חברים שלי......

חברים שלי......

אנייוצא לטיול שנתי מחר בבוקר בשעה 6:30 (אל תתדאגו, באים לאסוף אותנו מהבתים!!), אנחנו יוצאים לנגב לטיול עד יום שלישי!! אני מקווה שאני יהנה... ושאני לא ידפק מהרגל... (בעטתי בטעות בקיר בשבוע שעבר ויש לי נפיחות בבוהן)........ אה והכי חשוב, לא להתגעגע אלי יותר מדי!! אני חוזר ביום רביעי!!

לפני שאני יוצא אני גם רוצה.......

לשחק משהו קטן..... אני כתבתי רשימה של מילים כל אחד כותב מה המחשבה הראשונה שעלתה לו בראש שהוא ראה את המילה הזאת...
אלוהים
אהבה
מדינת ישראל
דתיים
סקס
סטוצים
יזיזות
חיים
מוות
גן עדן
ערבים
יהדות
פורומים
לימודים
צבא
סירוב פקודה
פוליטיקה
בית שמש
השרוט המקורי (שמעון כהן) תהנו....

וכמובן שאני יענה.....

אלוהים- בוגד... מחכה לו! אהבה- דבר יפה, אבל מאוד קשה!! מדינת ישראל- הבית שלי... דתיים- (לאומיים) המשפחה שלי, חברים שלי, לשעבר אני... סקס- אחד הדברים הכי יפה עלי אדמות... סטוצים- אולי... יזיזות- אולי... חיים- לא בטוחים מוות- בטוח! גן עדן- אני בטוח לא יהיה שם! ערבים- יש ביניהם בני זונות! יהדות- דבר יפה אבל קשה (מאוד!) פורומים- מקום טוב להכיר אנשים. לימודים- חרא חשוב.. צבא- מחכה כבר להגיע לשם! סירוב פקודה- אסור לבן אדם לסרב פקודה! פוליטיקה- טוב להעביר את הזמן איתו... בית שמש- הבית שלי... השרוט המקורי (שמעון כהן)- מי זה בכלל??

אני לא מסכים עם מה שאמרת ! ../images/Emo128.gif

"אסור לבן אדם לסרב פקודה". זה השטות הכי גדולה ששעמתי ! ! ! יש פקודות שחייבים להפר, ולא תמיד הם פקודות בלתי חוקיות בעליל ! על פקודות בלתי חוקיות בעליל, אני בכלל לא מדבר ! ! !, לפקודות כאלה בכלל אין צורך לחשוב פעמיים ! ! ! אבל ישנם פקודות שחייבים להפר !

האם נראה לך הגיוני להרוג קבוצה של

ילדים שזורקים עלייך אבנים ? בעקרון זה פקודה בלתי חוקית !

SavageGirl1

New member
היא דיברה על פקודה

שהיא לא בלתי חוקית בעליל...ומה שאתה אמרת זה כן פקודה כזאת.

סליחה, לא שמתי לב ... ../images/Emo3.gif

אממממ, למשל שאומרים לך לירות על ערבים שכן יורים עלייך, לא חייב לירות בשביל להרוג, לירות בשביל לפצוע זה גם טוב. כמובן תלוי במצב ...

לא לירות על ערבי שיורה עליי??

מה אתה בדיוק רוצה שאני אעשה איתו? אשאל מה שלומו ואם הוא רוצה קפה? תגיד לי, איפה אתה חי?? אין מה לחשוב כאן אפילו.

faith2

New member
אממ אני סמכימה איתך, אבל! וגדול

ילד שזורק עלייך אבן יכול להרוג אותך, ככה שכן אני בעד הפעלת כוח...ואם זה אומר ירי לכיוון הרגליים, אבל במידה והמצב יוצא משליטה אם בכלל שאלה...הגנתך קודמת לכל. ואם זה אומר הגנה עצמיתב כל מחיר- אז זוהי הגנה עצמית בכל מחיר. ככה שחבורת ילדים שזורקים עליי אבנים יכולים להרוג אותי...אין בכלל שאלה על המהלכים שלי.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אני!! ותהנה!!(שוב..ח)

