חברים שליייייייי

kiss 18

New member
שואפל'ה גבר גבר קולוהוהוווווו../images/Emo2.gif

באנה שיחקת אותה ובגדול!!!! שמישהו יביא סטירה באמת קורה כאן ששואלפ'ה מתארס?? על כל החששות?? עכשיו רק צריך לשמוע מזרחוני שבלונוני... איזה יופייייי באמת אני כ"כ שמחה בשבילך.. שיהיה לכם הכי טוב בעולם, הרבה אושר, ושימחה בלב...
ניי נה ניי נייי ניי...

kiss 18

New member
טריללילייי איך אני מבסוטה בשבילך!!!

איזה יופי... כן כן עוד לא נירגעתי... איזה חיוך יש עלי עכשיו...

??? ??? ??? ??? ???

התכוונת לניק ט ר י ל י ל י ??? או מה??? שאיפות, התארסת איתה או שהיא התבלבלה?!

kiss 18

New member
טרילילייי יעני בקול שמח..בחתונה של שואפל'ה

אסביר לך את ההבדל, תביא מחברת לרשום...חח ולא, הוא לא התארס איתי..או שהתכוונת ל ט רי לי לי...

kiss 18

New member
אהה עכשיו הבנתי מה כתבת, עירבבת מידי ניקים

בהודעה אחת... אזלמען הסדר הטוב, הבנתי ששואפל'ה לא יתארס עם טרילילי (לא עקבתי אחרי ה- ל' ככה מספיק??) יש??

היי, אתה...

אתה הראשון שלנו בפורום!!!
אולי זה סיפתח בשביל החבר'ה? חבר, שיהיה לך המון אושר, ושיילך בקלות ובשמחה. ותשמע לבעלת נסיון: אין!!! כמו התקופה לפני הנישואין. זה כיף! אלו הכנות מרגשות, ותקוות גדולות, וחיוך מטופש שמרוח מצד לצד! לך על זה! שמחה מאד מאד בשבילך, אני.

השיסער

New member
פששששש... מזל טוב מזל טוב!

שמח מאוד בשבילך. גם אם לא הגבתי כאן לכל ההודעות שלך, קראתי אותם בקביעות. אז אני שמח בשבילך שמצאת את האושר שלך. המון מזל טוב!

ואוו, איזה כיף לשמוע בשורות טובות

שיהיה בשעה טובה, וכשתהיה אחרי הוורט לא לשכוח לרוץ לפורום שידוכים ולספר שהכל סגור, כדי שנוכל לברך אותך כמו שצריך...

עשית לי ת'היום

עקבתי את כל השרשורים שלך בארכיון וסו"ס הצלחת להתארס. המונמון מזלטים, שתזכה להקים בנין עדי עד, על אדני התורה והמצוות. הבחור הראשון של הפורום שהתארס. הבחור השני תהיה בע"ה הניק החביב שלנו הבה"ח זרח והשבלולים הי'ו. בקרוב לכל חברי הפורום.

kiss 18

New member
היה כאן איזה אחד שרשם שהוא התארס...

לך יש אלצהיימר? כאילו דאאאא

kiss 18

New member
עשיתי חיפוש..תלכי לעמוד 6../images/Emo73.gif (תיזהרי על

העקבים) יש שם ניק בשם רודיוס שמודע חגיגית שהוא התארס... זכרתי משהו...

כן אבל זה לא זה....

את יכולה להשוות את הודעת האירוסין של רודיוס (?!....) לשל שואף?... או בכלל, לשלי?...

kiss 18

New member
צודק! עם כל הכבוד לרודיוס (ויש כבודדדד)

זה שונה..אחרי הכל שואפל'ה כמו בן משפחה, לא?? אבל רק להזכיר שהיה כאן אחד שהתארס... . סבב??

למעלה