חברים... I have SEEN THE LIGHT

CaptainOok

New member
חברים... I have SEEN THE LIGHT

And her name is Denise Crosby! ראיינתי אותה ואת רוג'ר נייגארד (במאי טרקיז 2) אתמול בערב. הצטרפו אליי לשיחה נילי שלנו ואורי אביב, יו"ר סטארבייס. חבר'ה, זו היתה חוויה. זה היה כיף. שניהם אחלה אנשים והיה פשוט כיף לדבר איתם ולשמוע מה שהיה להם להגיד. ברגע שיהיה לי זמן (אחרי אייקון, כאילו דה) אני אשב על ההקלטות ואערוך את הראיון, והוא יפורסם באתר המועדון. תודה לכל האנשים שהביאוני עד הלום (תודה אורי
)

CaptainOok

New member
נצל"ש - לגבי משחק האמת או חובה...

אלו מכם ששיחקו אז ביום כיפור בצ'אט, וקיבלו משימות לפרסם אי-אלו הודעות באי-אלו פורומים... (I take full responsibility
) - מה קורה עם ההודעות הללו? קיבלתם תגובות נוספות עליהם? מעניין לשמוע!

היה צ'אט ביום כיפור!!

ואף ליזי לא נכנסה לפורום כדי לבדוק מה קורה! איי רסט מיי קייס! בכל מקרה, ובחזרה לנושא המקורי של השירשור--- טאשה דיברה עם טאשה! ואיכשהו זה הגיע לזה שהיא אמרה שהיא אוהבת את השם שלי. האמיתי- נילי... היה משעשע. לא קורה כל יום! היה באמת מאוד כיף לשמוע את השיחה.... ובגלל שאני לא הייתי צריכה לנהל את הראיון (|שיעול|אלון/אלון/אורי/אלון|שיעול|) הייתי חופשייה להנות מהתשובות שענו לנו אמריקאים הגונים בשעה 11 בבוקר.

Bajoran Priest

New member
שלי נמחקה מאוד מהר, לדעתי: )

אני מתכוון להודעה של מיקו בפורום אורט, כמובן.

את ההודעה שלי מחקו

ואני שמח מאד על כך
. אגב, נראה לי שההודעה של DaHunter היא היחידה שקיבלה תגובות (או, לצורך העניין, היחידה שעוד לא בוטלה
), אבל אני חושב שאני אתן לDahunter לתת את הלינק אליה.

subatoi

New member
נצל"ש2-דרוש:Metamorphosis של TOS

(CaptainOok יסלח לי על הנצלו"ש) שלום לנוכחים. טוב, הצלחתי לצמצם את הפרקים הדרושים לפרויקטים העתידיים, לפרק אחד בודד (תודות לויתורים לא-כואבים מצידי, ותודות למנהלת היקרה שלכם). בודד אך חיוני: Metamorphosis של TOS. מי שיש לו אותו בוידאו (לא מקורי בהכרח), או בדיוידי (מקורי בלבד), ויכול להביא אותו עימו לאייקון (עדיף, אך גם הזדמנות אחרת תתקבל בברכה), וגם ייצור קשר, יבורך. [email protected] או בתגובה לפה, או במסר פרטי. מה שבא לכם. או זה, או שאין פרויקט
תודה וחג שמח, בשם אתר המועדון נ.ב. הפרק *לא* ישמש לשום הקרנה שהיא, בשום מסגרת שהיא, לא באייקון, לא ב"אבק כוכבים", ולא בכנסי חנוכה/פורים/ט"ו בשבט שהמועדון, או כל גוף אחר, מדב"י או לא מד"בי, יקיים בשנה כלשהי, עפ"י ספירה כלשהי, של עם כלשהו, על כוכב לכת כלשהו, בגלקסיה כלשהי (ביקום כלשהו). לשימוש פנימי של האתר בל-בד.
תודה על תשומת הלב.

למעלה