חברים, עד כאן.

Pure M

New member
חברים, עד כאן.

לפני כמה חודשים היה לנו כאן דיון על ההודעות שהגיעו לשפה מלוכלכת שאילצה למחוק אותן, כשאמרתי שנתחיל להשגיח על החוקים מקרוב, קיבלנו מכם תגובות שאומרות שתשמרו על השפה ושלא נתחיל לחסום ולמחוק על הדברים כפי שמנוסח בתקנון הפורום. אז שיחררנו קצת את החגורה, כי וואלה, סמכנו עליכם שלא תעשו עבודה קשה. מסתבר שזו היתה טעות. עכשיו שימו לב טוב טוב, כנסו לתקנון הפורום (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1012&a=185&c=34&sc=0&ssc=0 ) וקראו אותו כמו שצריך, כי האכיפה של החוקים בו תהיה הדוקה מעתה והלאה. אל תגידו שלא שמעתם או לא ידעתם. ראו הודעה זו כאזהרה.

z dead

New member
טוב חבר.

"2. הודעות שעוברות על חוקי מדינת ישראל או חוקי תפוז יימחקו, ובמקרה הנדרש שולח ההודעות אף עלול להיות מושעה מן הפורום בחסימה זמנית, או בחסימה קבועה, והכל לשיקול דעתם של המנהלים." עד כמה שידוע לי,גזענות והסתה כנגד מיעוטים זו עבירה על חוקי מדינת ישראל. זה קצת יותר חמור מ"אידיוט","בבון",ו"זיוני שכל". גם הודעות שמכילות משפטים שנוגעים לליקוקי רקטום,ערוות מטונפות,השתנות ושאר הפרשות וכו' זה טיפל'ה יותר גרוע מ"אידיוט","זיין שכל" והערות סרקסטיות. גם השימוש במילה כמו יודונאצים בקונטקסט של קללה. "כבר במגילת העצמאות מופיעה ההכרזה כי "מדינת ישראל תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין" וברבים מחוקי מדינת ישראל מופיע איסור על הפליה של אדם על-פי גזעו ועל פגיעה באדם בשל גזעו:" http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%96%D7%A2%D7%A0%D7%95%D7%AA#.D7.92.D7.96.D7.A2.D7.A0.D7.95.D7.AA_.D7.91.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C הבחור פה טען שמה שמותר לנוצרים ויהודים אסור למוסלמי,הבחור גם ייחס לבאדיר דברים שמעולם לא נאמרו על ידו והסית כנגד מגזר שלם.

לא קשור

אל תגיב. פשוט אל תתיחס אליו. בכל השרשורים המיותרים האלה אתה מעורב, שרשורים שכבר הפכו לרוב ההודעות בפורום. אני לא מצפה ממך להיגרר כל הזמן לריבים כאלה. איתן, תראה את הבקיאות שלך בכדורסל, זה יותר חשוב לפורום. די לקלל, די להתייחס לכל פלוץ.

z dead

New member
קשה לי

לקרוא שקרים,והערות גזעניות ולא להגיב. אם אף אחד לא יסתום להם את הפה הם ימשיכו. בסוף הרי הם נעלמים עם הזנב בין הרגליים ואחרי שהוכחו כטמבלים לא קטנים. אז נגררים מידי פעם לשרשורים מיותרים...בנוסף הפורום מתנקה,וחוזרים לשגרה.

