חברים...

ArNoLd LaYn

New member
חברים...

פעם ראשונה שלי פה.... ודרך אגב הדיסק של ההופעה מסריח אני בתוך אחד שלא זוכר את עצמו בלי משינה לא מבין איך אפשר להתלהב הביצועים שם מעפנים אבל....הביצוע של אנה מטורף חפיף... אז אז פעם ראנה אז שלום לכם

שלמונזה

New member
שלום לך

וברוך בואך, כל אחד והדיעות שלו אני אישית אוהבת את מכונת הזמן. ספר לנו בן כמה אתה מאיפה ומה הם 5 השירים האהובים עלייך של משינה.

שמיצי

ברוך הבא אישי :)
אני רוני הלימפית
ממ ומקווה שתהנה

בדבר אחד אני מסכים

וכבר אמרתי את זה בעבר גם פה וגם בביקורת שכתבתי כשיצא הדיסק: עיצוב האלבום והעטיפה מאכזב. נראה כאילו מישהו חיפש בכח להפחית עלויות כדי להגביר מתח רווחים. דוגמא לדיסק מופע מושקע זה כוורת בפארק מ 1998. לגבי תוכן הדיסק - אין על משינה - אחלה ביצועים. אל תסתכל בקנקן... ולגבי מי ששאל פעם על מחיר כרטיס למופע האחרון - 99 ש"ח כתבתי שם, אז ככל הנראה לא טעיתי...

ArNoLd LaYn

New member
אוף אוף אוף

לא הבנתם אותי נכון אין אין ממש אין על משינה אבל....לא יודע ככה לא מתחבר להופעה. נראה לי כי לא הייתי באחת מהן.... חפיף ככה אז שאלתם אותי מאיפה אז אני מראשון לציון אני בן 16 וה 5 שירים של משינה שאני הכי אוהב...... את כולם אבל במיוחד את התותח מצלצל פעמיים אין מקום אחר אבל אין עתיד מתוק שלמונזה ממש נעלבתי שאתם אומרים לי שהתחלתי ברגל שמאל משינה ופינק פלויד זה הלהקות שאני הכי אוהב יש לי פעמיים את התקליט הראשון של משינה עם הקופים ו...ו... אם אני אמצא את זה אני אראה לכם יש לי תמונות שכשהייתי בן 3 ביומולדת העוגה היתה בצורת קסטה ועלייה סטיקר של משינה.... דרך אגב עוד משהו ידעתם שכשמשינה התחילו הם היו בעצם מן חיקוי מוצלח ביותר ללהקה madness עד שהם מצאו סגנון שהם נשארו עליו.... דרך אגב יש למדנס שיר שקוראים לו night boat to cairo יענו ספינת לילה לקהיר ויש למדנס עוד שיר שקוראים לו one step beyond שהוא קצת מזכיר או להיפך ריקוד המכונה קצת מזכיר אותו..... אבל אין מה להגיד משינה זה משינה וזה תמיד אבל תמיד יותר טוב!!!

ArNoLd LaYn

New member
אה ודרך אגב

יש לי את הכרטיס יותר נכון לאחי יש את הכרטיס להופעה האחרונה האחרונה של משינה!!!

שלמונזה

New member
כמה דברים

מישהו אחד רק אמר לך שהחלת פה ברגל שמאל, אני לא חושבת ככה חוץ מזה בכל מקרה זה בטוח היה בצחוק. לגבי מדנס ת´אמת שכבר נמאס לי שאומרים את זה 100 פעם אבל אני אשתוק... משינה הם הכי הכי הכי גדולים שיש!!! וזהו, תהנה בפורום!

Lenard

New member
זה לא שאני שונא אותך או משהו...

אבל יש לי הומור מיוחד.... בכלל אני ילד מיוחד... ואימא אומרת שאני נבון.

יפית כל הכבוד

על האיפוק. ממש הסבר(י) פנייך לתייר
וזה הביא אותי לרעיון לסקר ממזרי וחדש. תסתכלו בענף נפרד (ככה קוראים לשירשור בעולם החיצון)

jello

New member
ארנולד היקר....../images/Emo41.gif

שני דברים לי אלייך: אחד - מי שלא היה בהופעה של משינה אינו יכול להתיימר להבין את משמעות הדיסק הנ"ל. דבר שני וחשוב יותר : כאחת המעריצות ( הדי שרופות) שליוותה אותם מהופעה אחת לאחרת, אני רק יכולה לנסות ולהסביר את האדרנלין שזרם שם... על הבמה ונשפך אל הקהל הצמא. את ההתרגשות לראות אותם יחד... מנגנים, שרים, מתפלפלים, משתוללים, מפלרטטים, אוהבים. אין עוד הופעה של אמן אחר בארץ בה נתנו לך להרגיש שמה שהם עושים היא מתוך מקצוענות ואהבה אמיתית של מה שהם עושים. אני רק יכולה להצטער בשבילך שלא הספקת לחוות זאת על בשרך. ועל כך יכולים להעיד אלפי מעריצים שלהם בכל הארץ. עבורי הדיסק הזה מזכיר נשכחות... ובעיקר את הדמעות שהזלתי בסיומה של ההופעה המדוברת... האחרונה בהחלט.

Beatles Boy

New member
דיסקקק ענקקק!!!!!

לדעתי הדיסק של הופעת הפרידה הוא דיסק ענקקקק כל שיר הוא ביצוע יפה ובמיוחד הדיסק הראשון לא שחסר לדיסק 2 עם הביצוע המדהים של דני והעמותה לחקר התמותה. אבל הדיסק הראשון יותר יפה לדעתי כי הביצוע של אין מקום אחר פשוט עשה את הדיסק הזה ואת ההופעה עצמה לפיצוץ אז בקיצור אחלה של הופעה וחובה לכל מעריץ פשוט חובה ,ביצועים ממש טובים ואגב:בדיסק ה 1 ,מילים ועוד מילים,אין מקום אחר,רכבות,עכשיו את בוכה מחרוזת פיצוץ. אה ועוד משהו קטן:שמתם לב לנער שצעק בתחילת השיר רכבות- תעשה תעשה יאאלה נקרעתי מצחוק חחחחח. כן הזמן הזה אבוד אבל לא בישבילי הוא תלוי על עמוד ולא ביגללי אין מקום אחר אין אחר...

למעלה