חברים!

UniQe TeAr

New member
חברים!

רק רציתי לומר לכולכם שבוע טוב וזהירות בדרכים

Principesa Reut

New member
שיהיה לכם שבוע מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שבוע אחרון בבצפר לפני חנוכה... גררר שתגמר כבר השנה הזאת...
שבוע נעים

צביון

New member
מחצית כבר עברה,אני בשוק../images/Emo3.gif

עוד חצי שנה יש חופש גדול! אני אופטימי!

../images/Emo32.gifקטע מקסים של יאיר לפיד

קטע מקסים של יאיר לפיד: תגיבו בסוף... שישה חודשים לחיות/ יאיר לפיד מה הייתם עושים אילו היו מודיעים לכם שנשארו לכם ששה חודשים לחיות? אני לא זוכר בדיוק איך הגעתי לזה, אבל קיבלתי כמה תשובות משונות מאד. ישבנו בערב סוג א-2. לא החברים הכי קרובים, אבל בהחלט אנשים יקרים ללבי. מסוג הערבים שבהם אתה מפגיש את הפנוי והפנויה שתמיד האמנת שהם מתאימים. בהתחלה כולם התהרהרו, אחר כך הם התחילו לענות. העורך דין היה נוסע לדרום אמריקה. העיתונאי הראשון היה כותב את הספר שיושב לו בבטן, העיתונאי השני היה הולך לחפש את החברה שלו מכתה י"א-י"ב. היא גרה איפשהו בצפון. מישהי סיפרה על ציורים שהייתה מציירת בגיל 16. עד היום היא מאמינה שהיה בהם משהו, והיא רוצה לבדוק. שניים אמרו שהם היו נצמדים לילדים הכי מקרוב שאפשר. יונקים אותם פנימה , עד קצה האהבה. אני התלבטתי בין לונדון לשלושה סיבובים של איגרוף מקצועי. זו הייתה כמובן שיחה קצת אינפנטילית, וקצת רומנטית מדי, ורק אחרי שהם הלכו הבנתי מה היה כל כך תמוה בה: למה לא עכשיו? הרי כל החלומות האלה היו, כולם, בתחום האפשר. את כל הספרים והציורים אפשר לנסות וליצור אחרי תשע בערב. האהבה הישנה נמצאת במרחק של חצי טנק דלק. ותמורת 399 דולר, לונדון בהחלט מחכה לי. ואפילו אם כן צריך להקריב בשביל זה, למה שעורך דין בן 34 לא ייסע לחצי שנה לדרום אמריקה? כל כך מהר ויתרנו? כל כך מהר סיכמנו וסגרנו ונעלנו את עצמנו? כל כך מהר אנחנו אומרים "המשכנתא", או "הבוס שלי" ? למה בעצם, רוב האנשים פוחדים להגשים את מה שהם באמת רוצים בו? ומי, לעזאזל, אמר להם שהם לא יכולים? ב- 15 השנה האחרונות ביליתי נתחים גדולים מזמני בראיונות עם אנשים ש"עשו את זה". מביל גייטס עד ריקי גל, מבנימין נתניהו עד צביקה הדר. יש כמה שאלות שבדרך זו או אחרת שאלתי את כולם. למה דווקא אתה? איך זה קרה? מה עשית שונה מאחרים? התשובה היא שאין תשובה. אין בעצם שום תכונות משותפות לאנשים שהצליחו. מלבד אחת: הם עשו את הדבר הלא הגיוני. כי היגיון של ממש יש רק בבינוניות. לעשות את מה שעושים אחרים. לחכות עד שיבוא הרופא ויודיע שנשארו לך רק ששישה חודשים לחיות. ואז, תסלחו לי, כבר במילא מאוחר מדי.
תחשבו על זה

מעתיקן! זה מה שהוא!!

אני הייתי ראשונה. זה שהוא שינה את המספר לשישה חודשיחם זה לא אומר מעתיקן. אני אקרא יותר מאוחר..אני נוסעת לשיעור ג'אז (ריקוד לכל הבורים...)

Ez sLeeP

New member
מעולם לא רחשתי חיבה יתרה

ליאיר לפיד.. יש אומרים שהוא סקסי. כנראה איננו נועצים מבטים מלוקקים באותו אדם. יש אומרים שהוא יודע לשאול את כל השאלות הנכונות, ובכן - מצפייתי המעטה בו, הוא שואל את השאלות הברורות מאליהן. אין בו משהו מיוחד. אביו בפוליטיקה, אשתו בתקשורת, והוא מקושר היטב. גבר שבגברים, כמה שיערות בגב ונשיכות אוזניים מפרידות אותו מ'יאיר לפיד', ל'דודו טופז', ואני אומר - אותו בן-אדם. הפרובוקטיביות מוסוות בגומות חן מטופחות, וצחוק מתגלגל, בצביעות מסויימת. מעולם לא אבין את שוחרי ערוץ 2. אין בי כמיהה לישראליות הזו. ממש לא. אני דבק בסדרות הטובות ביותר בעולם, גם אם מזמן זה כבר "הסדרות הטובות ביותר שיכולנו להשיג בתקציב הניתן, בהתחשב בגירעון הכלכלי". שמות נעשו בטלויזיה הישראלית (על כל תכניה הבינלאומיים), ומצד שני - לא הייתי מחליף אותה באף טלויזיה שבעולם.

הממ זה לא זה

כאילו אתה צודק בקשר לערוץ 2,אתה יודע כמה אנלא סובל ת'ערוץ הזה,שמדרדר את הישראליות יותר ויותר,לא רואה אותם. אבל את יאיר לפיד אני אוהב מהכתבות שלו בעיתון..פעם הייתי קונה מעריב של יום שישי כמעט כל שבוע,או מישהו בסביבה שלי היה קונה,פתאום שמתי לב שכמה חודשים כבר לא קניתי,ואז חשבתי שהמעבר של מר לפיד לידיעות,בטוח שיחק תפקיד מרכזי בזה.כן,עד כדי כך.

lollapalooza

New member
*אהם* זכויות יוצרים *אהם*

גם על דברים כאלה יש זכויות יוצרים, מה לעשות.

צודק בהחלט...

הוא צודק!!!! אני דווקא אוהבת אותו- יותר נכון את הכתבות שלו.... גם רותם אוהבת אותו ד"א אבל היא בטח תגיב ביום חמישי או שישי. בכל מקרה- קטע טוב ונכון. אבל אני לא מאמינה שמישהו יגיד-וואלה!! בואו נגשים עכשיו. הוא צודק ואפילו הוא לא ילך להגשים עכשיו...(את מה שהוא עדיים לא הגשים...)

Ez sLeeP

New member
אז כולם דיברו עם רותם היום? ../images/Emo3.gif

וחשבתי שאני מיוחד.. :) בכל אופן, רותם מוסרת ד"ש לכולם. היא נוסעת לאילת ותחזור במוצ"ש.

למעלה