חברים ... תסתכלו שניה...

חברים ... תסתכלו שניה...

מורן אני מתה מסקרנות איך היה לך??????????????????????????...ספר לי... מורו´ש...את מתחילה להדאיג אותי עם המחלה הזאת ..מה קורה ילדונת..יאללה אפ אפ ..:)!!!! סלעית...יופי...אההם ממש יופי....(בשיעול ציני ,עסבני).. יא ערבה??..אני מחכה..יודעת למה??!! קדם..אתה אלוף..אתה הכי פוליטקאי שיש...קראתי מה שענית לי ולסיום סיומת יש לי וידוי... אף פעם לא שלחתי כזאת הודעה דבילית... תמיד יש את הפעם הראשונה.. הנה היאאאאא קבלו אותה!!! (:) אוהבת אותכם ילדים עמיתי

כן כן כן כן ((:)

אההם איך שכחתי ו...ל...שקסי!! הקופצנית רעשנית מזל טלה שלא יכולה בלי זה מעמק חפר..אופס סליחה מדרום שרון..מה זה?? איפה זה??? מתה גם עליך ואת? שלחי לי את האייסיקיו שלך :)

שקסי

New member
עמיתי בובתי יא מרגלת!!

מאיפה את יודעת את כל זה??? אני מתה עלייך בובה!!! והאי סי קיו שלי זה:146638830 וזהו... באהבה ענקית עם סירופ שוקולד בכפית-עדי!
.(וזה איש אחרי שכל הסירופ נכנס לו לפה...)

kedeman

New member
עמיתי! לכי לישון!!!!

אני הכי פוליטיקאי שיש? אני שונא פוליטיקה! זה איכסה! למה את אומרת עלי כזה דבר????

Princess 1

New member
לה אתה מרשה ללכת לישון? ויותר מיזה

מצווה עליה???? מה זה צריך להיות?! כשאני גוססת מעייפות אתה מחליט לטחון לי תשכל אבל .. טוב נו... נשלח לך בנתיים.. עמיתי אני אוהבת אותך נורא נורא -
We need to talk... אבל לא לפורום... תמשיכי ככה !! שגעי את קדם מה שיותר ותנסי באותו הזמן לחנך אותו קצת שכילדים מ-ת-י-ם מעייפות הם צכים לישון!!!
וה-ר-ב-ה

Princess 1

New member
עמיתי אהובתי...

אני ממזמן התייאשתי והחלטתי שלהמשיך לנסות לחשוב מצידי יהיה בזבוז זמן טוטאלי... שאלי את הג´ינג´י!

חברה, תסתכלי שניה... ../images/Emo8.gif

מה שלומך? היום עשיתי בדיקות דם, ויש לי עוד 3 בדיקות לעשות, מתוך 5.... (עוד אחת עשיתי בזמן הזה.... if u know what i mean.... חחח) אממ אני מקווה שיהיה בסיידר, אני הולכת יום חמישי לעשות עוד בדיקה, בבי"ח ואני מקווה שיהיה טוב..... :) ואני אוהבת אותך המון המון! ד"א היה אתמול לאחי יום הולדת, ועשיתי לו מזה הפתעה!!! (וגם מתנה יפה אבל ששש אל תגלו היא עוד לא מוכנה... :) ) אממ אהה, ברנס, קיבלתי 88 בעבודה בתקשורת... בלי העזרה שלך.... :)) אממ וזהו, ביי חמודים, אוהבת אותכם!! עמיתי, עומר, וכל הדואגים למיניהם- יהיה טוב!

kedeman

New member
בדיקות??? למה???

אני מרגיש נורא לא מעודכן.... בכל אופן העבודה שעשיתי בתקשורת קיבלתי עליה 81 (ביקשתי בדיקה כי היא שווה יותר) והיא שווה לי 2 יחידות בגרות!!!

עומריקו אוף כמה שאלות יש לך...(((:)

ו..רק עומריקו יבין לבד.. מתה עליך הכי שיש ואיך שכחתי אותך ..אז ככה תאמת..לא שכחתי אותך!!! סתם כתבתי לכל ה"בעייתיים" אההם ואתה ממש לא בעייתי ..(:)

מ ו ר ע ל

New member
באמת אני לא בעייתי?

תשאלי את שי, מורו´ש, סלעית ומורן אם אני לא בעייתי אז מה זה בעייתי?

אני יכולה לענות על השאלה הזו ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אוקיי אז עמיתי יפייפיה שלי, עומר הוא ממש לא בעייתי!!! הוא הסופר של הסופר בעייתיים!!! חחח סתם :) עומר אתה בסדר ואל תזלזל בעצמך!! אולי חוץ מזה שהלכת וחשבת שאנחנו רואים אותך וכשראית שאנחנו לא רואים אז פשוט הלכת הביתה, בלי להגיד אפילו מילה....... אבל לא נורא, (בעצם כן... אבל חכה.... יש עוד זמן לנקמות..
...) אממ... אוקיי.. אני רואה שהמחלה שלי מדאיגה חלק מכם אז אני אסביר קצת... ומי שזה לא מעניין אותו שיעביר פשוט... אז ככה, יש לי בעיות בבטן ולא מבינים מה זה אז שלחו אותי למיליון ואחת בדיקות (וזה לא צחוק, נגמר לרופא הדפים במדפסת...) ויום חמישי יש לי בדיקה בעכו, ואני לא הולכת לבי"ס (
איזה באסה.....
) כי אני צריכה לשתות המוון, וגם יש תרופה שאני צריכה לקחת יום לפני ואני עלולה להתעלף ובלה בלה בלה.... בקיצור, אני יעדכן אותכם בהמשך...!!
רבה לכולם על הדאגה, ו
למי שחפרתי לו.... תזכרו שאני תמיד אוהבת
אותכם, ו... זהו
צ´או אמיגוס... (שי ממי הבנת? אם לא תשלח לי באייס ואני אנסה להסביר לך יותר..) עומר ממי אוהבת אותך המון! עמיתי יפייפיה ושקס גם אותכם אני אוהבת!! ביי

ומה זה ה"בערך" הזה??

15 דקות לפחות של חיפושים אם לא יותר
והלכנו כמעט עד סוף בית חירות (נדמה לי..) והסתכלנו מתחת לכל עץ אפשרייי
איפה היית לעזאזל
עדיין לא הבנתי..

kedeman

New member
מורוש תרגישי טוב!!!

ועומר הוא סופר סופר סופר בעייתי
ומור למה את מלכלכת??? עדיין לא הגענו לסוף של בית חרות!

למעלה