חברים

i love MJ

New member
חברים

Unbreakable יצא לא הספקתי לראות אותו!!!! הוא יצא!!!! חכו אני אנסה להוריד אותו!!!!!! אני לא מאמינה!!!

i love MJ

New member
הנה פרטים:

היום בתוכנית videoclash היה תמונה של מייקל בקליפ חדש שלא ראיתי בחיי, שהוא עם חולצה וורדה, עם סטייל כמו בתמונה הזאת: אז כדאי לכם להשאיר את האם טי וי פתוח היום...

master7

New member
לא יצא ובלי זיוני שכל

אין שמץ של מידע באינטרנט שהקליפ יצא

i love MJ

New member
בוא נסביר את זה ככה:

רק בעוד שלושה ימים יודיעו על זה, כי גם אפשר לראות שלא מראים את זה בכלל באם טי וי בנתיים, אבל אצלי הוא נשאר פתוח 24 שעות ביממה! אז כדאי לחרוש...

i love MJ

New member
לא קפיש!

הוא יצא כבר! רק באתרים ישימו את החדשות בעוד שלושה ימים בערך! או שבמילים אחרות תסביר לי באיזה קליפ מייקל לובש חולצה ורודה כמו ב"יו רוק מיי וורלד" (בלי עליונית שחורה) ונראה בדיוק כמו במופע של אפולו...????

master7

New member
רגע......

היה כתוב מתחת לתמונה Unbreakable ? לבנתיים את היחידה שראתה את זה worldwide

i love MJ

New member
רגע אני יסביר יותר טוב

היום היה תוכנית בשם videoclash שזאת תוכנית ששימם שתי קליפים והצופים בוחרים מבין שתי הקליפים איזה יהיה... אז עכשיו היה את הקליפ של מייקל, ועוד קליפ אחד, ובנתיים שמצביעים, רואים תמונה מהקליפ, אז בתמונה מייקל היה בחולצה ורודה ארוכה מכנס שחור, עם בחורה כזאת (לא מוכרת לי) בלי כובע (אז שזה לא יכול להיות you rock my world) בלי ג´קט שחור והוא בדיוק נראה כמו בהופעה של אפולו!

mjkoe

New member
אל תהיי יצורה!!!!!!

בואו אני אסביר לכולם!!!!! זו הייתה תחרות בנושא דם והקליפ שראית ....(כן כן כמה מפתיע...) היה blood on the dance floor.... הקליפ השני היה murder on the dance floor! הזמרת היתה סופי משהו והיא זכתה מייקל קיבל רק 29%.... קאפיש?! הילה

ANITA15

New member
לדעתי אורית צודקת

כי השיר לא היה דם על רחבת הריקודים אלא משהו אחר. מייקל נראה בו מאוד עכשווי.

mayjen

New member
את ממש טועה

גם אני ראיתי היום videoclash והקליפ שהתמודד שם היה - "Blood on the dance floor" הוא תמיד מתמודד עם הקליפ של-Murder on the dance floor בגלל הנושא המשותף

master7

New member
master71-0 i love mj

ידעתי שפשוט אין מצב כי קודם צריך להתפרסם התאריך באינטרנט

i love MJ

New member
אני לא טועה

הייתה לא חולצה ורודה! ולא אדומה! גם הוא היה עם אישה שבחיים שלי לא ראיתי! והיא לא נמצא בשום קליפ שלו! טוב קיצור אני ממשיכה לחרוש את האם טי וי...!

mayjen

New member
זה היה Blood on the dance floor

תמיד ב-Videoclash הם מקשרים בן הקליפים המתחרים

למעלה