חברים - תחפשו חיים ...

acrozic

New member
חברים - תחפשו חיים ...

אני אישית לא תומך באף אחד אבל מה הטענות שלכם אומרות - שגולברי רצח בעצמו את החתולים שלו? שסתם אישרן לו שומר ראש? שהו הרדים את שןמר הש"ג? עובדות הן משהו משכנע - בולשיטולוגיה גורמת לבדיוק ההפך.

Master Stav

New member
עובדות

1 שום חתול לא הורעל 2 אושר שומר על פי הודעת גולברי על תקיפת אופנוען מה שהתברר בדיעבד כשטויות ( בולשיטולוגיה על פי הגדרתך ) אכן עבודות הן דבר משכנע .....קרא את מה שגל הביא ממש אתמול , או לחליופין תביא לעצמך דלי פופקורן ושתייה וקרא את הפורום מתחילתו .....צפוייה לך ..ובכן הנאה כל שכן המון ידע

רחל 65

New member
תגובה ל acrozic ../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

אני לא יודעת לבטא את הכינוי שבחרת לעצמך, אבל... אתה יודע מה, בוא נגיד שכל מה שאמרנו בולשיט (למרות שהכל מגובה במסמכים שעל רובם שילמה המועצה, כמו גם על השמירה של האיש, או אולי אם נדייק, אתה ואני בהנחה ששנינו משלמי מיסים כחוק) בוא תסביר לי למה האיש ממשיך לרוץ,
אף אחד לא מרוצה מהשרות ה"שקוף" שהוא נותן,
כולם יודעים שרוב דבריו אינם אמת,
כל חברי הקואליציה פרשו להם לאופוזיציה,
מאיימים עליו,
"יורים" לו בחתולים הפרסיים, שאחר כך הסתבר שהיה להם וירוס, והמועצה קיבלה דוח מהוטרינר המחוזי שהם מתו לא מרעל, אגב, המועצה גם שילמה על זה... זורקים לו "רימונים",כמו במרכז המסחרי, חן השוטר אמר פעם שהוא מצא את שרידי החזיז בעצמו, גם הוא יודע שזה רק חזיז, אבל הוא לא תושב, ולא מכיר את הגחמות של האיש, ולכן אמר כנראה שיותר בטוח להיות בטוח מאשר להצטער...
אבא שלו בא לו בחלום, ולמחרת הוא הולך לבית קברות עם מטר, ומודד כמה הזיזו את הכיסוי של הקבר מהמקום,
הבת שלו מפחדת מהמצב, ולכן מצמידים לה שומר ראש גם כשהיא יוצאת למסע, מסע קניות בקניון השרון...
בתור אבא נאמן ומסור, יש לך כבר גדר בגובה של שתי גדרות חוקיות, סידרת לך מצלמות מסביב לבית ושער מפחיד לאללה,
אליך כבר לא יפרצו,
עזוב, לך הביתה, כולם ישמחו, אנחנו כי לנו יהיה סוף סוף ראש מועצה ראוי, ובני משפחתך שה"איום" יוסר מהם.

למעלה