חברים,עוד רגל..

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
חברים,עוד רגל..

הפעם של מטופלת. קדימה,לנתחחחח
אגב, ברגל ימין (שלה) מתחת לזרת יש כתם שחרחר,זה לכלוך במצלמה,תתעלמו.

csh018

New member
קדימה,לנתחחחח ../images/Emo140.gif

במבט כללי רואים רגל של אדם חזק, מוחצן עור קשה בהרבה מקומות עם עור מתקלף הרבה הגנות, להסתיר, מע' חיסון חלשה. עור קשה מדי - כמו לגעת באבן. אין גמישות בעור, יש פיצוצים בעקב. הכול צפוף ומלא. עקב חזק - עקשן מאד וטיפוס "שורד". כשהעקב עם עור קשה - זו תקיעת יתד ע"ח עולמות אחרים. ואז ההליכה היא כאילו עם חצי ברקס - מעיד על "תקיעות", חוסר זרימה, עם עכבות בחיים מראה הגשר כמו "בונקר". בפנים יכול להתפוצץ, אבל כלפי חוץ "הכול בסדר". כשאזור הלבלב עם הרבה קמטים - סימן שלאדם אין שמחת חיים. מקום שמחת החיים "הזקין", הגוף הגשמי עייף, הוא לא מימש את מה שרצה (זה יכול להיות היצרים), הגוף שלו עייף פיזית ואז הוא לא יכול להנות מכלום. יתכן ואנשים לא הצליחו להגיע לאינטימיות רגשית ואז לא טוב להם. אזור כריות מדרך עור קשה גורף כללי רגל מוחצנת - מלא בעור. חיכוך מאסיבי. האדם שם לו שריון. לא קשור לאמונה או אהבה. כל מערכת היחסים ביני לבין סביבתי - אני מראש בא עם מגן לעולם. אתם לעולם לא באמת יודעים מה עובר עלי פנימה, אבל גם לעולם לא מגיבים אלי פנימה. בהונות מרובעות = חשיבה שכלית מרובעת, מעשית, תבניתית, מוגדרת. מצד שני חסרת גמישות. יבלות על 2 האצבעות הקטנות האחרונות - יכול להיות הפרעה בשמיעה, פטריות באוזניים, גרודים באוזניים, טינטון קל. המקום מתחיל "להזמין" נזק. בדר"כ למקומות האלה מגיעים או הוירוסים האלה או פטריות, או סתימת אוזניים שמצריך לעשות שטיפה. ישנם עוד דברים בשלב זה נתן את הבמה לשאר חברי הפורום

ואני שואלת....

מהיכן משיגים כזאת רמת ניתוח?תוהה באמת. אני מרגישה שאני יודעת הרבה, אבל עדיין לא מספיק. מסיימת בכיר והתחושה היא שהאבחון לא משהו.לכן בקרוב אחפש מקום ללמוד בו אבחון כמו שצריך.

csh018

New member
בוקר טוב ספיר../images/Emo140.gif

|גם אני בסוף שנה שניה חשבתי שיש לי הרבה ידע וגם היום אני יודע כמה אני לא יודע. לכן כל הזמן אני לומד משתתף בהרצאות ומשתף חברים למקצוע ומורים. אבל הכי הכי חשוב זה התרגול, קראתי הרבה הודעות בפורום, אבל רק ברגע שעלו רגליים, פתחתי את המיקלדת. כרגע אין לי תמונות רגליים סרוקות ולצערי כרגע אין ברשותי מצלמה דיגיטלית. לכן אני משתתף בבקשה של אורלי שלחו רגליכם על פני הפורום, וקדימה כל אחד/ת יוסיפו יעלו לדיון וכך כולנו נלמד ונתרגל. בהצלחה לכככככככוווווווולללללללללללםםםםםםםםםםם שלומי

avorly

New member
ספירפיר1 ,

ברוכה השבה
תמיד בלימודים ישנה תחושה שלא יודעים מספיק, אל תבהלי- כולנו היינו במקום הזה. תנסי להסתכל על הרגליים בלי תחושות מוגזמות, תקשיבי לבטן שלך - ואז תוכלי לנתח.... שווה להמשיך לנסות.אל תתיאשי.

