חברים תתפכחו!

רועי10

New member
חברים תתפכחו!

אני קורא המון המון, שומע המון המון, והתנסיתי בעצמי המון המון בכל הקשור להתנסויות עם מטפלים תוצר של האקדמיה, והתוצאות? תקראו בעצמכם בדף זה.

הגיע הזמן שתתפכחו, שפתרונות לסבל זה ולמצב זה ולהפרעה זו שנקראת ״אוסידי״, לא נמצאים בתוצרי האקדמיה!
פתרונות נמצאים אצל הסובלים, אלה לא דברים שנלמדים לימוד ״חיצוני״.
את הפתרונות לומדים לימוד ״פנימי״.
תתפכחו מהאשליות שרק בדף זה כל כך הרבה זעקות שבר, ממעשיהם של אנשים בעלי תארים שקיבלו אותם באקדמיה, ״מומחים״ לאוסידי שלפי מה שאני רואה כאן גרמו להרבה אנשים הרבה סבל וכאב, והפסדים כספיים גדולים.

אז תתפכחו, פתרונות יש בחשיבה שאינה אקדמית!

Soccer5

New member
פששששש

האוסידי הזה פשוט תסביך אחד ענק
הרי זה ברור שאם הולכים לפסיכיאטר הוא נותן כדורים וטיפול סיביטי יכול להרגיע אולי במקום בו אתם נמצאים אבל כל מי שנמצא כביכול לבד עם עצמו, אם זה באוטו, בבית או בשירותים או בכל מקום שהוא לבד המחשבות-האובססיות הטורדניות והקומפולסיות-הפעולות או אפילו לא משנה איפה נמצא עדיין קיים הכל זתאומרת זה לא באמת יכול להרגע לחלוטין,
אבל מה בעצם הדרך אז להתגברות המכשול הנורא הזה? הרי חייב להיות פה סוג של נקרא לזה קומבינה נגיד שתהפוך תמנגנון של כולנו לטוב, תחשבו על משהו (חוץ מהמחשבות הטורדניות והשטותיות שעולות לכם בראש) לחשוב מה אפשר לעשות עם זה איך הגלגל יכול להתהפך פה לטובה.

דרור011

New member
אני חולק עליך . מאוד!

