חברים , קבלו

אהלן שונית

מה שלומך?? לגבי הקליפ , בגדול זה נראה כמו סוף אופטימי לאחר עליות וירידות בקשר של השניים שמככבים בסרט שאגב היא אשה נשואה והוא המאהב. אבל מי שראה את הסרט הזה יודע שהסוף הוא לא אופטימי מסיבה אחת - האשה בסוף מתה ממחלה. אבל זה לא ממש משנה לי כי חיפשתי סרט עם סצנות רומנטיות. עכשיו לגבי התמלילן של השיר , יכול להיות שזה באמת "סף" ולא "שף" , אני לא זוכר למה רשמתי "שף" , יכול להיות שבאמת טעיתי בזה. לגבי האתר , אין לי מושג איך זה הולך שם , אבל נראה לי שאם את שומרת את הקישור , זה תמיד יקשר אותך לקליפ ששמתי שם , ויש עוד דרך , את יכולה גם לרשום באתר ההוא חיפוש תחת השם של מייק ברנט וזה ייתן לך את כל מה שיש שם על מייק , כולל שלי , כי ראיתי שיש שם עוד קליפים של מייק. ושונית! אני שוב רוצה להודות לך ובאמת לתת לך את כל הקרדיט על הפרוייקט שעשיתי , ואני רוצה שכולם יידעו שהרעיון לעשות את העבודה הזו היה בגלל שבפעם הראשונה שנכנסתי לאתר שלך וראיתי את התרגומים שעשית אז החלטתי לעשות קליפים עם התרגומים שלך. אז רק שתדעי שאומנם את העבודה המעשית והקשה אני עושה , אבל לולא התרגומים שלך לא הייתי נכנס לזה בכלל. ועוד משהו ששכחתי , נסיתי לפני הכל להכניס את הקליפים לאתר שלך באופציה של ה"וידאו" ולא הצלחתי להיכנס לאופציה הזו , לא יודע למה.

shunit4

New member
נהדררררר!!!! ../images/Emo13.gif

הוספתי את הקליפים של מייק ברנט לאתר! www.mikebrant.bravehost.com

עכשיו רואים טוב מאוד את השירים

בלי שום קטיעות. והתרגלתי כבר לסרט סוף הרומן שמוקרן על השיר, פתאום זה מוצא חן בעיניי. תבין, ליבי שייך למייק, ובהתחלה היה לי קשה לקבל אנשים זרים בשיר כזה, אבל מכיוון שאין קליפ לשיר הזה, אז ברור שלא היתה ברירה. והקטעים מהסרט סוף הרומן בהחלט מתאימים. דליה, חזרי מהר הביתה ( בצחוק ) כדי להמשיך את הראיון, וכדי שכולנו כבר נוכל לשמוע מה לסגולה יש לספר.

הסרטון לשיר כיוון שאני אוהב אותך ..

ראיתי את הסרטון,וממש התרגשתי כל הכבוד תודה. רוצה לשמוע ממך מה קורה אני מציעה שנדבר בטלפון יכול להיות שיהיו לי חדשות בנושא להשתמע מרסלי

מיכל שמ

New member
נדב , תודה תודה תודה ../images/Emo51.gif

ממש התרגשתי ואכן הסרט נראה ממש מתאים לשיר . תודה רבה על כל מה שעשית למעננו שאיננו דוברי צרפתית ! מצפה בכליון עיניים למפגש שבו נקבל או נקנה את הדיסק . מה שנשאר לי רק לשלוח לך
וירטואלי גדול !!

בכייף מיכל

ותודה על הפירגון. ואגב , אני שוב מזכיר ואומר , אני לא לוקח שקל על מה שעשיתי , והסיבה היא יותר מצפונית מאשר החוק , אנחנו כאן בשביל להשתדל להנציח את זיכרו של מייק ולחשוף אותו לעוד ועוד אנשים שעדיין לא שמעו אותו , ולא בשביל לעשות ביזנס על החומרים שלו , אוי ואבוי. ולמרות שאני אמור כביכול לקחת כסף לפחות על הדיסקים הריקים שאני קונה ועושה עותקים כי זה מגיע לי , אבל לא , לא מעוניין לקחת אגורה. חחחחחח מקסימום אני אשמח אם תזמינו אותי במפגש לקפה ועוגה עליכם , לא יותר מזה , מקובל? מגיע לי ,לא?

yoram415

New member
עהק ענק!!! זה השיר שאני הכי אוהב !

אני ממש בוכה מהיתרגשות!!!! תגיד יש עוד??

yoram415

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifאני ממש מתרגש

רציתי להגיד לך שאתה גאון!! האם יש סיכוי לקבל ממך תקליטור? זה ממש מחמם לי את הלב.

yoram415

New member
זה השיר שגם צבי ברנד אוהב../images/Emo36.gif

לפני כ-20 שנה בתכנית ברשת ג' עם מנחם פרי עלה צבי ברנד לשידור לאחר ראיון עם מנחם פרי וביקש את השיר הזה!!! מאז אני ממש מתרגש שאני שומע את השיר!!! ענק.. פה אני חושב שמייק עם האיכויות הקוליות המעולות שלו.. מוכיח כמה הוא גדול.

אהלן יורם.

עד כמה שאני זוכר אתה אח של גולן , לא? הקיצר יורם , תסתכל בכל ההודעות של היומיים האחרונים ויהיה לך תשובות על מה ששאלת ותבין הכל. פשוט כבר אין לי כוח לרשום שוב ושוה אותו הדבר , סבבה אחי? אם בכל זאת משהו לא יהיה לך ברור אז תשאל בכייף. אבל קודם תתחיל לסרוק ולקרוא את כל ההודעות. יום טוב יורם.

yoram415

New member
הי שון.. נכון אני אח של גולן.../images/Emo36.gif

תשמע אני נפעם והעברתי את הקישורית לכל המכרים שלי.. כולם נדהמים!

laveeg

New member
../images/Emo41.gifנדב,תענוג לצפות בקליפ כל פעם ../images/Emo41.gif

נדב,תענוג לצפות בקליפ כל פעם מחדש "אני אוהב אותך יותר מעצמי". שחק אותה הבאתה לי תיאבון לעוד...... גולן

זה רק הקצה , גולן

עשיתי את המקסימום כדי שהתוצר הסופי יהיה משהו ממש טוב , ללקק תאצבעות. רק סבלנות קצת , וזה יגיע בגדול.

למעלה