*g99

New member
היי שלומי,

מעניין אותי לקרא את התשובה שלך,אני קראתי אותה המון ומנסה לחשוב. יש הרבה דברים שאתה צודק,אבל חלקם שייכים יותר לעבר מאשר להווה.יש דברים שאני לא ממש בטוחה בהם. אותה בחורה שמה לה שריון והגנות כל חייה,רק בשנים האחרונות היא כבר הפסיקה עם זה ומתחילה להקשיב לצרכיה.עייפות הגוף יש,היא חוזרת ואומרת שהיא מרגישה כו אישה "זקנה" וקשה לה לעשות פעולות פשוטות שבעבר עשתה בקלות.היא טיפוס עקשן,שורד ולפעמים לא מראה את מה שעובר עליה,אך לא תמיד. היום היא לא מרשה לעצמה להגיע למצב של "להתפוצץ",היא מנתרלת מצבים כאלו.יש לה שמחת חיים,אולי בעבר לא היו לה.אוזניים,אני חושבת שיש גם קשר רוחני לא פחות,חוסר ההקשבה שלה לעצמה ושימת דגש על מה יגידו האחרים. בכללי הכל נכון,אבל כמו שאמרתי חלק די גדול נכון לעבר ולא להווה. תודה שלומי,כייף לקרא אותך. אגב,אני מבינה שסיימת לימודים..ספר על עצמך,אותי סיקרנת

csh018

New member
היי ל*g99

לבי הרגל כנראה שהבחורה ניהלה כך את חייה, וכעט היא עושה שינוי או בתקופה האחרונה OK אנו נמתין נעקוב אחר רגליה ונראה את השינוי. אם את יכולה לצרף צילומי צד זה מאד יעזור ואסור לשכוח שאנו מכאן רואים רק בדו מימד, ויותר מזה לא נוגעים כדי לקבל עוד נתונים תמשיכי עם הצילומים של הרגליים. לשאלתך השניה אני מעדיף לעשות זאת במסר שבת שלום שלומי

avorly

New member
*g99 , ../images/Emo24.gif

גאה בך על ההתמדה בהבאת רגלים לניתוח
אגב, על אלה אפשר אולי להסביר איך נכנסת גם האסטרולוגיה לניתוח

אצבעות כף הרגל

בתמונה לעניות דעתי,כיוונן שידיעותי מועטות הן עדיין בהשוואה לחברי המלומדים..נראה כאילו אצבעות כף רגל שמאל מכווצות יותר ונשענות אחת על השניה ולא כך ברגל ימין.אם זה לא בגלל זוית הצילום אז בואדי יש לכך משמעות.

avorly

New member
יוסף המטפל , ברוך הבא בצל פורומינו

כמו שכבר אמרתי לרבים אחרים לפני כן, לא חשוב כמה הידע שלנו- חשוב כמה אנחנו יודעים להקשיב......... תסתכל על הרגליים ותנסה להבין מה הן מנסות לספר לך. אגב, צדקת לפי דעתי עם האצבעות.

csh018

New member
היי יוסף- אצבעות כף רגל שמאל סגורות

אז אם נמשיך עם קו חשיבה זה רגל שמאל זו הרגל שמלמדת אותנו על יכולת הקבלה של המטופלת. וכיוון שמדובר באיזור הבהונות אזי זה איזר החשיבה. מכאן נשאל את המטופלת אך היא מקבלת או אך היא מקשיבה לקול הפנימי שלה? שאלה לי אליך: האם זה אתה יוסי שעזרת לי לטפל בערן החייל???? שלומי

avorly

New member
הרגליים מצולמות נהדר לדעתי,

אפשר לראות פרטים שבדרך כלל צריך זכוכית מגדלת כדי לראות אותם. ולעניינינו: * נראה שהיא לא ישנה טוב, אפילו קמה עייפה כאילו עבדה כל הלילה. * היבלת על הזרתות- יש זוגיות? יש בעיות פרנסה? * בעיות עיכול- עצירויות ושלשולים לחילופין. * טיפוס רגשן. * אדם גדול פיזיץ, עם הרבה נפיחויות והתקעויות נוזלים בגוף. * כעסים פנימים גדולים.

למעלה