יש ויש . ישנם אנשי מקצוע רבים רבים מאוד (ולצערי ניסיתי את המון מהם) שאכן אינם מבינים כלל את האוסידי ומנסים כמוך להציע עזרה "חשיבתית" שמעכבת את ההחלמה מהאוסידי. התסכול הגדול מתרחש כאשר שוב נתקלים בחשיפה ונוכחים ששום עזרה חשיבתית לא באמת מסייעת ואז התסכול הרב מחזיר אותך לאחןר עם הרבה תסכול.
אני הייתי במצב לא טוב בלשון המעטה, הגעתי לפרופסור זוהר (זה המוכפש) שגם לי אמר שהוא מסרב לתת לי תרופה אלא עליי ללכת לד"ר עודד בן ארוש מאחר ואינו רוצה להרגיע את האוסידי אלא להתמודד אתו כדי להביא מזור ארוך טווח. כעסתי וזילזלתי אבל הגעתי לעודד וחשבתי מה הוא כבר יכול לחדש לי איש האקדמיה הזה.
עודד בניגוד לדבריכם התנהל במקצועיות רבה הוא ידע להסביר באמת על הבעיה והשוני המובהק שלה לעומת הפרעת חרדה ולכן הטיפול שונה לחלוטין עם מינימום הסברים קוגנטיביים שיוחדו לאופי ההפרעה. בעיקר רועי, הוא היה מאוד הגון וסירב להיכנס להתפלפלויות, שיכנועים ותיקונים חשיבתיים מאחר והבין ממחקר רב וניסיון שזה כלל לא יעיל לגבי אוסידי.כאשר הייתי מבקש מאוד להגיע אליו לייעוץ הוא אמר לי שאינו מוכן לבזבז את כספי והטיפול היחיד שלי נמצא בחשיפה ללא תגובה וכל השאר לא מקצועי וגורם להחמרת המצב והתבוססות בו.
בעיניי זה היה מטורף -באותו הזמן ,אני בקושי הייתי יוצא מהבית ומיותר לתאר את ההרגשה האיומה הנלווית.
בשלב מסויים היה לי קשה מאוד עם החשיפה המוגברת ולא המשכתי אולם מצבי השתפר ללא שום היכר. אני כמעט ולא מגביל עצמי בכלום, אני עובד רגיל, מבלה ללא מגבלה, ההרגשה לחלוטין אחרת ועם ביטחון (אני עדיין ,אם כי לעיתים רחוקות,בודק ,מגיב ומבקש אישורים אולם אני יודע שזה בגלל שלא השלמתי את הטיפול) .אולם אני רואה ונוכח כל רגע בכך שבמצבי חשיפה הדרך היחידה להתמודדות היא פשוט לא להגיב, לא לקבל אישור,לזרום אני נוכח בכל רגע שכאשר אני חורג מכך ובודק/ מגיב/ מחטא /מבקש אישור המצב מתדרדר באופן ישיר.
הדבר היחיד שאני מנסה (וגם זה בעידוד עודד) להיצמד לחיים לזרימה ולהנאה מאי מאי הקיבעון והתקיעות הכל כך אופיינית להפרעה ולנסות תמיד לחשוב " הרי אני מנסה לבטל סיכון קלוש למשהו ודואג בגללו ומה אם ממילא לא יקרה כלום סתם אני דואג.." אולם אני חוזר על כך שהדרך היחידה להחלים היא להמשיך ולא להגיב (חיטוי,בדיקה ,אישור..) הדרך הבטוחה להישאר בבעיה ולהחמירה היא להגיב.הדרך "הנכונה " להישאר עם הבעיה לדעתי היא להתבסס על הסברים ותקוות שמחשבה שונה תצליח להתמודד (קראתי כמעט כל ספרות בנושא ושמעתי הרבה מטפלים קוגנטיביים שבזבזו את זמני וכספי בכיוון זה)אני יכול להעמיק אתך אולם לדעתי ובקיצור הבעיה היא שבאוסידי הקושי שהמלחמה היא נגד עצמך.
אני אישית מעריך מאוד את עודד הוא שיפר את חיי ללא שום היכר(ועוד מס' אנשים שהתייעצתי לפני שהלכתי אליו שחזרו לחיים) .
כל ביזבוזי הזמן המטורפים על שינויים החשיבתיים בעיניי נובעים מבורות ומפחדנות -להיחשף בלי להגיב (וסליחה שאין לי דרך מעודנת יותר לבטא אמת זו)
אותו דבר על הזילזול בפרופסור זוהר

Happytom

New member
אמינותך בזה הרגע מפוקפקת

אתה נשמע כמו עוד כלי שיווקי של השטן עודד בן הרוש, זה לא יאומן שהוא לא בוחל בשום אמצעי, ומשקיע אפילו כספיים בשביל לשכור כל מיני טרולים ושתולים שיכתבו בפורומים במסווה של "מתמודד" כדי לדבר טובות בעד המרכז, זה כל כך שקוף. בא לי להקיא עליכם.
&nbsp
אני חוזר ואומר, כל מי שאוהב את עצמו, להתרחק מהמרכז הישראלי ל-OCD, שמרו על נפשכם, ז הדבר היקר ביותר שיש !!!
&nbsp
יש פסיכולוגים מעולים, יש אנשי מקצוע מצויינים, יש כאלה שמצויינים יותר יש כאלה שפחות.
&nbsp
המרכז הישראלי ל-OCD זה לא מרכז פסיכולוגי ובטח לא מקצועי, הקשר בינם לבין טיפול הוא מקרי לחלוטין, מדובר על שרלטנים תאווי בצע, ללא שום כשרון מתאים ומינמלי לטפל אנשים, הם יגרמו לכם רק לנזק !!! אני לא מדבר על נזק כספי, מדבר על נזק נפשי שזה הנזק הכי קשה שיכול להיות, ולזה אין שום מחיר בעולם !!
&nbsp
מי שנכווה מאותם נבלות, אשמח לשמוע את הסיפור שלך, אל תתנו להם לנצח.

