חברים , קבלו

חברים , קבלו

טוב , אז ככה , מכיוון שגם אני מאוד רציתי את השיר PARCE QUE JE T'AIME PLUS QUE MOI אז כמו שתראו בניתי קליפ מתוך הסרט "סוף הרומן" למי שמכיר. כמובן שלא היה שייך לעשות קליפ כשתמונות של מייק רצות ברקע , כי לפי דעתי זה לא שייך כל כך , מה גם שיהיה בדי וי די סיפור דוקומנטרי קצר בהתחלת הדיסק ובסופו , ולשם שמרתי את הקטעים היפים של מייק שיהיו ברקע. והאמת?...אני בעצמי כאבתי לראות את הסיפור שהכנתי בסוף הדיסק. הקיצר...זה הולך להיות משהו נחמד מאוד ומעבר למה שחשבתי ותכננתי.

daliat1

New member
ג ד ו ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה יופי של סרטון

אהבתי מאוד גם את קטע הסרט שבחרת לרקע ...

Dis Lui

New member
וואוווו../images/Emo70.gif אין מילים בפי../images/Emo70.gif פשוט

כל הכבוד לך, נדבייייייייי
היידי

racheli78

New member
נדב, אני לא מאתרת איך

להוריד את הקליפים ואני מתה לראות אותם. השורה של שם השיר ושל מייק לא נראית כשורה פעילה של "דאונלואד"....אז "הכיצד"?

racheli78

New member
הצלחתי!!!

נדב זה מקסים
כל הכבוד ממש כל הכבוד
אין לי מילים

daliat1

New member
נדב, אתה לא משער לעצמך כמה ריגשת

אותי עם העלאת סרטונים אלו... מימשת לי עוד חלום לגבי מייק... הצלחתי גם להתגבר בדרך עקיפה על התקלה של שמיעת הסרטון ... וכמובן שמיד עשיתי להם קיצור דרך לשולחן העבודה... ואני "חורשת" עליהם... כל הכבוד לך... מורידה בפניך את הכובע... דליה

לגבי הורדה אין לי מושג , אבל

לראות את הקליפ מהאתר את לא מצליחה?? מוזר , כי את צריכה רק ללחוץ על הלינק ששלחתי וזהו , זה טוען את הסרטון והוא יציג לך אותו , וכמו שאמרתי , חבל לנסות להוריד , שמתי את זה שמה רק שתוכלו קצת להינות מדוגמית קטנה בשביל הכייף , גם ככה האיכות שם על הפנים באתר הזה. אבל אני כבר ממש בפינישים של הפרוייקט שעוד מעט יהיה מוכן , ואז כבר המנהלים המקסימים שלנו כאן , סיגל ויעקב , יכנסו לתמונה לגבי אירגון מפגש שבו יחולק האלבום. אבל....בואו נמתין עוד קצת.

racheli78

New member
נדב ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה בסדר, כבר הצלחתי לראות. ממש כל הכבוד על העבודה, אני בטוחה שגם נהנית, בכל זאת אלו שירים של מייק, אבל ממש כל הכבוד על ההשקעה

M i k e s F a n

New member
וואו נדב../images/Emo70.gif חוץ מצמרמורת../images/Emo35.gif...../images/Emo127.gif

איזה יופי של קליפ
איזה יופי של עריכה
מדהים מדהים מדהים
עבודה מעולה
יותר מאהבתי. את שני הקליפים. כל הכבוד
אני מורידה בפניך את הכובע על העבודה המעולה
גם בפניך וגם בפני דליה על שאתם לוקחים חלק חשוב בפורום ועושים מעבר לכתיבה כאן. תודה לכם

לא אהבתי את מכיוון שאני אוהב אותך

יותר מעצמי. ציפיתי ורציתי לראות רק תמונות של מייק ולא של אף אחד אחר. עוד מעט אראה את זהו פסטיבל נפלא ואז אגיב.

מאיה היקרה , בואי אני אסביר לך משהו

קודם כל אני מקבל את זה בכייף שלא כל כך אהבת , זו זכותך וזו דעתך , אבל בואי אני בכל זאת אסביר לך , כמו שכתבתי כבר באחת התגובות הקודמות. קשה לי קצת להסביר לך את זה , אבל אני אומר את זה מנקודת מבט של עורך וידאו , אני אומנם לא מחזיק מעצמי עורך מקצועי או משהו כזה , אבל עברתי קורסים בנושא , לא סתם החלטתי לשבת ולשחק עם קליפים של וידאו איך שבא לי , ויש גם חוקים וכללים בעריכה , ואחד מהם אומר כמו במקרה של השיר PARCE QUE JE T'AIME PLUS QUE MOI , שאני לא יכול להכניס תמונות רקע של מייק סתם בלי שום קשר לשיר עצמו , אם היה קטעי וידאו של סיפור רומנטי שבו היה מככב מייק אז לא הייתה בעיה , אבל מכיוון שאין דבר כזה , נאלצתי לאלתר משהו. בשביל שתביני , אם תשימי לב שכמעט בכל קליפ של זמר כלשהו , או שהזמר עצמו מצולם כאובייקט ששייך לשיר , או שיש שחקנים במקומו שמצולמים בתסריט ששייך לשיר , מה שכאן יש לי רק שחקנים מתוך סרט שהתסריט פחות או יותר שייך לשיר הנ"ל , ואת מייק אין לי בשוטים של רומנטיקה. אני מקווה שהצלחתי קצת להבהיר לך את הדברים מאיה. שבוע טוב שיהיה לנו

