המיטה שלי עגולה... ו...למה שאנוח אם לפני 24 שעות שינה?
C Cool Boy 18 New member 12/4/13 #12 שודדי הקאריביים 4 - זרמים זרים http://www.upf.co.il/file/626281510.html בדקתי את הקישור והוא עובד פיקס אצלי הסרט יורד בפחות מרבע שעה
שודדי הקאריביים 4 - זרמים זרים http://www.upf.co.il/file/626281510.html בדקתי את הקישור והוא עובד פיקס אצלי הסרט יורד בפחות מרבע שעה
C Cool Boy 18 New member 12/4/13 #14 אני עובד על זה פשוט האתר שאני מוריד דרכו נפל ע''י זיר''ה אז... תצטרכי להמתין בינתיים
C Cool Boy 18 New member 12/4/13 #19 זה קובץ של ג'יגה וחצי שנה הבאה הוא יסיים להעלות לי את זה אני מוריד מנאקו \ לוקה גם דאון סנטר טובים רק שהלינקים שהם מביאים גרועים.
זה קובץ של ג'יגה וחצי שנה הבאה הוא יסיים להעלות לי את זה אני מוריד מנאקו \ לוקה גם דאון סנטר טובים רק שהלינקים שהם מביאים גרועים.
ב בננה147 New member 12/4/13 #20 דאוון סנטר סאקס! גמבו מייל 4 -2 דקות מקסימוםםםם! אתה מעלה אותו.... אם אתה גולש על מאה מגה כמוני חעעעע ואם עם 50 אז מקסימום 6 דקות...
דאוון סנטר סאקס! גמבו מייל 4 -2 דקות מקסימוםםםם! אתה מעלה אותו.... אם אתה גולש על מאה מגה כמוני חעעעע ואם עם 50 אז מקסימום 6 דקות...
C Cool Boy 18 New member 12/4/13 #22 ניסיתי והוא לא נותן זה קובץ גדול מדי הוא נותן להעלות רק עד 500 מגה בייט אני גולש על 10 מגה
ב בננה147 New member 12/4/13 #21 נשמה ישך את ההוביט במקרה..? רק במקרה... ואם ישך בקשה מסוימת ברמיקסים מיקסים טראנסים ווטאבר....בקש ממני
נשמה ישך את ההוביט במקרה..? רק במקרה... ואם ישך בקשה מסוימת ברמיקסים מיקסים טראנסים ווטאבר....בקש ממני
C Cool Boy 18 New member 12/4/13 #24 יש לי את ההוביט יש לי הכל! השאלה רק איך אני מעלה את זה לשרת נורמלי במהירות ובלי לחלק את הקובץ ל-3 חלקים ואני לא אוהב רמיקסים.. בקושי את אלון מתנה.
יש לי את ההוביט יש לי הכל! השאלה רק איך אני מעלה את זה לשרת נורמלי במהירות ובלי לחלק את הקובץ ל-3 חלקים ואני לא אוהב רמיקסים.. בקושי את אלון מתנה.
ב בננה147 New member 12/4/13 #27 זה פסדר... גם ככה אין לי רק רציתי להציע משו... שניהנשמה שאני יעשה סיבוב לבדוק סוג של שרת.. תודה על הכל נשמה האקרית
זה פסדר... גם ככה אין לי רק רציתי להציע משו... שניהנשמה שאני יעשה סיבוב לבדוק סוג של שרת.. תודה על הכל נשמה האקרית
ב בננה147 New member 12/4/13 #34 זה פסדר... לא בשביל זה תפוז לא הגבילו את כמות החפירות בפורומים... אז למה להיסתפק במעטפה..?