חברים תשפטו בעצמכם:

dr res

New member
חברים תשפטו בעצמכם:

מפלגת קידמה שבעצם מחזירה אותנו אחורה בעד אחזרת שתחים נירחבים מארץ ישראל ה קישור הבא מראה את כול הציתותים של החברים מהמיפלגה בעיתונות: http://212.179.31.106/likud2006.htm

תוספת...

יואל חסון. מצלצל לכם השם? תנו לי לעזור למי שלא הצליח... יואל חסון היה ראש ההנהגה הארצית של בית"ר (עולמית? לא זוכר..) בהמשך כיהן כיועצו של רוה"מ (אריאל שרון) בשנת 2002. כמו כן קנה בית בברקן (ממש קרוב לבית שלי) ועד לפני כחודשיים היה חבר מרכז הליכוד (ויו"ר משהו שם...) בית"רי דגול הא? כמו כל העדר...עבר לקדימה, היום ראיתי אירוח שלו באינטרנט (באתר NRG) נדהמתי עד כמה האידיאל הזה התשנה.. חבל :(

../images/Emo27.gif

שירת בנח"ל, בוגר גרעין שנת שירות בתנועת בית"ר 2001-2003 – יושב ראש מועצת תנועות הנוער בישראל 1998-2001 - יו"ר ההנהגה הארצית של תנועת בית"ר 1996- 1998 – ראש חטיבת ההתיישבות של בית"ר 1997- מייסד ומנהל את תנועת "ירושלים שלנו" עם הקמת תנועת "קדימה", בראשות אריאל שרון, הצטרף חסון לשורותיה.

Eliavzz

New member
לפני כחודש הוזכר השם שלו בפורום..

והשגתי את המייל שלו ושלחתי לו מייל לאימייל (מן הסתם) ושאלתי אותו כמה שאלות.., כמו " אתה בית"רי, חונכך וגדלת בבית"ר איך זה שאתה עכשיו עם מפלגה שעומד בראשה בנאדם שביצע תוכנית שמנוגדת לכל האידיאולוגיה והערכים של בית"ר, ועוד כל מני שאלות כאלה. הוא ענה לי.. אני לא יביא לפה את מה שהוא שלח לי אבל ביקצרה.. "אני בית"רי ותמיד אהיה בית"רי בשנים האחרונות נוסף בעיניי שיקול שהיה גם לראש בית"ר וזה השיקול הדמוגרפי"... "אני קודם כל מאמין שישראל חייבת תמיד ולאורך שנים להיות בעלת רוב יהודי מוחלט וקבוע , ובשביל העניין הזה אני מוכן לשלם מחיר יקר וקשה של קביעת גבולות ישראל מחדש " ושי עוד המשך.. אבל זה העיקר וזה מה שהוא רשם בקצרה.

למעלה