חברים ערב טוב

חברים ערב טוב

מבקשת לדעת: איך אני נועלת מקשים בגלקסי 2? בלי סיסמא, רק נעילת מקשים, שלא ילחצלו לי כשהם בתיק או משהו דומה. אני מבקשת להניח שאני מטומטמת וסתומה במכשיר הזה, כך שכל הסבר על התפעול, (הלא ברור בחוברת ההפעלה הקטנטנה המצורפת), מחוייב בפירוט מדוייק. שוב ושוב המון תודה, אתם עוזרים לי מאוד. ערב נעים שיהיה.

Shpritz

New member
לחיצונת על כפתור ההדלקה/כיבוי

רק להבא, לשרשר לשירשור שלך

תודה על התשובה אבל

זה לא מה ששאלתי. כשאני עושה את מה שהצעת, זה מבקש ממני סיסמא. ניסיתי לבטל את הסיסמא ואז לבצע מה שאמרת (עוד הרבה לפני שהצעת את זה) אבל זה לא פתר את הבעיה. אשמח בכל זאת לעזרה. (שירשור שלי? מה לא בסדר במה שעשיתי?)

Shpritz

New member
אה-הא.. אז מוגדרת לך ססמא מבעוד מועד

ואת זה לא הבנתי מההודעה הראשית. אז כרגע כל מה שאת צריכה לעשות זה לבטל את הססמא בפתיחת הנעילה. בSGS1 שלי, נכנסים להגדרות-הגדרות אבטחה ומיקום-הגדרות נעילת מסך - שם כבר תתבחבשי ותראי מי נגד מי. אם את לא מוצאת בדרך שהצעתי - זה בערך הכיוון. לגבי השרשור.. אומנות השרשור גורסת שאם כבר פתחת שרשור (=נושא חודש) אזי אם יש לך עוד שאלה את יכולה לבצע נצל"ש (=ניצול שרשור) ולהמשיך לכתוב באותו נושא שכבר פתחת מבלי לפתוח נושא חדש. למה את שואלת? 1. ברגע שתגיבי לעצמך בהודעה עם 10 תווים או אמוטיקון, ההודעה שלך תקפוץ וכולם יראו אותה וגם יגיבו לה. 2. אם תפתחי עוד נושא, נושאים אחרים (כולל שלך) "ידחקו" למטה ואפילו לעמוד הבא מבלי שאנשים יגיבו.

איך בדיוק

ולא, לא בערך, אלא בדיוק, אני מתחברת מהגלקסי לרשתות הביתיות? אם אכבה את ה- ווי פיי, זה פשוט לא יגלוש, בכלל (או שכן?) איך אני יודעת ומוודאת, שהגלקסי גולש לי באינטרנט הסלולארי? איך אני לא גולשת (בכוונה ומיוזמתי) בו, אלא ברשתות האלחוטיות שבסביבה? ועוד משהו: איך אני בודקת, מהירות (נניח חברה רוצה לדעת, מה המהירות גלישה אצלה בבית) בבתים של אנשים? אצלי זה לא מעניין אותי, המהירות אותה מהירות וזה לא ישתנה. תודה לעונים ולעוזרים המלומדים

metrocard

New member
כעקרון זה די תלוי בהגדרות המכשיר

אם את גולשת בוויפי וברקע האופציה של הגלישה הסלולרית מאופשרת אז ברגע שתכבי את ה WIFI הוא יעבור לגלישה סלולרית. שהמכשיר גולש באינטרנט הסלולרי , בבר ההתראות למעלה , לייד חיווי מד הקליטה יופיעו בקטן שני חיצים , למעלה ולמטה , לרוב עם אות אנגלית ליד (מציין את סוג הגלישה הסלולרית). בגלישת וויפי ישנו סימון של משולש הפוך (קודקוד המשולש כלפי מטה) שמורכב ממס. קשתות. הנה קישור (וסלחו לי על המקור שלו) לגבי שליטה בגלישה . חפשי אפליקציה בשם widgetstoid שמאפשרת התקנת ווידג'ט לשליטה נוחה (מתגי ON OFF) כמעט על כל דבר במכשיר. או לחילופין חפשי אפליקציה בשם quicksettings שעושה את אותו הדבר רק לא דורשת התקנת ווידג'ט. בדיקת מהירות : כנסי דרך הדפדפן לאתר בשם speedtest.net (אם אני לא טועה יש גם אפליקציה בשם הזה). תוכלי לבצע בדיקת מהירות גלישה.

AYELET1

New member
SGS1 לפחות (מאורנג') שכרגע נמצא בידי

בבר העליון (של ההודעות) יש כפתורי כיבוי והפעלה מובנים של BT, ווי פי, GPS, שמע וסיבוב אאוטומטי. קשה להאמין שזה פיצ'ר פנימי של אורנג'...

רענן 25

New member
יש את זה, לדעתי, בכל מכשיר SG1

לא ייחודי לאורנג׳. אפשרות נוספת לכיבוי גלישה סלולרית: לחיצה על כפתור הכיבוי מימין, עד להופעת התפריט. ואז לבחור בדהאקטיבציה של גלישת דאטה. זו גם הדרך המועדפת. הווידג׳טים למינהם פועלים במין קומבינה פתלתלה כדי לכבות את הגלישה הסלולרית. משהו בנוסח של שינוי הכתובת הפנימית, כך שהרשת לא מזהה את המכשיר. ממש הסבר בערך, לא לחלוטין ברור. בקיצור, מומלץ לכבות גלישת דאטה בכפתור ההפעלה מימין.

miok

New member
די פשוט

ראשית גם אני חדש בתחום האנדרואיד וגלקסי 2 יש לי קצת מעל שבוע. הגדרות ---------->חיבורים אלחוטיים --------------------------->הגדרת Wi-Fi שם יש לך אפשרות לראות אילו רשתות נקלטות כרגע וגם להגדיר סיסמאות. בסוף הרשימה של חיבורים אלחוטיים יש אופציה "רשתות תקשורת סלולרית" שם את יכולה להפעיל את אופציית החיבור דרך חברת הסלולר. לגבי We-Fi אחרי שהוא מוגדר, יש לך אפשרות להפעיל או לכבות אותו משורת המשימות בחלק העליון של המכשיר (נוגעים וגוללים מטה) איך מוודאים מאיפה גולשים: אם רוצים לגלוש דרך ה We-fi מוודאים שחיבור לאינטרנט דרך הסלולר מכובה (מסירים את הV) אותו כנ"ל לגבי הווי-פיי. מה שכן עדיין לא גיליתי בעצמי מה זה הווי פי דירקט והקייס (-:

metrocard

New member
wifi direct זהו תקן "מתחרה" בבלוטוס

שנועד ליצור קשר בין שני מכשירים עם יכולות וויפי בצורה ישירה ללא תיווך ראוטר. קיס אייר זה האפשרות לסנכרן את המכשיר עם המחשב דרך רשת הוויפי הביתית

רענן 25

New member
בדיקת מהירות הגלישה

במרקט, להוריד את החינמית: speed test. יעילה גם באנדרואיגפד, גם באייפון וגם במחשב רגיל.

איך אני מבצעת נעילת מסך

ושיהיה בלי הפירסומת/אייקון מטופש של המפעיל הסלולארי שלי? אני רוצה לנעול מסך, ושיראו ישירות, מייד אחרי לחיצה על כפתור השליטה שלמטה, את הלחיץ הזה ששמופיע על המסך ושאמורים להזיז הצידה, כדי לבטל נעילת מסך. איך עושים את זה? (לא לקמצן בהסברים, פירוט מלא יתקבל בברכה.)

למעלה