רועי10

New member
אני מדבר על הרוב לא על המיעוט

היו כאן ויכוחים בעבר שחולקים על כך שפתרונות לא נמצאים באקדמיה
ואמירה זו אינה מוחלטת אלא בכללי ומתייחסת לרוב, גם הרוב הדומם
מכיוון שלא ידוענעל איזה מחקר או סקר מקצועי שבדק את זה, מספיק אחד או שניים שיגידו שהם נעזרו כדי להראות שהאקדמיה עוזרת
אבל כשאין מחקר או סקר כזה, מפעילים ״מחקר״ אישי והתרשמותי ואת זה אפשר לעשות תוך מעקב על מה שקורה בפורום זה.
והעובדות הן כאלה שאנשים שאני מכיר מהפורום מלפני שנים עדיין כאן זועקים בסבלם
זה שאתה נעזרת, ועוד כמה שנעזרו, לדעתי אתם המיעוט שאינו מעיד על הרוב
הקדמיה כשלה בלתת עזרה אמיתית הן בהבנת האוסידי והן בהצעת פתרונות ודרכי מוצא אמיתיים שיחזיקו מעמד

שבועת הרופאים מכילה בתוכה רכיב שאומר ״ קודם כל לא להזיק״, לפני שאתה עוזר.
אני שומע על הרבה שניזוקו מטיפולים פסיכלוגייםמשנעשו בצורה לא אחראית
אז אתה נעזרת?
יופי לך!
תעזוב את מי שלא נעזרו באמצעות האקדמיה, שייזמו יוזמות וסיעורי מוחות איך להיעזר מחוץ לאקדמיה

Happytom

New member
ועוד 7,000 לייקים אם אפשר :)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי לכולם

כל אחד הוא בן אדם שונה ולכל אחד יש את דרך הטיפול שלו. לצעוק אחד לשני שזה טוב או לא טוב לא בדיוק עוזר. אף אחד כאן לא שרלטן או טרול או לא יודעת מה. כבדו זה את זה ואל תפגעו אחד בשני.

Happytom

New member
סליחה

בטח שזה מחובתי להזהיר אנשים מהמרכז הישראלי ל-OCD, וזה לא מקרה שעולה פה עוד מקרים של אנשים שנפגעו מהמרכז הזה. זה לא מרכז טיפולי ולא מקצועי, ואני אזהיר אנשים מללכת לשם, ואני חושב שאם מנעתי מנפש אחת להפגע ולהשרט, אז מאוד עזרתי ! וכן, אני חושב שהם שרלטנים.
&nbsp
אף אחד לא ניסה לפגוע פה באף אחד אחר, אבל כן אני חושד לאור התגובה שדרור כתב שהוא שתול של המרכז, יש פה רק הבעות דעה, אני לא מבין את הצורך בלסתום פיות.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

זכותך להזהיר אנשים, ואינני סותמת את הפה לאף אחד, אבל אינני מאשרת הכפשות ועלבונות אחד כלפי השני

דרור011

New member
אתה טועה טעות מרה ! ובעיקר מטעה קוראים אחרים בפורום

אני הייתי חבר קבוע ופעיל בפורום על בסיס יומי לפני מס' שנים.
יעידו על כך חברים אחרים כאן שאף התהכתבנו אישית :niv, ציפור בכלוב ,אנטיתזה, כהנא ,וגם רועי 10 ורבים אחרים (שמי היה דרור גם אז עם תוספת אחרת). עברתי גיהינום עם האוסידי . טופלתי על ידי הרבה מאוד מטפלים ביניהם ליאור כרמי שבעיקר טיפל בי באופן קוגנטיבי (ולא יעיל)מאחר ולא יכולתי להתמודד בשום אופן עם ההתנהגותי.
תגובתך מוטעית לחלוטין . עודד מהמרכז סירב להמשיך לטפל בי מאחר וסירבתי להמשיך בחשיפות המתקדמות שהציע והקשר ביננו נותק .
ההבנה לגבי האוסידי והכלים שזה הקנה לי שיפרו ללא היכר את מצבי. לא אומר שאין נפילות אולם זה ללא פרופורציה כלל למקום הקשה מאוד שהייתי בו שבאופיו מתדרדר בעקביות. אין לי בעיה עם טיעוניך (בכנות ,גישתך שכביכול אתה כבר יודע שאני שתול של המרכז הזוייה ומנותקת מכל אמת) אלא עם הביטחון שבאמצעותו אתה מטעה את הקוראים להיזהר מהמקום אשר פשוט הציל אותי , לא רק בהתמודדות הנכונה אלא בהסברים הנכונים על הפרעת האוסידי ואני מדגיש שוב בעיקר על השוני שלה לעומת הפרעת חרדה ועל כן דרך ההתמודדות השונה וכן על המקצועיות הרבה ולדעתי הדרך הנכונה היחידה להתמודדות. זאת דעתי !
לפני שהגעתי לשם ניסיתי לעשות לעצמי הרבה הנחות וללכת בדרך קלה יותר של הסברים ותיקוני מחשבות עקרים לחלוטין מתוצאות קראתי מיני עצות של קוראים שהזהירו מהמרכז ואכן הפסדתי הרבה שנים טובות של חיים . הגעתי לד"ר ששון שבהגינות הבהיר לי שהמקצועי האמיתי שהוא מכיר זה ד"ר בן ארוש והאיץ בי להפסיק לסבול ולקפוץ למים. גם כיום שאני לא מטופל הבנת ההפרעה ודרך ההתמודדות מסייעת לי רבות מה שקריטי להחלמה ולהתמודדות .
אני חוזר וטוען שדרך המרכז היא נכונה (צריך להכיר תודה לי שהציל את חייך) במיוחד הבנת הבעיה .כואב לי מאוד לקרוא את סבל האנשים בפורום ומדהים אותי שלאחר שנים שאינני מעורה הצעות להתמודדות הן אותן הצעות ששרפו לי שנים להבין שאין בהן שום מזור במיוחד לאחר שבחשיפה הקרובה אתה נוכח שאינן יעילות ומפח הנפש מתגבר וההימעות מתגברת בהתאמה. אתה או אחרים מוזמנים לכתוב לי בפרטי אשמח להעביר מס' נייד שלי שתתרשם בכנות דבריי ובכך שאינני מייצג את המרכז

