חברים: שאלה לי אליכם!!

חברים: שאלה לי אליכם!!

יש לי שאלה: התינוק של סמדר למרבה הצער (או לא?) לא ממש יחזיק מעמדף אלה יצא חולה, אז ככל הנראה סמדר תפיל את התינוק. עכשיו, זה טוב נראה לי כי אולי אולי עוד יש סיכוי לדורון ורונה (לא התיאשתי מהם עדיין), אז רציתי לשאול: אתם חושבים שאם סמדר תפיל את העובר שלה, שדורון יעזוב את סמדר ויהיה עם רונה? האם רונה תרצה אותו בכלל? ניבה

idan3k

New member
../images/Emo58.gif

דורון יעזוב את סמדר הוא יבוא אל רונה אבל היא לא תרצה אותו אלי יאיים עליו ויכה אותו, רונה תראה אותו, תפרד ממנו ותתפייס עם דורוןהם יהיו ביחד קצת... עד שסמדר תפעיל מזימה יחד עם אלי - יפלילו את רונה בגניבת יין מהיקב והיא תשלח לכלא... ובסוף גם דורון יאמין לזה שהיא גנבה וגם יבהיר לה שאין לו יותר שום רגשות כלפיה והכל החודש...

actress

New member
אז ככה זה מה שיקרה... ../images/Emo58.gif

בנתיים רונה תשב בבית כלא בגלל הסמדר הזאת והאלי מרקו שיחברו יחד כדי שרונה תיראה כאילו ביצעה פשע ואז דורון כ"כ יתאכזב ממנה ולא ירצה להיות איתה בקשר כי כמו שאמרתי קודם סמדר ואלי מרקו יחברו יחד ויארגנו את הפשע המושלם, גניבת ינות בזמן הארוע של רונה ובאותו זמן נחשו איפה רונה ודורון??? יפה! מתנשקים בחדר הסמוך! ואח"כ יגלו שמישהו שם לו ביין איזה סם ככה שלא יהיו עדים שיעידו שראו אותם ביחד

LAE

New member
איזו צניעות...

"מתנשקים בחדר הסמוך" זה ממש בלשון המעטה!!!!!!!!!

deep ocean

New member
זה מה שיקרה???

זה ממש מעצבן.... נראה לי שאפסיק לצפות בסידרה. זה יהיה מעצבן מידי.

DeadFish

New member
יש לי את התשובה

דורון יעזוב את סמדר ורונה לא תרצה לקבל אותו נדמה לי שאז הוא חוזר לסמדר או משהו ואז היא רוצה אותו והוא אומר לה שהוא לא מרגיש כלפיה שום דבר משהו כזה

למעלה