חברים ../images/Emo13.gif...
אוףףףףףףף אני לא מאמינה.. כתבתי הודעה באורך הגלות והיא פשוט נמחקה *פוף* נעלם! בלעעעע... טוף נו.. אין מה לעשות
.. אז.. אני אנסה לחזור על הדברים שכתבתי. בזמן האחרון התחושה הסוררת בפורום ממש לא נעימה..
כולם מתווכחים "אני צודק..אתה טועה!" "אתה אמרת ככה ולכן אתה טועה" וכו'.. זה חסר טעם, ורק גורם לתחושת חוסר נועם.. אני ממש לא מרגישה בנוח כמו פעם..
.. היה פה המון מתח בין החברים בשבוע האחרון, והייתי ממש רוצה להפסיק את התחושה הזו, אני בטוחה שאני לא היחידה שמרגישה ככה? המצב הנוכחי באמת לא נעים, אני מרגישה שאני לא יכולה לכתוב הודעה ללא חשש מסקילה.. לפורום יש המוןןן פוטנציאל שפשוט לא ממומש והויכוחים הללו, רק מורידים מהרמה.. יש לי הצעה, והנה: נוכל לקבוע יום ושעה בצ'אט של תפוז.. נוכל לפתוח חדר.. את היום והשעה נתאים בקשת החברים בפורום, מתי כל אחד יכול וכו'.. נוכל לפתוח בדיון שיסגור את כל הבעיות/טענות/הרגשות מצד כל חבר וחבר שיש לו מה לומר.. ככה זה יהיה מידי וישיר
.. מה אתם חושבים על הרעיון..? בקיצור, נוכל לשפר את הפורום ולהעלות את הרמה פה.. כי תודו בזה, בזמן האחרון... המצב ממש נורא..ואני ממש אוהבת את הפורום.. כמו שאמרתי-יש לו המון פוטנציאל.. ממש לא ממומש! ככה יגיעו גם חברי פורום נוספים.. תחשבו על זה.. האשמה היא שלנו.. ממש לא רק של המנהלים..! ואנחנו גם יכולים קצת לתרום כדי לשפר ולהשתפר (כן! גם אנחנו צריכים להשתפר) הממ..זהו נדמה לי.. אתם מוזמנים להגיב..
...
אוףףףףףףף אני לא מאמינה.. כתבתי הודעה באורך הגלות והיא פשוט נמחקה *פוף* נעלם! בלעעעע... טוף נו.. אין מה לעשות