יכולת רק לשים תמונות שלו, הוא כל כך

מהמם ויש לו כל כך הרבה תמונות, כי הוא צולם כל כך הרבה, יש גם את גיטה ריבק שאותה הוא אהב, ויכולת לשים את שלושת התמונות שיש לנו עליה ( אולי יש יותר, אבל אני ראיתי עד היום רק שלושה שלה ), כי רק היא שייכת לאהבתו האמיתית והגדולה של מייק שלנו. אני אישית, לא רציתי אנשים זרים בשיר שלו. כל אחד עם הטעם שלו.

תודה תודה סיגל../images/Emo13.gif

ותודה לכולם על המילים הטובות והחמות. זה בהחלט נותן כוח להמשיך ולסיים את העבודה הקשה הזו...שמיותר לציין ששווה כל מאמץ , ושסוף סוף יהיה למייק בפעם הראשונה אוסף קטן של 17 קליפים מתורגמים. מה שחברות הפקה גדולות לא כל כך השכילו לעשות....חחחחח בא נדב הקטן , שם תטוסיק ועשה עבודה על מנת שדבר כזה ייצא לאור. ובאמת , רק בשביל להנציח לדורי דורות ולו במעט את הגאווה הישראלית שלנו ששמו "מייק ברנט" שעד היום אף אחד לא נכנס לנעליו.

עכשיו הבנתי, עדיין לא סיימת את

העבודה. כמובן שאחכה למפגש. לא הבנתי שאתה נמצא בפינישים של הדי.וי.די, אז לא צריך לרוץ לפגוש אותי ביום שלישי, מצטערת. כששונית תרגמה, שמחנו מאוד, זה עשה לנו עבודה קלה, לשמוע את השיר וללכת אחר תרגום המילים בנייר, זה גם עשה אותנו להתאמץ להבין את המילים בצרפתית. אתה מגיע ועושה לנו עבודה עוד יותר קלה, אתה נותן את השיר עם התרגום למטה מוכן לפה שלנו, אפילו לא צריך להחזיק דף נייר או להתאמץ להבין משהו, זה עושה אותנו ליותר עצלנים, אבל כולנו מחכים לזה המון המון שנים. תודה לך נדב.

שלום יעקב בתקווה שלא טעיתי

יעקב מה נשמע מאז הערב הגדול לא שמעתי ממך,מה קורה למה פתאם אבד הקשר אשמח לשמוע ממך בטלפון,יש לי כמה דברים לדיון ואי אפשר דרך הפורם.אשמח מאד לשמוע ממך תודה ענקית מרסלי

laveeg

New member
../images/Emo41.gifענק ...ענק...../images/Emo39.gif ענק ...../images/Emo41.gif

נדב שיחקתה אותה. חחח...
אח שלי אני מתכוון להראות את הקליפ גם לילדים שלי ...(מה אלו הקטעים האלו בסוף ?)
אתה לא יודע כמה אני מצפה לסיום הפרויקט שלך... איזה תענוג לילה טוב (בוקר טוב אני לאחר משמרת לילה ) גולן

אהלן גולן אח צ'לי , ממצב?

אני שמח שנהנית לראות , בכייף. לא ממש הבנתי את השאלה שלך לגבי "אם הקטעים האלו בסוף" , אבל מבחינתי סיימתי את כל הקליפים , אני כרגע בקטע הדוקומנטרי (הסיפור הקצר על הסוף הטראגי) שבסוף הדיסק וזהו , ואז אני מכין "מאסטר" שאותו יראו ויבחנו המנהלים היקרים שלנו , ולאחר האישור שלהם שהכל בסדר , אז אני מתחיל לעשות עותקים , והם יארגנו מפגש מסודר שבו יחולק הדיסק עם הרמת כוסית ונחגוג את הדבר היפה הזה.

shunit4

New member
וואוו!!! נהדר!!!

נדב, כל הכבוד לך, יצא קליפ נהדר, שמעביר היטב את תחושת השיר (אבל עם סוף אופטימי? הבנתי נכון?). התזמון של התרגום בשני השירים מעולה, ושוב, אני מורידה את הכובע בפניך גם על ההשקעה, וגם על התוצר הסופי
רק תיקון קטן - לא זוכרת אם זה השיר הזה או C'est une belle fete, כתבת רישר שף במקום סף (Seff)... ושאלה קטנה - האם האתר הזה שומר ארכיון ל- Playlists שלו? כלומר, האם ניתן לשים לשם לינק קבוע מהאתר שלי? שונית

למעלה