חברים שבוע טוב לכולם...

שרוך

New member
שבוע טוב לכולם בהצלחה בשבוע ארגון

בס"ד הי לכולם שיהיה לכם בהצלחה בשבוע ארגון!! שבוע טוב חודש טוב שרוך נ.ב יש לי בעיה במחשב!!

מותק שלי,

אנחנו ננצח... חחח... ת-ח-ל-מ-ו!!!!!
ועוד משו, גם אנחנו צריכות שירים ויש לי שיר אחד בראש אבל בכל מקרה אני גם אשמח להעביר לכיתה שלי רעיונות

tamarhp

New member
אנחנו מארגנות את זה!!

אנחנו השופטות והמארגנות, לא מתחרות!! כוכב נולד כוכב נולד כוכב נו-לד!!!! כוכב נולד אדיר, תתחילו כבר לשיר!!!!

ח' 2 אימפריה?! אולי...אבל לא משנה כ

מה טובה ח' 1 או ח' 2 לחוד, ביחד אנחנו שכבה פיצוץ
מחזור י' שולט
וכתה ט' סתם יבשות ומסכנות..

בונבון1

New member
נועה...

תני טיפה כיוון. סיגנון שירים. לתחרויות נראה לי מתאים: לעולם בעקבות השמש, הבורגנים, אנחנו לא צריכים (ש. ארצי), רק בגלל הרוח (ש. שבת), יחד לב אל לב (קצת יותר קשה לביצוע...), שמור נא עלינו כמו ילדים (עפרה חזה ז"ל)... אם זה בלי קשר סליחה מראש... תני רמז...

איילת כ

New member
יש לי רעינוות

את יכולה לקחת שירי פסטיגל, הם בדר"כ קופצנים תותים,עונות גם אחלה שיר, שירי צה"ל, שירים מזרחיים , בקיצ קצ יש פול שירים, פשוט תבקשו מכל הבנות שיביאו את הדיסקים שיש להם בבית ואז תבחרו יש גם שירים חסידיים עם קצב טוב נ.ב תבדקי בפורום מוזיקה, בטוח יהיה להם רעיונות בשבילכם בהצלחה, ותגידי מה נסגר בסוף מחזור יג שולט....

חוצפנת מגעילה פויה! ../images/Emo46.gif

השנה יש לנו את חבצלולה, ואת עוד תראי כמה נעלה! וד"א, אנחנו כיתה ט', מחזור ט'. איזה שאווה!

בונבון1

New member
עוד כמה...

כאן נולדתי של הדצים (כאן נולדו לי ילדי לא כ"כ אבל בסדר...), על הדבש ועל העוקץ (ש. ארצי), הלוואי (נראה לי גם ארצי. יש הרבה גירסאות..) הילדה הכי יפה בגן (שיר שתמיד עושה נעים בלב... תקוי שגם לשופטים...)

למעלה