אלוהים- אשה! אהבה- דבר הכי יפה בעולם!! מדינת ישראל- ארץ שאני חייה בה... דתיים- (לאומיים) בני אדם (
חח והמבין יבין) סטוצים- דבר שיכול להיות נחמד יזיזות- *מלאך* חיים- הכנה למוות מוות- סוף של החיים גן עדן-מה שיש(?) למעלה... ערבים-חלק בני אדם...וחלק... יהדות-דת...בעע לא יודעת למה.. פורומים- מקום טוב להכיר אנשים
וגם מקום מצויין להעביר בו תזמן! לימודים- הדבר הכי מבאס עכשיו!!!! צבא-דבר מגניבבבבבב סירוב פקודה-
פוליטיקה- הדבר הכי משעמם !! בית שמש- עיר שאני גרה בה.. השרוט המקורי (שמעון כהן)- אני חושבת שאתה כבר יודע!

MS6

New member
זה משחק נחמד!

אלוהים? יש רק אחד, אני מאמין בו, משתדל ללכת עם כיפה ושומר שבת אהבה? יש ויש, אני אישית מאוד רוצה למצוא אותה בקרוב... מדינת ישראל? חלום העם היהודי, אני אצטט שורה משיר שקשור לבית"ר "בדמעת אמהות שכולות מבנים/ ובדם תינוקות טהורים/ כבמלט נדביק הגופות ללבנים/ ובניין המולדת נקים" סקס? התנסות כיפית. לא תנאי ליחסים. סטוצים/יזיזות? בעד. גם דבר נחמד אבל במידה מסויימת. חיים/מוות? אין לי מה להגיד... גן עדן? קיים. ערבים? מקבל אותם כמיעוט בארץ, בעד לתת להם זכויות שלמות, אבל בעד הרס מוחלט של כל שאיפה לאומית שלהם בארץ ישראל שלנו פורומים? גם משהו נחמד.. אם לא היה איך היית מכיר אותכם בכלל?!? לימודים? חשוב להשקיע, זה העתיד וכל הבולשיט הזה... צבא? גם דבר חשוב.. סירוב פקודה? אסור אסור אסור! להעניש בכל החומרה פוליטיקה? משהו שאני שואף להגיע לרמות הגבוהות בו.. וזהו. בית שמש? אחלה כמו שהיא רק שלא תשחיר לנו... השרוט המקורי? אחלה בנאדם... חבל שלא בא לתל חי, הפסיד גביע, אבל לא משנה.

אני :)

-אלוהים- גדול. -אהבה- אושר. -דתיים- צרה צרורה. -סקס- הנאה. -סטוצים- שומרת על זכות השתיקה.. -יזיזות- דבר רע! -חיים- תענוג. -מוות- מפחיד. -גן עדן- יש דבר כזה? -ערבים- צרה עוד יותר צרורה. -יהדות- מדינת ישראל. -פורומים- תפוז. -לימודים- סיוט! -צבא- מדים :) -סירוב פקודה- צבא. -פוליטיקה- משעמם! -בית שמש- בית שלי. -השרוט המקורי- אתה לא באמת רוצה לדעת.. קארין

קארין, דווקא ממש בא לי לדעת!!

אל תדאגי אני יודע שיש אנשים שלא חושבים עלי טוב...... אם את רוצה תרשמי את זה בפורום אם את לא רוצה תשלחי לי את זה במסר...

הייתי אומרת שלקחת את זה טיפה..

יותר מדי ברצינות. הכל בצחוק.. תרגע. למה לי לחשוב עליך דברים רעים? אני בכלל לא מכירה אותך..

הייתי אומר שלקחת את זה טיפה......

יותר מדי ברצינות....... סתם הגבתי כי את היחידה שכתבת פה משהו.... אז הגבתי כי הרגשתי משועמם שחבל"ז על הזמן...

שביתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פועלי הפורום התאחדו!! לחם עבודה!!! באש ובמים, הסקרים על ה.... מים!

למעלה