חברים שלי

חברים שלי

עשיתי עצומה כן כן זה מתבצע ואם יש אלוהים בשמים ואני יודעת שהוא קיים אי שם. הוא יענה לבקשתנו עצומה למנהל תפוז על כך שישמו מרתון שישי שבת לסדרה מתחילות מחדש אז קראו לחברים חברות לחתום על העצומה ככל שיהיו הרבה אנשים ככה יותר יקשיבו לנו העצומה נמצאת בפס הכחול... זה מה שכתוב בעצומה מרתון מתחילות מחדש הסדרה מתחילות מחדש משודרת בערוץ יס והוט בלווין, בימים א-ה כל פורום מתחילות מחדש בתפוז צועק לעזרה אנחנו מעונינים שתשדרו את התוכנית כמרתון ביום שישי זאת תוכנית על רמה, ששווה להשקיע בה ושווה לקחת אותה ולשדר אותה כמרתון ביום שישי ואפילו בשבת. יש המון משפחות, ילדות, נערות מתבגרות,ילדים, גברים, שהיו מאוד מעונינים לצפות בתוכנית הנ"ל היא תוכנית שנותנת המון אפשריות לשיפור המצב המשפחתי , החברתי, והאישי. אפשר ללמוד ממנה המון בתחום משפחה, חברים, בריאות, זוגיות. יש שם 2 מאמנות אישיות שעוזרות לכמות בנות שבחרו לחיות בבית אחד עם מצלמות, ושכל העולם יראה איך ומהם המטרות שעליהם הם בחרו לעבוד ולטפל. אנחנו מוחים ודורשים שתעשו מרתון שישי ושבת של התוכנית הנ"ל היא יכולה לעזור להרבה מתבגרים ומתבגרות שאין להם כסף לגשת לטיפול פסיכולוגי למשל, פשוט תוכנית על רמה !!! תודה מראש אנחנו מבקשים שברגע שתסתים תוכנית שכתובת הפורום יופיע מתחת לכותרת התוכנית שנטיפי האחת וכל משתתפי פורום מתחילות מחדש

נא לחתום על העצומה שביצעתי

כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לחתום על העצומה בבקשה בסופו של דבר מי יודע אולי נראה את מתחילות מחדש ביום שישי ואפילו בשבת אבל אתם צריכים לחתום על העצומההההההההההההההה

:/

אני ביקשתי אישור לפרסם אותה אני צריכה לקבל אישור חשבתי שזה יופיע באופן אוטמי אני עוד לומדת איך בנתים תעזרו בסבלנות ממי

אני בעד!!!

סדרה מעולה הלוואי ועוד אנשים יחשפו אליה.....למרות ש..העונה הראשונה הייתה כ"כ הרבה יותר מוצלחת אבל יש עוד תקווה!

צודקת

באמת זה לא פייר שבמקום השידור בבוקר יש צעירים חסרי מנוח בזמן שביום שישי יש את כל השידורים החוזרים של צעירים חסרי מנוח אז בשביל מה אלף שידורים חוזרים לסדרה המטופשת הזאת??. שיעשו במקום זה כמו ששנטי אמרה מרתון שישי שבת וככה יהיה טוב לכולנו... כי נניח אם אני מפספסת פרק אני צריכה או להשאר עד מאוחר בלילה או לקום מאוד מאוד מוקדם בבוקר בשביל זה....וזאת סדרה עם אחוזי צפייה גבוהים למה לא שמים את זה בשעות נורמליות?.... בכלל הוט בלבלו את כל השעות והערוצים אני כבר לא יודעת מי נגד מי.

שלום אני בעד../images/Emo140.gif אחלה סדרה

אני רואה אותה מהפרק הראשון ומאוד רוצה שמישהו יעמץ את הפרוייקט הזה בארץ אני ממש צרכה עזרה כמו שהנשים האמצות האלו מקבלות מקווה שכך יהיה תודה מכונית אדומה

למעלה