חברים - צריכה עזרה

חברים - צריכה עזרה

אני מחפשת תמונות של גוקו (תמונות לרוחב ולא לאורך) אבל ברזולצייה גבוהה מאוד כדי להדפיס ולשים על תמונה לחדר של האחיין שלי. תעזרו לי?

Koston15

New member
7

בקשה תמונה שווה אחותי הקטנה אומר שזו תמונה שווה וגם יפה היא גם בת 8

תשמע - אתה אחלה - זאת נבחרה

אני סומכת על הטעם של אחותך. אחוות ילדים בני שמונה - נראה לי שזה הכי יתאים! מיליון ואחת תודות

Koston15

New member
ואם הוא לא ירצה את זה

את תמיד יכולה לחזור ולבקש עוד תמונות

זו אחלה תמונה - שאלה

קודם כל תודה רבה - זו אחלה תמונה ברזולוציה גבוהה. דבר שני שאלה - אני ממש ממש לא מתמצאת בדמויות ובסדרה (כפי שאתם שמים לב לגיל שלי ...) אני רואה שגוקו הוא פעם ילד קטן ופעם בלונדיני גדול יותר - זה ממש ישנה לילד בן 8 אם תהיה לו בחדר תמונה של גוקו קטן או גדול ... כאילו יש שווה יותר ושווה פחות ? לא לצחוק עלי אני שואלת בשיא הרצינות - אני ממש רוצה לעשות משהו שווה לאחיין שלי שכל החברים שלו יקנאו !

Koston15

New member
אז ככה

1 בבקשה ויש תמונות יותר יפות ויותר "שוות"אבל את רוצה את התמונות שלו יותר לרוחב ירב התמונות שיש זה לאורך וכן לגוקו יש כמה תקופות הראשונה היא שהוא ילד תקופה שנייה זה שהוא בוגר יותר ושאלה חייב תמונה של גוקו ולא של מישהו אחר כי ככה יהיה לנו יותר תמונות לעזור לך

זרוק לי שמות ...

האחיין שלי אמר לי עוד שםות אבל הזיכרון בגילי ... זרוק לי שמות ואני אזכר

Koston15

New member
יש את

גוהן הבן של גוקו יש את פיקורו יש את טראנקס יש את מקיטה יש את גוטן הדמות שאני אוהב הוא עוד לא בסידרה וזהו לפי דעתי זה מי שהוא ירצה חוץ מגוטן

למעלה