חברים של פעם.. שאלה לי

בילבול

New member
חברים של פעם.. שאלה לי

העניין הוא כזה .. לא מתחשק לכם לפעמים לדעת מה קורה עם האנשים שהשארתם מאחור ? לא שרבתם איתם ויש ברוגז ברוגז לעולם , אלה כאלה שהחיים פשוט הפרידו ביניכם , ושפעם מזמן חלקתם משהו יפה ? ואני לא מתכוונת רק לבני זוג , אלא לכל חבר . האם זה משנה אם זה בן זוג מהעבר בכלל? ולמה אני שואלת ? כשהייתי צעירה , פעם בקיבוץ , היה לי חבר מתנדב.. היינו חברים טובים במשך שנה , נהיינו זוג ל1/2 שנה ואז הוא חזר הבייתה שלו.. האמת שלא נפרדנו בשברון לב , זו הייתה תקופה יפה , וזהו.. אבל בזמן האחרון יצא לי לדבר עליו כמה פעמים בכל מיני הזדמנויות כאלו או אחרות - וחשבתי לי - מה איתו ? התחתן ?יש לו ילדים? (ואם להיות יותר פטאלית - האם הוא חי בכלל ?) וחשבתי - אני יכולה לנסות ולהשיג את המספר שלו.. וזה מגניב.. האיש שלי מפרגן לגמרי (גם הוא אדם נוסטלגי).. אבל מה יהיה בצד השני ? שתיקה מביכה ? משהו בסגנון של " מה לעזאזל את רוצה מהחיים שלי לא דיברתי איתך כבר 6 שנים "? קיצר - מה דעתכם ?

s h i r k u s h

New member
הממ...

אני יחסית צעירה, עוד לא בת 21 אפילו, כך שהעבר שלי לא ממש רחוק ועדיין יוצא לחשוב לפעמים על הקשרים הרומנטיים בעבר אבל שמחה שהם הסתיימו ושזכיתי להכיר את המותק שלי, כי רק בחודשיים האחרונים הבנתי מה זאת אהבה, מה זה שמישהו חושב עלייך ודואג לך ואוהב אותך באמת ובתמים. לפני איזה חודש נפגשתי עם חברה שלי והאקס המיתולוגי אפשר לומר (קשר בן 3 חודשים, בני 16 אהבה של ילדים, אפשר לומר) היה שם גם כי הוא ידיד טוב שלה ויצא לנו לדבר והכל אבל סה"כ עם שאר הבחורים שיצאתי איתם אני לא ממש בקשר, וגם איתו לא ממש רק אם הוא מגיע לאותה חברה מתי שאני מגיעה שזה קורה פעם באלף שנה.

Miss פטל

New member
אני גם בן אדם נוסטלגי

ככה שאני גם הייתי מנסה לדבר איתו. קורה לי גם שאני פתאום נזכרת במישהו שניתקתי קשר איתו מבלי סיבה מיוחדת, והייתי רוצה לדעת מה קורה איתם :) אני לא יודעת אם הייתי מתקשרת, זה באמת נראה לי מוזר אבל גם נחמד מצד שני אם היו נזכרים בי ככה:)

habubnik

New member
אני גם נוסטלגית רגשנית שכזו

ולכן אני בעד, במיוחד אם בן זוגך מפרגן. הבעיה שלי היא שבד"כ אנשים פחות רגשנים ממני, ולא יוצא מזה שום דבר. אבל למה לא? לפחות תספקי את סקרנותך, אם לא יותר מכך.

Tully Is Here

New member
גם אני כזאת, ואפילו עשיתי

את זה כמה פעמים, גם אם לא יוצא מזה כלום זה מרגיע את הסקרנות. אני בהחלט בעד לנסות דברים כאלה, לפעמים יש הפתעות מאוד נעימות.

למה לא? זה נחמד להתעדכן בשלום

חברים ישנים. לי למשל זה קרה עם חברה טובה ש-10 שנים לא היה לי קשר איתה. אז נפגשנו ודיברנו שעות ואח"כ שוב הקשר נותק. אבל זה היה נחמד.

למעלה