חברים שליייייייי

חברים שליייייייי

יואו..איך שהתגעגעתי כולה שבוע ומשו לא הייתי פה,הכל השתנה,אז ראשית שלום לכל החברה החדשים שאנלא מכיר..שנית רציתי לבשר לכולכם למי שהכיר אותי,וגם למי שלא..ש...אתם זוכרים את ההיא שנפגשנו צפוף,והיא היתה קרחון??אז מה שקרה שהיא הורידה,וגם אני לא ממש התלהבתי להמשיך..שלשה ימים אחרי כן התקשר אלי השדכן,ואמר שהיא רוצה לנסות שוב..עשינו עוד 4 פגישות עם המון זמן,סיפרתי לה מה שבחיים לא סיפרתי לבחורה!!וגם היא סיפרה לי הכל,הבנתי מה מסתתר מאחרי חומת הקרח שהיא בנתה לעצמה..ו..היום,כן היום,הלכנו אחרי 6 שעות פגישה ברימון לכותל,ושם אמרתי לה שאם היה לי הייתי נותן לה ירושליים של זהב!!חומות של אבן,לא של קרח;-)..ואח`כ הצעתי לה נישואין!לא כמו שחלמתי ודמיינתי את עצמי,אבל זה מה שקרה,וכמובן שהבחורה הסכימה להצעתי..אז חברים תגידו מזל טוב!!ותבינו גם איפה נעלמתי,אני מזה מתרגש,ומבולבל,עברתי המון,ופתאום דף חדש..אני בעז`ה מוצש נפגש עם הוריה,ויאללללההה וורט!אז כולכם מוזמנים!!אוהב אתכם חברים!איזה כיייייף לי!!בקרוב אצל כולכם!אמן,לילה טוב!

קולולולולו

אין דבר יותר יפה מאנשים מאושרים באמת. שיהיה לך במזל~טוב. עד 120 באושר אמיתי. פול הצלחה! ואיך סבתא שלי אומרת/ מברכת.. (אוי, רק שאני לא מפרסם מי אני..) `שתתחתן לכל החיים שלך`.

kiss 18

New member
אהה זה אתה...עכשיו אני יודעת מי אתה...

חח סתאםם אין לי מושג מי אתה...

וואו, לא להאמין!

המונמון מזל טוב! העיקר שתיהיה מאושר למשך כל חייך! סוף סוף הגיע הרגע המיוחל.. אני שמחה שהסתדר לכם בסוף!

``אתה פשוט גבר``!

קרעת את עצמך פיזית ונפשית, ובסוף יצא משהו גדול מזה! שיהיה לי המון מזל``ט בחיים

בובזמן

New member
איזה יופי.אתה מוזמן לקרא את שכתבתי.

אז..אתה באמת שיחקת אותה..מזלט` אך זה כיף לשמוע ,לא ליפול ישר,בה` ותחזור לתגובה שלי ההיא שכתבתי..

דאאאיייי...... אני לא מאמינה!!!

שיחקת אותה!!! המונהמון מזל-טוב... שתהיה מאושר תמיד! שהכל יילך לכם בקלות ובשמחה... ועם המונהמון סיעתא דשמיא!!! אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... ועוד משהו קטנטן- חברים, יש עוד תקווה!!! בסוף כולם מקבלים את מה שמגיע להם, ואת מי שמגיע להם... בקרוב אצל כולם!!

חברים

תודה לכולכם,אתם אחלה...כולכם מוזמנים,כשיהיו פרטים על החתונה,חופשי,אני פותח לכם בלו לייבל עלי!!ברצינות..אז יאללללה חגיגה..אני מבסוט רצח,שיווו כמה עברתי עד שהגעתי אליה...אז אחלה יום לכולם!

kiss 18

New member
אל תישכח שדברים טובים לא באים בקלות!!

ועברת את זה כמו גדול, עם כל החששות והדאגות.. והצער.. בסוף עברת את זה!!

שאיפות....

כמו שאנחנו צריכות לעבור הרבה צפרדעים עד שאנחנו מגיעות לנסיך, כך גם אתם... צריכים לעבור הרבה עד שאתם מגיעים לנסיכה!!! ב``ה אתה מצאת אותה כבר, אל תפסיק להודות לה`, ותמשיך להתפלל שהכל יילך באמת בקלות בשמחה ועם סיעתא דשמיא.... בתוך המסע המפרך הזה עוברים הרבה דברים, חששות.. התלבטויות... לפעמים יש תחושה של בלבול, עצב, והנה בסופו של דבר הגיעה השמחה!! שתמשך אצלך ואצל כולם כל החיים בעז``ה!! בהצלחה עם ההורים שלה!! ואיתה כמובן!! שמחה בשמחתך.... ומחכה להזמנה!! =)

למעלה