חברים שבוע טוב -עצות

client

New member
חברים שבוע טוב -עצות

חברים התייעצות: ברשותינו 2 מחשבים נייח ונייד. הנייח לאחר שכנראה נעלב מזה שבקושי מתייחסים אליו החליט שהוא מתחיל לעשות צרות... מדובר במחשב פנטיום 3, עם 512KB זיכרון דיסק קשיח 20 GB באמת מחשב שמספק את הצרכים שלנו. כפי שרשמתי יש ברשותינו מחשב נייד ThinkPad X 20 שאנחנו מאוד מרוצים משירותיו - (מה הוא לא עבר??) ועכשיו שאלותיי: כתוצאה מתקלה במחשב הנייח אנחנו שוקלים לרכוש מחשב נייד שישמש כנייח וחשבנו על לנובו אבל... כאן מתחילות השאלות שהרי זה כבר לא IBM ואני לא ממש מכיר את לנבו כמו את IBM שנית אנחנו מחפשים מחשב לא חזק במיוחד (ראו מפרט נייח) אשמח להמלצות..

kobi 23

New member
שלום

אמנם IBM כבר בשליטת לנובו אך בתור מי שיש לו thinkpad t60 אני יכול להגיד לך בוודאות האיכות נשמרה ואף שופרה. ההבדל היחיד בין הסדרות הישנות יותר לחדשות יחסית זה שביחד עם הלוגו של IBM ו THINKPAD יש גם לנובו. חשוב לציין שלא תתבלבל בין הדגמים,יש את סדרה 3000 של לנובו שהיא הסדרה הפשוטה ויש את הTHINKPAD ולה תת קטגוריות.כמו הR,T,X,Z אין שום קשר ודימיון בינהם ל3000 למעט אולי חלק מהחומרה. אני חייב לומר שקראתי אפשהו שהX 61 הדנדש שלהם ירד קצת ברמה אבל לגבי כל השאר אין שום שינוי

למעלה