חברים...

snoopy36

New member
חברים...

הלכתם לישון בטוב ללא בעיות, ובלילה-אבוי! חלום בלהות... חלום מוחשי וכ"כ אמיתי, שהקצתם מיד ונאנחתם:"...אויי רק חלמתי..."... אך את השינה החלום כבר הרס, וזה שיספר כאן את הטוב ביותר שלו-יקבל פרס... לא שאני הוא יוסף בעל החלומות, ואל תצפו לקבל כאן פתרונות... אך מעניין יהיה לשמוע את חלומכם, האמיתי המוחשי שגרם להקיץ משנתכם...

הגיגים לשעת בוקר?אני עסוקה בלארוז

בעוד כמה שעות מתחילה חופשה מהחלומות שייט...מעולם לא הייתי ואת האמת לא ציפיתי אז מחכה לי סופ-שבוע ועוד קצת(יום יומיים) שאראה רק כחול למעלה בשמיים ולמטה במים לפני שנים שהייתי בהריון עם הקטנה: הייתה תקופה שכל הזמן חלמתי שאני דורסת ילד עם אופניים ולכן הקפדתי לסוע בזהירות וכל יום שהייתי מתעוררת הייתי משכנעת את עצמי שזה רק חלום, למרות שזה הרגיש מאד אמיתי. כל הזמן היתה התחושה שאוטוטו זה קורה ואז... לאחר כמה שבועות קפץ לי ילד עם קורקינט לכביש...במזל זה נגמר עם שריטה קטנה אבא שלו עוד צעק עליו איך זה שיש לו רק שריטה... אחרי זה חזרתי לישון בשקט לכמה שנים ואז המציאות הפכה לחלום בלהות...

בוקר אור סנופילה /tapuzforum/images/emo199.gif

אולי תספר אתה מה היה החלום אשר גרם לך להקיץ משנתך העריבה ואשר בגללו העלת את הסקר המקורי הזה? /tapuzforum/images/emo152.gif לי דוקא יש חלום שחוזר על עצמו מדי פעם כבר כמה שנים. וכל פעם הוא מקפיץ אותי מחדש. אין לי כח עכשיו לפרט כי אני מהפון. בהמשך היום אם אכנס מהמחשב אולי אספר.... יום חלומי לכולכם חבר`ה /tapuzforum/images/emo25.gif

snoopy36

New member
האמת...

שזה האחרון לא היה כמו אחד מלפני כשנה... to make a long story-short... חלמתי שבסיטואציה מסויימת אני בועט לאיזה מישהו חזק חזק בביצים.... התעוררתי מהכאב....(שכבתי על הצד בזמן השינה...ובעטתי בקיר....) שבועיים אח"כ,עוד היתה הבוהן נפוחה וצבעונית...(יותר משלך מיצה....)

נו קדימה דוכיפת ../images/Emo11.gif

נשמע מעניין חלום שחוזר על עצמו כמה שנים, סתם שאלה אני מככב בחלום הזה?

rrredshay

New member
אתה לא באמת רוצה שמיצה תספר לנו חלומות....

תאמין לי, אתה תתחיל לפחד ממנה...

למעלה