דרור011

New member
רועי, האם תוכל להצביע על יעילות בטיפול כתוצאה מסיעור זה?

נדהמתי לקרוא את קריאתך שכאילו לא עברו להם שנים מאז שראיתי קריאה זו מצידך שגם אז טענתי שאינה יעילה.
באוסידי האדם נלחם נגד עצמו ולכן הספק לא יתן לא לנצח אלא על ידי מעשה (חשיפה ללא תגובה) עם הסבר נכון על ההפרעה , מקורה , הדרך הרגילה והלא יעילה להתמודדות ומדוע היא לא יעילה.
אין חשיבות אם זה עודד .היה למשל מישהו נחמד והבנתי שמוצלח מרעננה שהיה נעים יותר מעודד . אולם חוסר הסבלנות של עודד להסברים קוגנטיביים ולהיגרר להסברים שלדעת עודד מחמירים את הבעיה אני מבין כיום כמה הם נכונים. אני מסביר לעצמי ואז רואה שהמוח והספק באופן עיקבי מנצחים את זה ומורידים אותי עוד למטה.אני מסכים שיש מטפלים רבים מאוד שהם מומחים רק מטעם עצמם לאוסידי ומזיקים למטופלים אולם לא עודד. הנח אתה לאנשים לקבל טיפול מקצועי ורציני ואל תגזלו מהם שנים טובות של חיים רק בגלל הצדקה של פחד מהתמודדות מצדכם.

רועי10

New member
לא אתי להתנגח עם אף אחד!

אז קריאותי אינן מופנות אליך כלל ואני לא רוצה להתייחס לדבריך שתומכים בגידות הקונבנציונאליות שלא הוכיחו את עצמן ברוב המקרים
אתה לא מחדש כלום אלא אומר אותם דברים שנעזרי הטיפול הקונבנציונאלי וחסידיו אומרים הן בשל כך שהם רואים באקדמיה חזות הכל, ואין בלתה, והן בשל העובדה שאתם נעזרתם בה (כנראה בשל איזה צירופי מקרים נדירים).
אז לא נראה שאתה מייצג רוב אלא מיעוט שבמיעוט שהאקדמיה השכילה לעזור להם, ״במקרה״.
אז בוא נסכם שאל לך להגיב לדברי ואני לא אגיב לדבריך כי אנחנו משדרים על גלים שונים שנראה לי שאינם נפגשים וכי אני לאנרוצה להתנגח לריב ולהתווכח.
לא מקבל את דברי? זכותך!
אז רד מלהגיב לי!

רועי10

New member
לא באתי להתנגח עם אף אחד!

קריאותי אינן מופנות אליך כלל ואני לא רוצה לחזור על אותו תקליט בנוגע לגישות הקונבנציונאליות שלא הוכיחו את עצמן ברוב המקרים.
בדבריך אתה לא מחדש כלום אלא אומר אותם דברים שנעזרי הטיפול הקונבנציונאלי וחסידיו אומרים לא מעט, הן בשל כך שאתם רואים באקדמיה חזות הכל, ואין בלתה, (בשל הנופך שיש לה) והן בשל העובדה ״הנדירה״ שאתם נעזרתם בה (כנראה בשל איזה צירופי מקרים נדירים).
אז לא נראה שאתה מייצג רוב אלא מיעוט שבמיעוט שהאקדמיה אכן השכילה לעזור להם, ״במקרה״.
אז בוא נסכם שאל לך להגיב עוד לדברי ישירות, ואני לא אגיב לדבריך כי אנחנו משדרים על גלים שונים שנראה לי שאינם נפגשים וכי אני לא רוצה להתנגח לריב או להתווכח.
לא מקבל את דברי? זכותך!
אז רד מלהגיב לי!

