חברים עזרה !

kinsheshet

New member
חברים עזרה !

יום חמישי הקרוב , בשעות הבוקר, בירושלים
קבעתי עם המון גורמים צילומים לטובת הפרויקט שבטח שמעתן עליו - ואם לא - אוסיף פה לינק בסוף ויהיה בסדר:)

בכל מקרה, הבחורה שהייתי אמורה לצלם הבריזה לי , מישהי מעוניינת לבוא להצטלם בסט באמת יפה ומעניין ?
אני אהיה ממש מאושרת אם מישהי תוכל להתאים במראה שלה , אני בטוחה שכולכן יפהפיות ולסט הזה - מי שתוכל להגיע תהיה ממש מיוחדת לדעתי :)

בבקשה - אם לא אתן חישבו על בנות אחרות שאולי יתאימו?

זהו שבוע הצילום האחרון ואני לא רוצה לוותר על התמונה הזו ..

כתובת המייל שלי - [email protected]

ופוסט מהבלוג של אחת המצלומות - לאינפורמציה על הפרויקט: http://pipafashionblog.blogspot.com/2012/04/blog-post_21.html

בנות! לא להסס..

אני חוזרת ואומרת-
ביני לבין כינרת אין שום קשר, אני בלתי משוחדת לחלוטין- להצטלם בעבורה הייתה חוויה מדהימה..
תעשו את זה בשביל עצמכן.. גם אם אתן חוששות או מתביישות או חושבות שאתן לא פוטוגניות.. תשאלו את כינרת כמה חפרתי לה על זה שאני לא פוטוגנית ושאני אהרוס לה את הצילום ואאכזב אותה..
באתי עם כמויות של חוסר בטחון- יצאתי מאוהבת בה ובעצמי.. והתמונות יפהפיות, עשויות בכשרון אדיר..
אל תפספסו את החוויה.
שלחו לה מייל!
ואם מישהי רוצה לשמוע עוד מוזמנת גם לדבר איתי בשמחה..

וכינרת- אם את לא מוצאת מישהי ורוצה שאני אבוא שוב, אני פנויה בחמישי

TopSound

New member
נראה לי שאם תצרפי כמה תמונות זה יעודד...

נשים נוספות לקחת חלק בפרויקט.

אם היית בחורה

והיית רוצה להצטלם לפרוייקט והיית מבקש ממני תמונה כדי לראות איך זה נראה- הייתי מסכימה..
אבל כל עוד אתה בוחר להשאר גבר (ואני לחלוטין בעד הבחירה הזו, שלא תבין לא נכון) נראה לי שאסרב..

lizush

New member
האמת? נשמע לי חוויה אמיתית

אם לא הייתי עסוקה ביום חמישי, הייתי מציעה את עצמי בכיף!

המון בהצלחה בפרוייקט!

אשמח לקבל פרטים-עדיין לא הבנתי על מה הפרוייקט

אם אפשר לפרט קצת יותר
תודה

kinsheshet

New member
היי חמודות

כל מי שרוצה לקבל פרטים יכולה לפנות אליי ספציפית או לקרוא את הלינק שפרסמתי בהודעה מעל שם יש ראיון איתי ואני מספרת על הפרויקט...

למעלה