חברים, עלה לי רעיון

כהןדרור

New member
חברים, עלה לי רעיון

אם יש חברות שקוראות לעצמם לואו קוסט ומציעות מושבים זולים וטיסות מוזלות, למה שלא יהיו חברות שיציעו רק מחלקת עסקים?

אני מדבר על לקחת מטוס שבנוי לקווי MEDIUM כמו ה 767 או ה 330, ובמקום לדחוס בו 260 איש לדחוס בו 130-140, שיטוסו עם לאונג', כיסאות מתכווננים, אוכל ברמה גבוהה, כמה סוגי אלכהול חופשי, מועדון לקוחות ודיילות במיני ומחשוף עמוק.

וכמה ישלמו?
אפשרות א' טיסות לבורגנים: קצת יותר זול ממחלקת העסקים הממוצעת נניח ב 500$-1000$.
אפשרות ב' לעשות מזה בכלל טיסות ביזנס למנכ"לים ומיליונרים.

למה?
1. כדי לפנק לקוחות ברמה גבוהה כמו שאף חברת תעופה לא יכולה להרשות לעצמה (שירות אישי, נוחות מירבית, לא להרגיש כמו באוטובוס)
2..אם להיות טכניים - מטוס גדול עם מספר נוסעים קטן ומשקל נמוך לא צורך הרבה דלק, המנועים מתאמצים פחות, השחיקה נמוכה ואפשר אפילות למתוח טיפה את טווח ההפעלה המבצעי ובכך להגדיל את מפת היעדים. (נניח 767 לשיקאגו).
3.אגב איחורים בטיסות - זמן קרקע שבאמת מאפשר לתקן ולטפל במטוס ובקבינה יפתור הרבה בעיות וייתן מטוס שנראה וגם מתוחזק ברמה גבוהה.
 

tp535

New member
רעיון נהדר אך קיים כבר לא מעט שנים

חפש ערך
http://www.privatair.com/ ;
שים לב שהם אפילו מבצעים לא מעט טיסות סדירות

la compagnie
מפריז לניו יורק 757 כולו בעסקים

בריטיש שטסים בעסקים מלונדון סיטי לניו יורק.
בטוח שיש עוד אך השעה לא מיטבה עימי
 

LilachiKtana

New member
גנבת לי את התשובה


 

ziv1361

New member
היתה תקופה שלהם בארץ

התמזל מזלי לחזור עם 738 שלהם בתור טיסה של לופטהזנה לארץ ממינכן
מסכים אישיים ומושבים בתצורה של 2-2 אם אני לא טועה ומקום עצום לרגליים
היה כיף
 

DRTLV

New member
זה קיים

לדוגמא ה 318 של בריטיש
אבל יש לך טעות במספרים
ב767 אי אפשא לדחוס 120 מושבי ביזנס
 

itamo

New member
האם בקונקורד לא היו רק מושבים של מחלקה ראשונה ?

 

mares

New member
(לא טסתי בקונקורד)

השירות קרוב לוודאי היה של מחלקה ראשונה, אך המושבים? המטוס הזה צפוף מאד בשביל מושבים של מחלקה ראשונה, לפחות המחלקה הראשונה של ימינו.
 

eladogden

New member
ניו יורק - סינגפור

עד לפני שנה הטיסה הארוכה בעולם היתה של 'סינגפור איירליינז', מניו יורק לסינגפור, במטוס 340 נדמה לי. שכולו היה מושבי ביזנס. המטוס היה לוקח רק מזוודות וצידת מטוס. לא מטען - על מנת שיוכל לטוס את המרחק הזה ללא הפסקה. כמעט 19 שעות טיסה.

אלעד
 

איטלקי8

New member
מהסתכלות קצרה על רשימת החברות של טיסות עסקים בלבד

נראה שרובן פשטו את הרגל.
כנראה שהמודל הזה לא ממש כלכלי...
&nbsp
היום אנשי עסקים טסים אפילו עם איזיג'ט..
 
למעלה