של הפרק האחרון... עם השיער של מוניקה!
H H i L o L a New member 1/7/04 #13 ואני כמו הדס../images/Emo9.gif אני יודעת פרקים בע"פ חיחיחי יאללה שתגיע העונה ה10ירית לאיפשהו (למרות שראיתי חצי ממנה)
ואני כמו הדס../images/Emo9.gif אני יודעת פרקים בע"פ חיחיחי יאללה שתגיע העונה ה10ירית לאיפשהו (למרות שראיתי חצי ממנה)