רועי10

New member
דרור, אתה באמת רוצה שיח ענייני?

אז אל תשתמש בהתבטאויות ישירות ובומבסטיות.
דבר עניינית לגופו של עניין.
ולא, לכל אחד הזכות לקבל או לא לקבל את דברי, כי תודה לאל עדיין אנחנו במדינה דמוקרטית.
מי שיתחבר אליהן יאמצם, ומי שלא אז לא.
ואני לא דיברתי נגד אף מטפל באופן אישי (לא נגד עודד ולא נגד אף אחד אחר)
דברי נאמרים ברמה הכללית העקרונית אחרי שאני רואה את האכזבות מהטיפולים הרגילים.
וגם שמעתי פעם שבמדינה דמוקרטית מותר עדיין להביע דעה.
וידוע לי שאנחנו עדיין נמצאים במדינה דמוקרטית.
במקום להתנגח עם דברי, תגיד אתה דברים עצמאיים משלך (בלי קשר לדברי) ותנסה להביא אחרים לקבל את דבריך.
להתנגח איתי לא שייך כי לא אגיב לך יותר לדבריך כל עוד רוח דבריך הוא ויכוח, התנגדות לא עניינית, או התנגחות.

רועי10

New member
אתה טועה ומבלבל אותי עם מישהו אחר!

אתה מבלבל ומערבב את דברי עם דבריו של כותב אחר כאן שהתנסה במרכז לאוסידי ויצא משם ניזוק.
אם כותר דבריך מופנית אלי, הרי שתוכן הודעתך לא מופנה אלי.
אני לא כתבתי דברים נגד המרכז או נגד עודג, לא כי אני בעדם ולא כי אני נגדם
אני לא מכיר אותם ולכן אני לא מתייחס אליהם
דברי הם כלליים ואני משתמש בביטוי ״ האקדמיה״ כמייצג את הגישות והטיפולים הנלמדים באוניברסיטה.
אז תשים לב להבא להגיב לכל כותב בפני עצמו בלי לערבב בין הכותבים.

ואני חוזר ואומר לך שזה שנעזרת, אתה נמצא במיעוט וצריך לברך על כך שנעזרת
אבל הרבה אחרים לא נעזרו בתוצרי האקדמיה, אז להם מותר לפקפק בתוצרת זו.

דרור011

New member
אינני טועה. יצאת ב"קול קורא" גורף

גורף עם קריאה לאנשים להתפכח מאשליית האקדמיה. רועי אני בהחלט זוכר את יושרתך לטובה מהעבר ואינני מתנשא. בהחלט הערכתי זאת . אני גם חושב שהרבה אנשי אקדמיה אינם מבינים כלל את בעיית האוסידי.
אולם אני בהחלט מבין היום שהמעשה הוא העיקר (חשיפה ,חשיפה והבנה שאכן יש בזה סיכון)
כל השאר סיעורי המוחות והסברים לא ינצחו מול המוח האוסידי בגלל הספק המוטבע בו. אני אצמצם מעורבותי בפורום . מציע להיזהר מקריאות גורפות ולא אחראיות.
בהצלחה לכולכם

Happytom

New member
פסיכולוג

שפוגש אותי לראשונה, לא מכיר אותי, אני לא מכיר אותו. אני מספר לו משהו הכי אישי שלי, שמתוך דרך התמודדות בגיל 19 בחרתי להתנתק מההורים שלי, הוא לא מכיר אותי, והוא בוחר להגיד לי שזה מעשה קיצוני (?!?!) לא רק שזה מעשה פולשני, ברוטלי, אלים, ולא מכבד, לא שאלתי. אבל בוא נגיד שיש מקום להביע דעה, בנאדם בא אלייך לבקש עזרה, אתה מטפל ובחרת להגיד בהעברת ביקורת?! שיפוטיות?!
&nbsp
אז אתה נהנה ללכת לבן הרוש או שאתה חסר הערכה עצמית לחלוטין או מזוכיסט, זה שתי האפשרויות.
&nbsp
&nbsp

רועי10

New member
דרור, סליחה!

