חברים שלי........ יעוץ!

חברים שלי........ יעוץ!

למרות שזה לא קשור ל4*4 אשמח לקבל את חוות דעתכם. אור, נוקי, אחרי המפגש למדתי שאתם מבינים ממש הרבה בעולם הרכב בכללי, כפיר מיותר לציין... אתה תותח. אז לשאלה. כמו שכולם יודעים, מכרתי מגנום וקניתי את הגאלופר. אחרי תקופה של ארבעה חודשים שאני עם הגאלופר, קשה לי מאוד בעבודה, כי אני מאוד מוגבל, העגלה שלי היא שתיים ועשרה אורך על מטר ועשרים. ואחרי שאני מעמיס את הכלים לא נשאר הרבה מקום. לכן יצא כבר לא מעט פעמים שאני מעמיס אבן, כדים, חול, צמחים, מלט וכ``ו על הגאלופר, והתוצאה היא מאוד עגומה. האוטו פשוט נהרס בפנים. השאלה היא, האם כדאי לקנות רכב כמו סי 15 או רנו אקספרס לעבודה, ואז זה עוד אחזקה של רכב נוסף או פשוט להחליף את העגלה שלי לעגלה עם שני סרנים וברקסים עם שלוש מטר אורך. או אולי יותר? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות. רועי

חייב לציין! עלות שנתית של אחזקת

עגלה נגררת הוא, שישים ש``ח טסט, פלוס מאתיים ומעט על הביטוח. שורש השאלה הוא בהתחשב בגרירה אינטנסיבית של הגאלופר. תודה לכולם.... ד``א היום בבוקר גילתי שביום שבת דפקו לי מהעגלה טסה מאוד נדירה! היא יצאה במשך שנתיים בסובארו לאונה 85-86 רק בדגם גי.אל ויש ממש בודדות בארץ. אוף!

אור36

New member
שמעת על "המצאת" הגגון

שמסגר יעשה לך כזה גם על העגלה וגם על הגאלופר

כן אחי, חשבתי על זה. אבל האורך של

העגלה הוא רק 2.10 כך שהוא לא נותן לי הרבה, וגם משקל מותר נמוך, ז``א כשהעמסתי אבן על העגלה היא בוכה, ועל הגאלופר זה לא יעזור כי אם אני מניח שם למשל באלה חלוקי נחל, יהיה לי מאוד קשה לפרוק אותם בגלל הגובה. המונים המונים של תודות. כפיר.. הינה תמונה בשבילך איך הכלים מסודרים בתוך העגלה, כולל המדף. שוב תודה. רועי

kfirba

New member
דעתי...

תחליף לעגלה יותר גדולה....וזהו קנייה של אוטו נוסף תעלה לך כמו עגלה ואפילו יותר כי אתה יכול לעשות טרייד אין על זאת בקיצר עגלה היא פתרון יותר זול מקנייה ואחזקה של אוטו, וגם מכוניות כמו רנו אקספרס והסיטרואן האלה זה בעיות גם רכבים ישנים כאלה , לא כדאי, עגלה יותר גדולה היא הפתרון לדעתי ובנוסף אתה יכול לסדר גגון על האוטו .

חחחח כפיר ואור היקרים אני יגיד

ת`אמת.... אני מתבעס אש לעשות גגון לבונבון. אבל נראה לי באמת שאני יחליף עגלה. אני בדרך לציקי נגררים נראה מה הוא אומר על טרייד אין. כפיר אחי דבר עם חבר שלך בקשר לעגלה הישנה שלו. תודה. ותודה רבה רבה שבאת למרות הכל ביום שישי. לפי דעתי פעם הבאה צריך לעשות מסלול קל עם עצירה לאיזה פיקניק קטן בין העצים. ממליץ בחום על היער ליד הבית שלי. מקום מטורף לגיפאים מקצועיים! תודה אור ונוקי.

kfirba

New member
...

תחליף עגלה אני ידבר איתו היום..... כן ואני יביא את הבונבוניירה שלי ויחזיר את הכבוד לטרקטורונים אחרי הבושות מיום שישי

kfirba

New member
דרך אגב רועיקו קבל משהו

http://www.pajero.co.il/minisite_yad2.html השקה למיצובישי פאג'רו החדש עם 170 כ"ס.....

miki69

New member
רועי ,בתמונת הגינון הבאה

אני מפרסם את המתחרים שלך, קפיש??

miki69

New member
חיים רכס מ"רכסים"

עושה גגונים שניתן להזיזם הצידה למשקלים כבדים יושב אזור תעשיה בת חפר

למעלה