חברים - עזרה!

חברים - עזרה!

שלום לכולם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה קשה - זכרוני התחיל לשחק משחקי מחבואים עם המוח שלי, דבר הגורם לי לשכוח מאורעות שלמים. אני מייחס את זה כמובן להשפעות הלוואי של עישון ג'ינג'ר, אך יכול להיות שזה קשור גם לגילי המופלג. (יותר משלושים - פחות מחמישים). בכל אופן, בשנות השמונים הסוערות נתמזל מזלי לצפות בכמה עשרות הופעות, מתוכן גם הופעות מדהימות בארץ, הדיירסטרייטס וג'טרו טאל, שתיהן בפארק הירקון. את ההופעות אני זוכר מצוין, אך עקב הסיבות המצוינות לעיל אני זוכר במעורפל מאוד את להקות החימום. לדעתי, אלביס קוסטלו וההארט ברייקרס חיממו את הדייר סטרייטס, אבל אני ממש ממש לא מוכן להתחייב על כך (ראיתי את ההופעה שלהם בוודאות , רק אני לא כל כך מצליח לשייך אותם למקום ולזמן המדויק). לגבי ג'טרו טאל - ממש אני לא זוכר מי חימם, אני רק זוכר שזה היה חימום מצוין שבמהלכו גמרנו 2 קנקלים של מיץ תפוזים עם וודקה. הופעה נוספת שאני זוכר היטב אך לא זוכר מי חימם היתה של בוב דילן בפארק הירקון, גם כן באזור אמצע-סוף שנות השמונים. (אני לא ממש משוכנע שהיה חימום, אבל אני לא אופתע אם כן היה. אגב, ההופעה שלו היתה נוראית). האם מישהו יודע/שמע/ראה בעצמו ויוכל לסייע לי בהשבת הזכרונות אל המשבצות המתאימות? מי חימם את הדייר סטרייטס, ג'טרו טאל ובוב דילן? תודה מראש!

כמובן שהתכוונתי לטום פטי

וההארט ברייקרז, אלויס קוסטלו הופיע עם האטרקשנז... כבר דיברנו על השפעות הג'ינג'ר?

Sum41xGiRL

New member
אני לא יודע מי חיממו אותם

כי מתי שהם הופיעו אני הייתי או ילד קטן או שבכלל לא נולדתי. אבל אני כן יודע שאלביס קוסטלו הוא המלך, יותר מבוס מה"בוס"

yotamn9

New member
חחח נראה לי היית עם אבא שלי

גם הוא גמר שם עם חברים שלו שני קנקנים של וודקה עם תפוזים
בכל מקרה, גם הוא לא מצליח לזכור מי אלה היו.

AeroTom

New member
אני כמעט בטוח ש-

Tom Petty & The Heartbreakers חיממו פה את דילן...

למעלה