ייחסתי את תגובתך לעיל (ותגובות נוספות שלא כיוונת אלי) אלי, מכיוון שהיא באה בפוסט שאני כתבתי.
מכאן גם מה שכתבתי לך שאתה מבלבל ביני לבין מישהו אחר הושתת על בילבול וטעות (שלי!) שלקחתי דברים שלך שלא כוונו אלי, כמכוונים אלי.
זה כנראה גם בגלל שלא ״מיענת״ בצורה ברורה את תגובתך (זו ואחרות) לאדם ספיציפי.
איתך הסליחה על הבלבול הזה שהיה שלי, כי הייתי בטוח שכל ההתלהטויות הופנו כלפי, מכיוון שבתודעה שלי אלה תגובות בפוסט שאני כתבתי, וגם התגובה ״המתנגדת״ הראשונה (שנשאה את הכותרת: ״איני מסכים לדבריך מאוד״) שהופנית לדברי, ״״עזרה״ לי לחשוב כך, וגם כי התגובות לא היו ״ממוענות״ עם שם המוגב, וגם כי הפורום בנוי כך בצורה שיכולה לבלבל אם לא ״ממענים״ שמית את התגובה.

חבל שלא העמדת אותי על טעותי בייחוס הדברים, שסברתי בטעות שכיוונת אלי, שאינך מתכוון אלי, ושרק עכשיו ברגע של ישוב הדעת קלטתי את הטעות.

ואני מתנצל בכל לבי על התגובות שלי אליך שהתבססו על טעות.
(ייתכן שגם אתה לא קלטת שדברים שאתה הגבת לכותב האחר, סברתי אני מתוך בלבול שהם מכוונים אלי, ולכן לא יכולת להעמיד אותי על טעותי).

רועי10

New member
דרור, סליחה! (תגובה מתוקנת)

ייחסתי את תגובתך לעיל (ותגובות נוספות שלא כיוונת אלי) אלי, מכיוון שהיא באה בפוסט שאני כתבתי.
מכאן גם מה שכתבתי לך שאתה מבלבל ביני לבין מישהו אחר הושתת על בילבול וטעות (שלי!) שלקחתי דברים שלך שלא כוונו אלי, כמכוונים אלי.
זה כנראה גם בגלל שלא ״מיענת״ בצורה ברורה את תגובתך (זו ואחרות) לאדם ספיציפי.
איתך הסליחה על הבלבול הזה שהיה שלי, כי הייתי בטוח שכל ההתלהטויות הופנו כלפי, מכיוון שבתודעה שלי אלה תגובות בפוסט שאני כתבתי, וגם התגובה ״המתנגדת״ הראשונה (שנשאה את הכותרת: ״אני חולק עליך מאוד״) שהופנית לדברי, ״״עזרה״ לי לחשוב כך, וגם כי התגובות לא היו ״ממוענות״ עם שם המוגב, וגם כי הפורום בנוי כך בצורה שיכולה לבלבל אם לא ״ממענים״ שמית את התגובה.

חבל שלא העמדת אותי על טעותי בייחוס הדברים, שסברתי בטעות שכיוונת אלי, שבעצם אינך מתכוון אלי, ושרק עכשיו ברגע של ישוב הדעת קלטתי את הטעות.

ואני מתנצל בכל לבי על התגובות שלי אליך שהתבססו על טעות.
(ייתכן שגם אתה לא קלטת שדברים שאתה הגבת לכותב האחר, סברתי אני מתוך בלבול שהם מכוונים אלי, ולכן לא יכולת להעמיד אותי על טעותי).

Happytom

New member
זה לא מעניין אותי אם אתה שתול או לא.

אתה תמשיך להמליץ על המרכז, ואני אמשיך להזהיר אנשים מהמרכז ובפרט ליאור כרמי.
&nbsp
אני היית שמה, אני חווה כרגע רגרסיה והתדרדרות בתרומת המפגש עם ליאור כרמי.
הם לא מקצועיים, צרים ושיפוטיים בראייתם, אני לא מאמין בלשים את המטופל במקום חולה, מסכן ותלותי, אני מאמין שצריך להעצים ולאהוב. הם לא יבחלו בפגיעה באדם כדי להרוויח ממנו כסף. בקיצור, שמרו נפשכם והתרחקו מהמקום הזה.

למעלה