חברים,עזרה

avorly

New member
חברים שיל- קטונתי

הפורום חי מאוד בזכות כולנו. אם נמשיך לתמוך אחד בשני ולתת אחד לשני במה בזמן הנכון- כולנו נרוויח.

csh018

New member
היי יוסף

פטרייה : מערכת חיסון חלשה ,>> לחזק טחול. פטריות נובעות הרבה פעמים מעייפות, מתחים, חולשה, סכרת (כשאין זרימת דם טובה), כשיש הרבה רעלים בגוף. לכן גם המטופל שלך "כאילו לא משטף פעולה", אתה עכשיו מארגן תוכנית של בניית אמון, טעינת אנרגיה, וחיזוק מערכת החיסון לגבי המיקום של הפטרייה זוהי העין השלישית חוסר אינטגרציה בין חשיבה למלל יתכן וזו גם סיבה לשתיקה. כשהעין השלישית לא מאוזנת, המלים יכולות לצאת מבולבל, או שאנו לא מצליחים להוציא את המסר שלנו, או שיוצא גמגום, או חוסר התאמה בין צורת החשיבה (המלל) לבין היכולת להביע רגשות תוך כדי דיבור. אם אתה יכול לתאר לנו את כף הרגל, וכל הבהונות. מקווה שתרמתי שלומי

shiri240

New member
שלומי, כל הכבוד לגבי ההקשר....

עם צ'אקרת העין השלישית. מחזקת את דבריך לגבי מה שאמרת על הצ'אקרה הזו.וגם נכון מה שאמרת לגבי מערכת חיסון חלשה-שצריך לחזק טחול. המשך יום נעים! שירי.

0 אור 0

New member
דיבור ורפלקסולוגיה

אחד היתרונות הגדולים של טיפול רפלקסולוגי לגבי מטופלים רבים הוא היכולת שלהם לקבל טיפול בלי לעבור "חקירות", "אבחונים" ודברת מיותרת (מבחינתם). גם לגבינו כמטפלים, אי הרצון של המטופל אינו מונע מאתנו להעניק טיפול איכותי - מי שאינו מדבר, הרגלים תדברנה בשמו (והגוף, האור בעיניים, האנרגיות שהוא מקרין אלינו). לעתים קרובות הרי אנו מכירים מצב שבו מה שהמטופל אומר לנו, אלו דברים שכבר ראינו בכף הרגל, ועוד לפני כן חשנו אינטואיבית. לכן, אני מציעה לכבד את צרכיו של המטופל לטיפול בשתיקה. בכניסתו לטיפול תהיה מאד ענייני - ברך אותו, שאל מה שלומו אם השתנה משהו חשוב בשבוע הקודם, איך הרגיש אחרי הטיפול... כלומר, אתה משאיר לו פתח לדיבור על מה שהוא בוחר - אך לא חוקר ובודק. לאחר מכן טפל בו כפי שאתה מוצא לנכון לבנות את סדרת הטיפולים. ושוב כבד את הצורך שלו בשתיקה. יש מטופלים שחייבים לדעת כל דבר - מה בדיוק אתה עושה ובמה אתה נוגע עכשיו. מטופל כזה ששוכב ומקבל את הטיפול ממך ונותן לך להתרכז בטיפול עצמו, בסך הכל מאפשר לך להגיע לריכזו גבוה יותר, ולטיפול איכותי - העברת המסרים מתבצעת במקום החשוב: במגע בין היד שלך לרגל שלו ובמגע האנרגטי ביניכם. -- הערה קטנה לגבי הפטריות: מכיוון שידיך הן כלי העבודה שלך, אתה מסתכן בכך שאתה חושף אותן להדבקות בפטריות. רלקסולוגים רבים מתנים את הטיפול בכך שיטופלו קודם כל הפטריות עד לריפוי. במידה שחשוב לך לטפל בו, כדאי שתמרח את ידיך בשמן עץ התה (טיטרי) לפני כל טיפול.

