חברים ! נמאס לי שאיך שאני נראת ! תביאו לי עצות לשינוי ! בבקשה אני מצרפת תמונה
° ° R I N A T ° New member 29/5/03 #1 חברים ! נמאס לי שאיך שאני נראת ! תביאו לי עצות לשינוי ! בבקשה אני מצרפת תמונה
B Bitch47Percents New member 29/5/03 #3 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ראססססססמיייייייי!!!!! [ואני לא נוטה להגיד ראסמי בד"כ.... ]
° ° R I N A T ° New member 29/5/03 #4 מה הבעיות ? זאת התמונה היחידה שיש לי שיכולה להעלות פה ! ואם יש לך בעיות אל תסתקל ! אני רוצה עצות סך הכל שמתי אותה 4 פעמים זהו ! ולא צריך טובות באמת תודה במקום לעזור אתם מקללים !
מה הבעיות ? זאת התמונה היחידה שיש לי שיכולה להעלות פה ! ואם יש לך בעיות אל תסתקל ! אני רוצה עצות סך הכל שמתי אותה 4 פעמים זהו ! ולא צריך טובות באמת תודה במקום לעזור אתם מקללים !
° ° R I N A T ° New member 29/5/03 #6 כי ... הפורום הזה לא מתחדש ! מה אני יעשה תראו בפורומים אחרים אחרי יום ההודעה כבר עפה ! מרוב שאין מקום מה אני אשמה אתה לא רוצה אל תעזור !
כי ... הפורום הזה לא מתחדש ! מה אני יעשה תראו בפורומים אחרים אחרי יום ההודעה כבר עפה ! מרוב שאין מקום מה אני אשמה אתה לא רוצה אל תעזור !
B bleeding rose New member 29/5/03 #7 על איז פורומים את מדברת? ומי קילל? לא קראתי בשירשור הזה אפילו קללה אחת!