חברים עזרה.....

שירלי6

New member
הכללות?

כולם בוגדים? אין צדיקים בסדום? נשמע לי הלך רוח תבוסתני.

t o t a l

New member
כן. תבעי אותי.

מנקודת ראותך זאת אולי תפיסה תבוסתנית. אבל זה רק מכיוון שאת נחרדת מהאפשרות [הכל כך אנושית] שבן זוגך ימשך גם לנשים אחרות. אני דווקא מרגיש מחוזק מההבנה הזאת. חושב שבאשליה עצמית יש הרבה חולשה.

destiny36

New member
אם טיב היחסים שלהם היה טוב

מאמינה שלא היה נותן למישהי אחרת לגעת בו יותר מלעשות לו באמת מסג' כתבת שאף אחד לא יכל להיות עם בן זוג אחד לאורך זמן. אולי נכון אבל כל עוד הזוג נמצא ביחד הם יקבעו יחד גם אם לשתף אחרים ביחד שלהם. אלא אם כן מראש ידוע לשניהם שהם עושים כרצונם גם בלחוד. הכל מתחיל בראש (שלמעלה) אף אחד לא נופל לבגידה כי לחצו עליו אף אחד גם לא בוחר סתם לבגוד אז למה לבגוד אם אפשר להגיע אל המטרה בדרך ישרה?!

a n a t i 3 3

New member
בעיתון לאישה של השבוע...

יש כתבה מעניינת על סוגי המגיבים לבגידות.. יש את הנבגדת החותכת.. יש את הנבגדת השותקת.. יש את הנבגדת הנוקמת.. יש את הנבגדת המענישה.. ויש את הנבגדת הסולחת. דר' צביה גרנות מביאה חמישה סיפורים על בגידות וחמש תגובות שונות. המלצה שלה.. (ומצטרפת בחום! - "נסו לא להגיב מהבטן.. ואל תתנו לעצות של חברים לנהל אתכם. לא כל מה שנכון בעינהם, מתאים גם לכם"

נגיד ש...

בעלך היה הולך לפאב וטובל את ראשו באלכוהול... ולא היה הולך שהיא שתעשה לו ביד.. עד כמה מהר היתה נשכחת אותה מריבה קשה.. שעליה צריך לשים את הדגש.. ועל הצפיפות במערכת שאכשהו מסתמנת לי בקריאה..אותך..

מעסה ארוטית ????

הוא הלך לזונה! איך תפסת אותו ? את אומרת שהיא עשתה לו ביד לטענתו, אז תפסת אותו או שהוא התוודה ?

למעלה