חברים....

נצחית

New member
יש לנו בן ויש לנו בן...../images/Emo13.gif

עידן עוד פרטים? איסי? מאיפה?

nas

New member
פרטים

אם את שואלת מאיפה אז אני נאיזור שנקרא קריות(מוצקין) ושם היה גם פיגוע למזלי אני לא הייתי שם מה עוד רוצים לדעת בידיוק????

נצחית

New member
איסיקיו?...

אתה לומד באורט אפק? או שזה רק אלה מביאליק לומדים שם?

nas

New member
לא לא שם

לא אני לא לומד שם אני לומד באורט מוצקין ומי שבביאליק לומד או באפק או באורט ביאליק והמספר איי סי קיו שלי הוא 86004186

Angel Of Tears

New member
אני..

האמת, שאתם יכולים פשוט לקרוא תא הכרטיס האישי שלי כי יש בו כל מיני הפתעות..אבל.. אני אליה ואני בת 17, מהצפון.. מה אני? אהם.. זאת שאלה טובה, אני עדיין לא יודעת אז אם מישהו מוכן לעזור לי לגלות, בבקקקשששההה!!
ANGEL

exit_from_here

New member
...................................

אני איל מאיזור הדרום שלא מכיר את דוסון קריק,אין לי שום קשר לדוסון קריק,בחיים שלי לא ראיתי דוסון קריק,ואז באה השאלה:"למה אתה פה?" בגלל קרן כאילו דההההההההה, שלקרן יהיה פורום ואני לא יבוא לראות?!תחלמו!!!!!!!!!!!!!!אולי נחזור לפה פעם...

נצחית

New member
חחחחחחחחחח אייל....../images/Emo13.gif

אתה מה שנקרא אני לא פה בגללכם אני פה בגללי....
חחחח חמוד..

exit_from_here

New member
בלי ללכלך קרן...

אם לא היית מנהלת הפורום לא הייתי פה...רק בגללך אני פה! (ואיזה כיף שבפורום הזה מותר שיחות אישיות...
)
ayal

wind and fire

New member
בואו נעשה חיבוק קבוצתי..

טוב... קוראים לי טלי ואני מרגישה "מבוגרת" כי אני בת 15 ושבעה חודשים היום! אבל אני לא מאלה שמתלהבים וסופרים כול יום עד ליום הולדת.. אני רק רוצה להגיד שבהתחלה של הסידרה, שהיו עוד פרומאים בערוץ שלוש, אז לא סבלתי את הפורומים, ועכשיו אני חולה על הסידרה!! דרך אגב אני מהמרכז..
MAKE LOVE,NOT WAR
טלי

CokaCola

New member
אההה

אני אור, מבנימינה, אני בן 16.. אני רואה דוסון קריק מהפרק הראשון, לא הפסדתי שום פרק, כל הפרקים אצלי מוקלטים, וכל יום כיפור אני עושה ספיישל א-ר-ו-ך, בלי הפסקות.. של כל הפרקים. אההה, דברים נוספים... אני שומע מוזיקה של "פריקים" ? :) סתם להקות כמו sameal\inflames\children of bodom\ אבל זה ממש שטויות... הפרק שאני הכי אוהב ולדעתי הכי הכי טוב זה "הריתוק". פרק 7 עונה ראשונה.. הקלאסה של דוסון קריק... אין יותר טוב מהפרק הזה, כל האלמנטים יצוקים כראוי.

אבל

בשרשור אחר רשמת שאת לא רוצה שהאינטרנט יהיה חלק מהחיים שלך זה קצת סותר כשאת כותבת שאת רוצה הזדהות מלאה

למעלה