חברים עזרה --------------------->>>>

client

New member
חברים עזרה --------------------->>>>

ערב טוב חברים. א ככה, כנראה שהמחשב הנייד שהיה לנו, ThinkPad X20 סיים את חייו, הדיסק הקשיח כנראה שהחזיר את נפשו לבורא ועפ"י מידע שהתחלתי לקבל המכונה לא יכולה לתמוך בדיסק יותר מ-20G. מה גם שאיני יודע עם מייצרים כבר דיסקים כאלה. ============================================================================= אז עכשיו מתחילים אנחנו במסכת בדיקות לגבי היורש. המחשב שהיה לנו נטחן במשך 3 שנים. אישית אני מאוד את המוצרים של IBM ביחוד ה= Thinkpad היה לי בעבודה ואני מכיר את איכות המכונות כבר למעלה מ-10 שנים. הבנתי כי אין יותר IBM ועברו לחברה חדשה. עכשיו אנחנו מתחילים לקבל המלצות. המחשב אמור להיות לגלישה, הורדת סרטים, מוסיקה, שליחת מיילים ועבודה על אופיס. מחפש המלצות לכאן ולכאן... וכן טווחי מחיר וחנויות בעלות תודעות שירות טובה

Jan22

New member
וסתם לידע כללי ,אם אתה מדבר על תקציב ה4K

אתה יכול לבדוק את ניידי הR51/R50e עם מעבדי סלרון/פנטיום. ב4.5K כבר תוכל למצוא את R60e.

bar666xp

New member
רק לידע כללי לנובו מיצרת את מחשבי IBM כבר...

איזה 5 שנים ולאחרונה רכשה את יחידת המיחשוב. כך שאנשי השירות וכו' הם אותם אנשים בגדול.

ScorpioID

New member
ברק!!!

מאיפה הבאת את זה? לפני 5 שנים IBM עדיין ייצרו אצל קבלני משנה. רק שנה לפני החלפת השם מIBM ללנובו, החלו לייצר בלנובו עצמם זו הסיבה שיצאו מחשבים מסדרת R50e, R51 R52 T42P T43 עם מיתוג של IBM אבל תחת ייצור של לנובו. עוד אפשר למצוא T40 מתוצרת LG למשל. או G40 מתוצרת היטאצ'י למשל.

bar666xp

New member
אולי זה הזיכרון שלי שדפוק {אפשרי בהחלט}

אבל עד כמה שזכור לי כבר כ5 שנים היצור העיקרי של מחשבי IBM הוא ע"י לנובו. אבל עזוב בוא ניסגור שמי זוכר ביכלל מתי IBM יצרו בפעם האחרונה... ושניזכר שהיו מעבדים לשוק הביתי מתוצרת IBM {אגב היו ממש לא מוצלחים בלשון המעטה לדעתי האישית}. תחלס כבר שנים שאין מחשב שמיוצר באמת ע"י IBM... מתוכנן ע"י IBM??? גם לא בטוח שמתוכנן ע"י IBM. אבל מה זה חשוב בסוף הרוב מועבר ליצור בסין ו/או לפחות במיזרח מלזיה וענה-ארף.

client

New member
עדכון מהשטח!

עד'כון מהשטח==> הכנסתי לאישפוז את הנייד במעבדת השירות של IBM בגבעת שמואל. החלפת דיסק קשיח וכן תיקון הצירים. איש השירות שלקח את המחשב התפלא באיזה מצב המחשב הגיע שמור. המחשב עפ"י רישומיהם בן 6.5. שנים! ואנחנו מרוצים ממנו עד הגג אם רק הייתם יודעים מה הוא עבר, עובר ויעבור... אין על הסדרה הזו של IBM

למעלה