חברים VS איך פגשתי את אמא

E l S i

New member
מכירה, הקטע עם ה"the best one" מטומטם

אני מסכימה עם העמדה
אבל בכל סדרה שהיא יש את "הדמות הכי טובה" זה לא מיוחד

כמו כן, בעונה השישית של שניהם יש קו עלילה עם סירה

N o R i K o

New member
ופרשס\נטלי

והעובדה שאף אחד לא יודע מה שם המשפחה של קארל\גונתר
ועוד כל כך כל כך הרבה דברים שאני שמה לב אליהם כשאני רואה חברים עכשיו.

ובארני\רובין זה בעצם המימוש של ג'ואי\רייצ'ל, רק שג'ואי\רייצ'ל זה מגעיל ובארני\רובין לא, וטד\רובין זה מעצבן כשרוס\רייצ'ל זה OTP.

ואני כמעט בסוף איך לא בוכים

Shiri from the block

Active member
לא מסכימה שבארני ורובין זה ג'ואי רייצ'ל לדעתי מראש רובין יותר התאימה לבארני מאשר טד.
רובין וטד לא באותו ראש בכלל.. שניהם אנשים שונים לגמרי ומחפשים דברים אחרים בחיים שלהם.. בעוד שרוס ורייצ'ל זה סיפור אהבה הרבה יותר מרגש ויותר אמיתי ועם יותר מכנה משותף..

אני לא אקשר ואגיד שכן רציתי את רובין יחד עם טד להרבה מאוד זמן, אבל עכשיו בהסתכלות אחורה זה בעיקר כי ריחמתי על טד בגלל שהוא כל כך רצה אותה חשבתי שמגיע לו אותה.. אבל ת'כלס ברגע שרובין ובארני יצאו בפעם הראשונה העדפתי אותם הרבה יותר מאשר טד ורובין..

N o R i K o

New member
נו, זה בדיוק מה שאמרתי,

בארני ורובין רוכבים על ה-theme של חברים של החבר הכי טוב שמתאהב בבחורה, אבל בעוד בחברים הtheme הזה היה לא קשור בעליל, מגעיל והורס את ה-זוג של הסדרה, בHIMYM הפכו את זה לדבר הנכון.

elad218

New member
דעה אלטרנטיבית

אני דווקא אהבתי את חברים יותר ויותר ככל שהעונות התקדמו (חוץ מעונה 10), ומה שקרה בין ג'ואי לרייצ'ל אף פעם לא הפריע לי. לא אומר שזה רעיון מדהים, אבל זה גם לא נורא בכלל. את מערכת היחסים בין בארני ורובין, לעומת זאת, אני לא מסוגל לסבול, ובעיניי זה אחד הדברים שהרסו את הסדרה בעונות האחרונות.

E l S i

New member
מסכימה עם אלעד

חלקית, כרגיל

את חברים אני אוהבת בצורה מבולגנת כי לא ראיתי לפי הסדר בינגוד לאפא"א, אבל 10 היא מאהובות עליי ביותר פשוט כי היא אחת המצחיקות.

אני ממש לא מתה על בארני/רובין (כי רובין צריכה להיות לבד - סתם לא אבל היא מתנהגת ככה) אבל מה בעונות האחרונות? זה התחיל בעונה 3, ושם זה היה נפלא

E l S i

New member
במה צ'נדלר עובד? ובמה בארני?

איך את מעזה להשוות את רובין לרייצ'ל?
אני ממש אוהבת את רייצ'ל, היא נראית לי חברה אמיתית, בנות לא אוהבות אותה, אבל אצל רובין זה הפוך- היא לא אוהבת בנות. וגם לא אנשים באופן כללי. גם ההתנהלות שלהן בקריירה שונה מאוד. אני לא רואה מה הקשר ביניהן בעצם.

N o R i K o

New member
אין אף קשר ביניהן, חס וחלילה

רייצ'ל מתעלה על רובין בכל מובן אפשרי. אני חוזרת ואומרת, בtheme של החבר הכי טוב מתאהב בבת הזוג של החבר, רייצ'ל יושבת על משבצת הרובין. זה לא אומר שג'ואי\רייצ'ל=בארני\רובין, ממש ממש ממש לא.

וגם בצ'נדלר ובארני זה שונה, אף אחד לא מצליח להבין מה בדיוק צ'נדלר עושה אבל בעיקרון יודעים במה הוא עובד. בארני פשוט... לא מגלה לאף אחד מה הוא עושה XD

E l S i

New member
טוב נמאס לי, אז: מה ייחודי באיך פגשתי את אמא

*יש קריין. מהעתיד.
*יש דמות ראשית מובהקת
*הדמויות באמת שונות. אפשר להכניס אותם למשבצות "החבר הכי טוב", או "הפלצן" (רוס/טד) אבל הם באמת שונים באופי. אף אחד מחברים (או מסדרה אחרת שאני מכירה) לא דומה ללילי

elad218

New member
ברור שהדמויות שונות באופי

אבל כשישבו והגו את הרעיון לסדרה אז הייתה סכמה שהיא אותו דבר ברוב הסדרות מהסוג הזה ומורכבת בעיקר מקלישאות: קבוצה של חברים שחיים בעיר הגדולה. יהיה את הבחור שרוצה בחורה אבל זה לא ילך חלק, יהיה את הזוג הנשוי, החבר הכי טוב, רודף השמלות וכו'... איך פגשתי היא על הנייר קומדיה מאוד גאנרית ולא מקורית, אבל יש בה דברים אחרים שעשו אותה מעולה (לפחות בעונות 1-4). אני חושב שהיא קומדיית המולטי-קאמרה הטובה האחרונה
הדבר הזה בהודעה הראשית הוא בגדול נכון, אבל גם מאוד פשטני. הרי ברור שאיך פגשתי וחברים הן לא אותה סדרה

N o R i K o

New member
ממה נמאס לך?

מזה שמשתמע מהדברים שלנו שאנחנו חושבים שHIMYM לא ייחודית?
אף פעם לא אמרתי דבר כזה. להפך, אני חושבת שלHIMYM יש ייחודיות שאין להרבה קומדיות אחרות וזו מטרה, נקודת סיום. אם להרבה סדרות, ובמיוחד קומדיות, אין בדיוק מטרה מובהקת ומקום שרוצים להוביל את הדמויות אליו, כאן בHIMYM מנקודת הפתיחה נותנים לצופים משהו לצפות ולקוות לו. בעניין הזה אני חושבת שהיא מתעלה על המון סדרות אחרות, אפילו על חברים.
מבחינה קומית, עם זאת, אני חושבת שהיא לא קומדיה פורצת דרך. אני מתה על העונות הראשונות ונהניתי מהן יותר משנהניתי מחברים (אולי כי צפיתי בחברים אחרי HIMYM) אבל ההומור בה מושפע מאוד מקומדיות אחרות. זה לא הופך אותה ללא טובה, הכל היום מושפע מהכל :)
אני חושבת שאם בעונה 6 במקום להכיר לנו את זואי היינו מכירים את אמא, והכל היה נסגר, הסדרה הייתה מושלמת. אבל 3 עונות מרוחות זה סתם מבאס, וממש הוריד את ערך הסדרה מבחינתי. עדיין אחת הקומדיות האהובות עליי, אבל בהתייחס לעונות הראשונות בלבד...

למעלה