אתה מכיר את החתול שחשב עצמו לאריה
M moonlight B New member 5/10/03 #23 ../images/Emo29.gifתפעילי רמקולים ותשמעי טוב../images/Emo6.gif בקשר לחתול הוא לא חושב שהוא אריה אלא הוא מאמין בזה القرد بعين امه غزال
../images/Emo29.gifתפעילי רמקולים ותשמעי טוב../images/Emo6.gif בקשר לחתול הוא לא חושב שהוא אריה אלא הוא מאמין בזה القرد بعين امه غزال
א אשה עם אש New member 6/10/03 #26 חחחחחחחחח איזה שרשור משעשע! יולי ומוני..האמת שנרדמתי מול הטלויזיה על הספה.. נתפס לי הצוואר התעוררתי לפני שעה..וייייי איך אישן הלילה!!! איזה מזל כעת שאני ערה כמו אירדי כולם הלכו לישון הלווו להתעורררררררר סלאם לגלוקס ידידי יאללה ..
חחחחחחחחח איזה שרשור משעשע! יולי ומוני..האמת שנרדמתי מול הטלויזיה על הספה.. נתפס לי הצוואר התעוררתי לפני שעה..וייייי איך אישן הלילה!!! איזה מזל כעת שאני ערה כמו אירדי כולם הלכו לישון הלווו להתעורררררררר סלאם לגלוקס ידידי יאללה ..
M moonlight B New member 6/10/03 #27 ../images/Emo29.gifסבאח אל כיר אשה ../images/Emo24.gif לא יושנים חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
../images/Emo29.gifסבאח אל כיר אשה ../images/Emo24.gif לא יושנים חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש