חברים!!!

astrok

New member
חברים!!!

המשלוח הבולאי שאני אקבל בחודש הבא (הישראלי כמובן) - כולל בתוכו היסטוריה: בולים ע ג ו ל י ם!!! כן, שמעתם טוב, עגולים, בישראל... הם ישובצו בגליונית יפהפייה, שמחירה 15 ש"ח. לי יהיה אותה על מעטפה, חתום ולא חתום - 3 פעמים (זו ההזמנה של אבא שלי - שידרגנו אותה לא מכבר בעצתי...). ואגב, לכל המתכתבים למיניהם (שאני ביניהם) - התעריף לרגיל בארץ עולה ב- 10 אג', ל- 1.3 ש"ח. כדאי שתתרגלו למנורה הכחולה... אחד מבולי המועדים הוא הבול ה"יפה" הראשון בערך הזה... מקווה שסייעתי לכולכם, תמיר.

סליחה שאני לא מעודכן -

האם עומדים לצאת בולים עגולים? מה יהיה נושא הבול? בעולם כבר היו דברים מעולם. למשל, הכלבים העגולים שלי...

beni165

New member
בולים עגולים

הגליונית ש astrok הזכיר היא גליונית מזכרת בנושא "קרמיקה ארמנית בירושלים" ומחירה 15 ש"ח (כמו שצויין), הודפסה בלונדון ובה שלושה בולים בקוטר 32 מ"מ בערכים של 2.30 ש"ח (עופר או משהו דומה), 3.30 ש"ח (טווס) ו4.70 ש"ח (עץ). וכל זאת מחוזר "ההודעה" של רשות הדואר על בולים חדשים. דרך אגב בדוייר האחרון שלהם הם גם שלחו מתנה את שלושת בולי מועדים לשמחה החדשים במין גלויית שנה טובה. בני

astrok

New member
קודם כל,

תודה על ההתייחסות. לא קניתי מבית טוב, אלא מהמנוי של השירות הבולאי, שעוד לא הגיע אלי... ואגב אבי, אני מעוניין בכל הבולים! אחפש בשבילך שטרות ונדבר... וחברים - עמרי "מתפנן" לו בתל-אביב, והרי בקיבוץ יש הרבה תעסוקה, קייטנות וכו'... איידע אותו על ההודעות שלו ונקווה שיחזור! תמיר.

למעלה