חברים...

adig1

New member
חברים...

מה המצב ? כל טוב? נראה אותכם יום חמישי? :) (אתי?!?!?!?!) שלכם, עדי.

PopPy

New member
לא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מתאם הקהל החליט להתעלם ממני, השארתי לו כבר שתי הודעות והוא לא חזר אלי

יחבוקית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

alinali

New member
הוא באמת מה זה מניאק..

פעם שעברה שדיברתי איתו {לגבי תוכנית הפיילוט} הוא אמר לי שאין כרטיסים כבר..אז באתי ליוסי {קרן} והוא אמר שבקושי יש קהל.. חחחחחחחח.........איזה קטע בעז התקשר אליי עכשיו..לאשר שאני מגיעה..

יחבוקית

New member
גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בזכותך
טודעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת!!!!!!!!!! עכשיו אני רק צריכה למצוא איך לחזור

PopPy

New member
הוא לא אוהב נוער בקהל../images/Emo4.gif

סנוב. אם יצא לך, תזרקי לו שהשארתי לו איזה שתי הודעות והוא לא חזר אלי ושהפורום ישמח להגיע שוב..

Rakbeisrael

New member
המממ רק שתדעי...

שפורום קיציס-פרידמן הולך להיות שם, את זה ניתן לראות בבירור ברגע שנכנסים לפורום. מוזר...

הם לא היו בפיילוט... ../images/Emo16.gif

אז אולי בעז מנסה להיות נחמד (?) לכולם
. ויכול להיות שפשוט הגיל הממוצע שם גבוה יותר o_O.
ניר

love amor

New member
מה!?!../images/Emo12.gif

יש צילומים ואנחנו לא מוזמנים?! כמה חצוף!!!!

../images/Emo10.gif

אל תהיי עצובה
ובקשר לעובדה המזעזעת שלא הוזמנו, לעומת פורום קיציס ופרידמן שכן הוזמנו: כל הכבוד לאחראי הקהל הזה, כמה בוגר מצידך. לא באמת, כל הכבוד לך. כולם למחוא כפיים לאחראי הקהל שלנו. אנחנו באמת באמת אוהבים אותך, מאוד נחמד מצידך להפקיר אותנו ולגרום לנו חרדות נטישה עד קץ חיינו שיגיע בוודאי מוקדם מהמצופה, בגלל שנכנס לכזה דיכאון ומי יודע מה המוחות הצעירים-מעוותים שלנו יחליטו לעשות... *הולכת למטבח* *מחפשת סכין* *מוצאת סכין* *מנסה להתאבד* *מצטערת שזאת הייתה סכין חד- פעמית
*

למעלה