חברים פ ס ח כנס פסח!

חברים פ ס ח כנס פסח!

לבוגרים 3 ימים 4-6.4 חברים אצלי במחוז זה 310שח גנבים פשוט! מה איתכם כמה זה אצלכם?

Spidi man

New member
מוגזם ביותר, ולא הגיוני !

אמרתי את זה גם לאופיר. זה מחיר ממש מופקע, עדיף לעשות יום אחד, ולא לבקש מחיר כזה.

ניצניזם

New member
מה?? תגידו מה המחוז חושב לעצמו?

אנחנו משלמים כפול? למה? גרשון לא אמר שמשרד החינוך או מי שמעל שלח קבע מחיר מינימום של 250 שח? אז איך למחוזות האחרים זה לא מתקרב אפילו ל-200??????? משו פה מסריח ביותר!!! זה פשוט מעצבן!

אצלינו יומים זה 180

חוצפנים כאלה אני רוצה לראות על מה ההוצאות הם מבלבלים תשכל שזה אפילו ה310בלי הדרכה איזה מרגיזים!

Spidi man

New member
מממ שמעו...

אני לא יודע איך המחוז שלכם עשה את החישוב. אבל יכול להיות שיהיו לכם יותר צופרים, דברים אחרים מאשר לשאר המחוזות, אבל לדעתי האישית, כל הדברים האלה לא שווים אם אנשים, משצים, לא יוכלו לצאת לכנס בגלל המחיר, והאמת ? אני חושב שבצדק. אני אישית, שיצאתי לכמעט כל כנס בתור מש"צ (לא בוגר) לא בטוח שהיה משלם סכום כזה גבוה, 300 שקל זה פשוט מעל ומעבר, ובגלל זה רשמתי בהודעה הראשונה "עדיף יום אחד ולא מחיר כזה". מה שכן, צריך לראות אם זה הולך לפרוייקטים נוספים. לא בטוח שכל הכסף הזה הולך לכנס פסח. יכול להיות שחלקו מתוקצב לאתר שלכם (אחסון, וכו') יכול להיות שלכנסים באמצע השנה או פעילויות בקיצור, יכול להיות המון דברים. השאלה מה באמת הוא הנכון.

עוז יקירי

שעה שעה הוא זיבל לנו בשכל שזה מה שאלי שיש אמר וזה אפילו בלי הדרכה.. יאו זה משגע אותי כזה מחדל! רבאק! הוא אמר שלכל הארץ הסכום המינימלי ל3 ימים זה 250שח ולחיפה הם 3 ימים כמונו ב170 כאילו אתה קולט? מאז היותי משצית במחוז לא היה לנו צופרים חוץ מהצופרים שאני הכנתי אז....

Spidi man

New member
חחח

אני אבדוק את המחיר שלנו (ובדרך נבדוק למה אצלכם זה מחיר כזה...) ואני אנסה לחזור אליכם במהירות האפשרית.

למעלה