מה הולך פה?????????
צ ציPור לילה New member 18/8/07 #42 אם ביניכם אז למה פה ? אתה מת שנשאל מה האירוע ? אם לא היית רוצה שנדע לא היית כותב את זה פה ... אתה יודע מה ... דווקא לך ..לא שואלת
אם ביניכם אז למה פה ? אתה מת שנשאל מה האירוע ? אם לא היית רוצה שנדע לא היית כותב את זה פה ... אתה יודע מה ... דווקא לך ..לא שואלת
M Meri היחידה New member 17/8/07 #17 עבודות מהממות והשולחן ...סוף הדרך .לא מוכר לי? או שזה שולחן חדש שסיימת?
נ נסיכת הכוכב New member 17/8/07 #18 צפורת לרגע חשבתי שאת בצרפת אוח הפלה אותי הבנת הנקרעת, חשבתי שנסעת לך לטיול באירופההההההה היפה עבודות יפיפיות מלאות באור ובצבע מתאים לשבת קודש
צפורת לרגע חשבתי שאת בצרפת אוח הפלה אותי הבנת הנקרעת, חשבתי שנסעת לך לטיול באירופההההההה היפה עבודות יפיפיות מלאות באור ובצבע מתאים לשבת קודש
נ נסיכת הכוכב New member 17/8/07 #26 כתבת מצרפת ואני עייפה וקראת מצרפת ===> כלומר מארץ צרפת במקום מצרפת= שמה עוד משהו בהודעה מצרפת להודעה שלי
כתבת מצרפת ואני עייפה וקראת מצרפת ===> כלומר מארץ צרפת במקום מצרפת= שמה עוד משהו בהודעה מצרפת להודעה שלי
צ צפורת הנפש New member 18/8/07 #51 היצירות שלי בביתי וחלקן בבתים של אנשים שרכשו ממני . יש לי אלבום שאינו מעודכן בתפוז (בכרטיס שלי) תודה על הפרגון
היצירות שלי בביתי וחלקן בבתים של אנשים שרכשו ממני . יש לי אלבום שאינו מעודכן בתפוז (בכרטיס שלי) תודה על הפרגון
נ נסיכת הכוכב New member 17/8/07 #19 שבת שלום שוש הבאת להו שיר מקסים , אכן בפורום יש אנשים שיודעים להיות חברים חברים טובים ומתוקים שכל אחד מביא משהו מעצמו לפה ויוחד נוצרה פה פינת קסם מענינת מאד
שבת שלום שוש הבאת להו שיר מקסים , אכן בפורום יש אנשים שיודעים להיות חברים חברים טובים ומתוקים שכל אחד מביא משהו מעצמו לפה ויוחד נוצרה פה פינת קסם מענינת מאד
צ ציPור לילה New member 17/8/07 #24 תמיד כייף לשתף חברים בשעות הקשות מנחמים אותנו בשעות השמחות שמחים איתנו כל חוויה בחיינו שלמה יותר כשיש חברים לשתף . שבת נהדרת לנו אורלי
תמיד כייף לשתף חברים בשעות הקשות מנחמים אותנו בשעות השמחות שמחים איתנו כל חוויה בחיינו שלמה יותר כשיש חברים לשתף . שבת נהדרת לנו אורלי