חברים?????????????

מכור 14

New member
חברים?????????????

אני שאלתי אותכם עם יש לכם הוכחה (בתמונה) שלירון ויסמן מעשנת וזה חשוב לי כי אני התערבתי עם חבר שלי... אז אני חייב את עזרתכם פלייייייז .....................זאת הודעה שנייה שלי....ואני מקווה שלא השלישית. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוכחה לא בתמונה:

מישהי פה רשמה פעם שכשחקני משחק החיים התארחו אצל יובל כספין אז לירון אמרה שעם גיא קשה להתנשק כי הוא אוכל טונה ואז גיא אמר שלירון מעשנת וזה יותר גרוע.....

בשביל מה תמונה??

זאת לא הוכחה מספקת? הוא אמר את זה ממש...ואם הקלטת או משו כזה אז תוכלי להראות לו וזו ההוכחה הכי טובה שיש! ואולי היא לא מצטלמת כשהיא מעשנת וכאלה וגם כשהוא אמר את זה היא תקעה כזה מבט כאילו שהיא לא רצתה שידעו..אז לכי תדעי מתי תצליחי להשיג תמונה.

מכור 14

New member
בבקשה תעשו מאמץ.....

תחפשו לי תמונה של לירון מעשנת אני חייב תמונה פלייז תחפשו לי בבבבבקשה איך אני יודע לכם עם תימצאו לי תמונה ..................

אני זוכר שהיה../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

אבל לא זוכר מי שם
, לדעתי תלך לגוגל ותקליד לירון וויסמן מעשת או משהו
, והסגנון כתיבה שלך מזכיר לי, איזה מישהו שאני לא רוצה להגיד מי, מהפורום, אולי הוא פרש לשמחתי

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifנראה לי שאני יודעת...

למי אתה מתכוון... אולי למישהו שרבת איתו לעיתים קרובות מאוד

Dafi the Mighty

New member
חחחח ../images/Emo24.gif

סורי, כנראה הייתי באיזו קריזה
באמת שלא התכוונתי להישמע תוקפנית! אני אפילו חושבת שזו הייתי אני שענתה לו אז על הקטע ב"מסיבה" בערוץ עשר, על לירון וגיא. פשוט אין תמונה שאני מכירה לפחות של לירון מעשנת- ואני מכירה תמונות של לירון. טוב לא יודעת. אבל בכל מקרה, באמת מצטערת שזה יצא תוקפני- לא התכוונתי, אני בד"כ אדם שקט וידידותי

למעלה