avorly

New member
הארות לגבי פטריות (לא כאלו שאוכלים)

ולא, אין לי שגיאה- התכוונתי להאיר את עינייכם.
אדם עם פטריות ברגליים יחכה לדחייה שלכם מלטפל בו.
ניתן להוסיף לשמן או קרם איתו עובדים באופן קבוע שמן אתרי של לבנדר ושל עץ התה.
והכי חשוב- פטריות ברגליים לא מדבקות ידיים, אבל בהחלט כן רגליים אחרות.

avorly

New member
יוסף המטפל ,

קודם כל-
רבה על הדיון המעניין שפתחת
לא יכולתי לראות אותו אתמול, אך נהנייתי מאוד לקרוא אותו היום. אני בהחלט מצודדת בשלומי לגבי חולשת הטחול, ומחדדת לכיוון חולשת מערכת היכול כולה. רצוי לשנות גם תזונה. אם אינך מתעסק בתזונה- אוכל לעזור. לגבי דיבור בטיפול או לא- יש אנשים שלא מדברים בטיפולים הראשונים, כאילו "בוחנים" מה אתה יודע ומה לא. תוכל לספר לנו קצת על צורת השכיבה של המטופל: איך והיכן מונחות הידיים? האם הוא עוצם עיניים? באיזה זווית נמצאות כפות הרגליים?

קודם כל תודה לכולם../images/Emo24.gif

שלומי כל הבהונות מקומטות מאודעל כל הכרית למעט הבוהן הגדולה שהיא מקומטת רק בחציה העליון..ואורלי לגבי תנוחת השכיבה של המטופל הוא דוקא נראה נינוח מאוד.. בשתי הטיפולים האחרונים אפילו העיר לי שכמעט נרדם.. ובטיפול האחרון אמר לי שהרגיש המון אנרגיה זורמת בזמן איזון הצ'אקרות..

csh018

New member
עור מקומט >> עודף לחות

וזו כנראה הסיבה לפטרת שיושבת שם הרבה זמן, יש לה את הכל התנאים. יש תערובת שמנים של שלוס, עם הצלחה גדולה בטיפול בפטריות. בנוסף עליו להקפיד על איוורור, יבוש רגליים אפיו עם פן. ולהחליף לגרבי כותנה שלומי

avorly

New member
מה הכוונה נינוחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תוכל לתאר יותר את מנח הידיים, הרגליים, הגוף?

אורלי

מדובר על שכיבה ישרה כמעט בלי תזוזה כל משך הטיפול.. הידיים לפעמים על הבטן ולפעמים בצידי הגוף .. וכפות הרגליים במנח הטבעי שלהן כששמים אותם על כרית..לא ישרות מידי ולא נוטות לצדדים מידי.. לי זה נראה בסדר..אין טונוס שרירים חזק או חלש מידי ..אם לזה התכוונת.

avorly

New member
לגבי הידיים:

מתי על הבטן? האצבעות שלובות? כשהן בצידי הגוף- כף היד כלפי מעלה או מטה?

היי יוסף

היי יוסף אדם שרוצה טיפול כייפי לא מוכן להיפתח אך יש דרך אחרת לפתוח את אותו מקום וכפי שידוע לך פטריות באזור הבוהן זה חסימה בראש. גם דרך הרפיה אפשר לטפל בזה . נסה להזיז את הבוהן לא מהר אבל ממש מהשורש להזיז למטה למעלה ממש עד הגבול זה גורם לתחושה של תרפיה כללית ואז תיגע במקלט השמש . זה יוצר שחרור חזק. שיהיה לך יום קסום שלך עדי

shiri240

New member
יפה מאוד, לרקוד עם זאבים!../images/Emo140.gif

מוסיפה עוד משהו- הרבה עבודה על הנשימות-s.p, [מקלעת השמש],כפי שכבר ציינת וגם הרבה לעבוד על טכניקת הרגעה,בעיקר פתיחת בית חזה- שזו טכניקה שגורמת למטופל להיפתח יותר ולדבר. שירי.

למעלה