חברים,עזרה

חברים,עזרה

מה יכול להביע פטריה על שני הבהונות,{כבר כמה שנים},מהמטופל מאוד קשה להוציא הוא ממעט לדבר, רוצה רק טופיל כייפי לא מעוניין לשוחח.

freearth10

New member
לא ]פלא

שכל מה שהוא רוצה זה רק טיפול כייפי אם קשה לו להתקדם בנינוחות בחיים והוא סובל מתחושה של דחייה. ורק הערה קטנה. לא תמיד מטופל שלא מדבר הוא לא איתך בטיפול. יכול להיות שהוא בא לטיפול רפלקסולוגי דווקא משום שקשה לו לדבר ודרך המילה הדבורה דברים לא מצליחים להשתחרר אצלו.
מאיה

*g99

New member
אלו שני בהונות (ברגליים כל האצבעות

הן בהונות). איפה בהונות (בצד,למעלה,למטה וכ"ו). הוא מטפל בזה? מתי הפטריות חוזרות לו? הוא נועל נעליים או סנדלים? אם הוא נועל נעליים ולא מוכן סנדלים,לפחות שיגרוב גרב כותנה. פטריה יכולה להיות אם מדובר בבוהנות הראשונות (בידיים הם האגודלים),זה נותן לנו מידע על "איך אני נראה בעיני העולם",כלומר,איך שהוא מציג את עצמו מול הסובבים אותו. תתחיל לטפל בו,שאל אותו שאלות פשוטות,איך היה בעבודה היום? קשה לך? מה קשה לך..וכ"ו.נסה להבין איזה טיפוס הוא וככה תבנה לך תבנית של מי עומד מולך. מקווה שעזרתי במשהו..

g99

מדטבר על אבצע מס' 1 בשני הרגלים.. ברגל ימין הפטריה קצת יותר מפושטת על הציפורן. וברגל שמאל רק על חלק קטן מהציפורן..הפטריה קיימת שם הרבה זמן בחלק מהזמן ניסה לטפל בכל מיני משחות שנתנו לו הרופאים ..לא עזר..לגבי השאלות.. האמת אני מנסה לדבר ומתחיל להרגיש נודניק.. עם כל התשובות הלקוניות.. וחוסר הרצון לפתח שיחה מצידו..

*g99

New member
יש לי משהו שיכול לעזור עם הפטריה,

יש תרסיס שנקרא: פרופוליס,אכינצאה וחוטם הזהב. בעיקרון מרססים את זה בפה למניעת שפעת,אבל כשיש פטריות זה יעיל גם כן.כל שעליו לעשות זה אחרי האמבטיה לייבש את האזור טוב טוב ולרסס על הפטריה,זהירות זה נוזל ומלכלך.תוך שבוע הכל נעלם. כפי שציינתי קודם,ה"אני" אצלו חשוב,האישיות שלו. איפה המיקום של הפטריה? בצד? למעלה?

avorly

New member
*g99 ,

לדבריך- "יש לי משהו שיכול לעזור עם הפטריה"= יש לי כמה שאלות קטנות בנושא:
האם זה לא התפקיד שלנו?
האם הפטריה לא מעידה על בעיה פנימית?
האם יספיק טיפול חיצוני להעלים את הפטריה לבלי שוב?
ואם היה קילוף של עור בכף הרגל- האם פדיקור היה מספיק לתקן אותו לתמיד?

softika

New member
וזה טיפול חיצוני...../images/Emo141.gif

אבל אם מדברים על פטריה של שנים לא כדאי לברר למה הגוף מלכתחילה גידל פטריה? אם מתייחסים לאבחון כף הרגל מבחינה הוליסטית, הפטריה שיושבת על הבוהן (ראש) היא בעצם איזה שהוא טפיל (פרזית) שיושב לו לאדם על החשיבה הרציונלית, אני הייתי שואלת שאלות כמו האם יש מחשבות בלופים אינסופיים כאלה שלא מותירים זמן לדברים אחרים, והם מתסכלים ביותר. שווה לחשוב על זה...:) בהצלחה

המיקום

של הפטריה בחלק העליון של הציפורן..בקשר לסוג הנעלים ששאלת מקודם.. הוא לא נועל סנדלים פתןחות אף פעם{כלומר תנכיות וכאלה}אם סנדלים אז מהסוג הסגור יותר..ולרוב נעלים..

*g99

New member
יש לו נשירת שיער?

האם יש לו בעיות אחרות בעור? לגבי תשאול,לסה להשחיל כל פעם שאלה אחת..אם הוא מגיב יופי,אך אל תלחץ עליו..שאל אותו בעדינות,ככה שזה יראה כחלק משיחה. גם לי היתה מטופלת שלא סיפרה על עצמה כלל.אחרי מס' חודשים העזתי לשאול אותה שאלות מבלי לתת לה להרגיש מאויימת אומפוחדת.היום כבר אין לי בעיה איתה היא מספרת מרצונה.

shiri240

New member
יפה מאוד......

גם אצלי היו מקרים כאלה-שבטיפולים הראשונים המטופלים לא דיברו או שלא דיברו הרבה ובמשך הזמן,אחרי מספר טיפולים,הם נפתחו יותר ודיברו יותר, גם בלי ששאלתי אותם שאלות הם לבד דיברו. זה מה שטוב ברפלקסולוגיה- שאנשים שהם סגורים קצת ומופנמים, אחרי מספר טיפולים, הם נפתחים וזה בזכות הטיפול עצמו. וזה נכון שצריך לדבר עם סוג כאלה של אנשים יותר בעדינות ולא לתת להם להרגיש שאנו "מחטטים" להם בחיים האישיים שלהם, כמו שציינת שזה ייראה כחלק משיחה.כל הכבוד! שירי.

*g99

New member
יו שירי גרמת לי ל../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות
העניין בטיפול זה לעבוד על מקומות כמו מקלעת השמש בכדי להקל ריגשית על המטופל.אחרי כמה טיפולים זה אמור לרכך אותו.

shiri240

New member
יפה מאוד g99!../images/Emo24.gif

שילוב עם צ'אקרות זה מעולה! וזה נכון מאוד מה שאמרת לגבי מקלעת השמש. כל הכבוד, אני ממש מתרשמת ממך!

*g99

New member
תודה מתוקה,

שנתיים לא הולכות ברגל חחחחחחחח.. אבל דווקא את זו שהרשמת אותי מהיום הראשון שקראתי את הודעותך. יש לך את זה שירי,תמשיכי כך

shiri240

New member
תודה לך g99!

אני בטוחה שתמיד נוכל להיעזר אחת בשנייה וללמוד, הרי בשביל זה נועד הפורום, לא? איזה כיף שיש לנו אחד את השני ומקווה שתמיד זה יימשך כך!

*g99

New member
צודקת ב-100%

אני למדתי פה מכמה אנשים על דרכי התבוננות שעזרו לי מאוד
זה חלק ממטרת הפורום

shiri240

New member
גם אני למדתי פה מהרבה אנשים....

ואני שמחה על כך שיש את הפורום הזה ואני חושבת שזה גם הרבה בזכות המנהלת המקסימה של הפורום הזה-אורלי ומגיע לה גם הרבה תשבוחות על כך!

*g99

New member
נו,זה ברור שלאורלי יש חלק עצום

בעניין.. אורלי,מתה עלייך

למעלה