../images/Emo45.gif הגיע הזמן

כבר נהיה מעצבן לקרוא/להיכנס לפורום. אין יותר דיוני מעניינים, הכיף שהיה פעם בלהיכנס, לקרוא ולכתוב בפורום נעלם. ההודעות בפורום בתקופה מסתכמות בריבים בין אנשים על נושאים שלא קשורים לנושא הפורום. כלומר, מתחילים בויכוחי כדורסל וממשיכים כרגיל לניבולי פה, קללות והקנטות על דברים אישיים. אנשים שלא מכירים אחד את השני מקללים זה את זה בלי סוף. משהו נוסף, טיפשי להיעלב שיורדים עליך באינטרנט, אבל זה מעיק לקרוא בפורום שיש בו ירידות בלי סוף. אני כבר לא כותב פה הרבה, אין אנשים שיקראו הודעות, חלק נכבד מהאנשים שהיו גורמים לפורום להיראות טוב בעבר נעלמו מפה. קחו לדוגמא את משחק ההימורים שרץ כאן בשנה שעברה, היה מבוקש בהתחלה ולאט לאט התדרדר. שקלתי מעט אולי לעשות אותו גם השנה אבל ירדתי מהר מהרעיון. אם הייתי עושה אותו גם השנה זה היה הרבה פחות מעניין ומבוקש מה שמונע ממני כמובן לעשות את זה. לא פלא שאני כותב יותר בצ'ה מאשר פה, לא ששם הכל פיקס, אבל אין שם ריבים שלא נגמרים בין אנשים שהורסים כל נושא והופכים אותו לקללות והקנטות. דייי נמאס להיכנס לפה כבר ולראות את השרשורים הארוכים האלה שהתחילו בנסיון ליצור נושא ונגמרים בריבים.

z dead

New member
ומתי זה התחיל?

עד ששניים-שלושה משתמשים ספציפים ואותו פרובקטור שמגיע לקצת ונעלם הגיעו לפה הכל היה בסדר גמור. לומר על פורום צ'ה שהוא טוב בהשוואה לפורום כלשהו...זה קשה. יש לריב,ויש לנהל דיון מגובה בעובדות,הוכחות והסברים או לפחות טענות רציניות. ויש להשתמש בביטויים כמו יודונאצים ודיבורים על הפרשות ואיברים מוצנעים כמו הדפקט התורן. או ביטויים כמו אנטישמי ולשחרר אנליזות נפשיות בגרוש של משתמשים אחרים כמו הגאונים האחרים. אין שום בעיה בוכוח,כל עוד הוא מגובה בעובדות..או לפחות טענות אמיתיות ואם קורה שמישו נעלב,אז קורה בלהט הדברים שנאמרים דברים לא נעימים ולפעמים מעליבים,אבל יש הבדל ענקי בין שימוש בביטויים מבחילים ורטוריקה מבישה,לבין הסחפות בלהט הדברים,הבדל עצום.

bobas

New member
הגיע הזמן מושון .

תחזירו את הפורום לכייף שהיה פה.

AmiTutiT14

New member
משה צודק... אתם חייבים להבין דבר 1-

אני כבר מרגישה רע כמנהלת להכנס לפורום, כי אתם זורקים זין. אני מנסה לנהל פה בצורה טובה, אבל החשק יורד. מדי פעם כשיש לי זמן אני מנסה לפתוח דיון אבל הוא בכלל לא עובד, וזה לא כי הוא לא מעניין, אלא כי אתם מעדיפים להמשיך דיוני קללות. יש גם את צ'ה, שאין פורום אוהדים אחד שיכול להשתוות אליו כי הוא הטופ, אנחנו לא מנסים להתחרות. אבל לפחות אל תהרסו.

AmiTutiT14

New member
ודבר נוסף-

משה שונה ממני, הלוואי והייתי כמוהו בקטע הזה, אבל אני אישית לא חוסמת אנשים למרות הכל. למה? כי גם ככה אין פה הרבה אנשים. ככה יוצא שהרבה פעמים אני בלבטים עם עצמי אם כדאי לחסום גולש מסויים או לא, ואני ממש לא אוהבת להרגיש ככה. אז בבקשה ממכם, תבינו אותי ותעזרו לי למנוע את הלבטים האלה בכך שתתנהגו יפה.

z dead

New member
אם...

פורום צ'ה זה המודל שלכם,אז מצבכם רע. רע מאוד. שוב,עד שאוהדי גאיידמק ובית"ר לא הסתננו לפה ועד שלא ניתנה במה לכל מיני טרולים שבאים עם הפרוקבציה התורנית שלהם,היה אחלה פורום. עשיתם ממני אוייב העם,לא זוכר לי שפרט לוכוחים טיפשיים שהגיעו אך ורק לאחר שכל מיני בבונים שקראו לי אנטשמי או פסיכי או אוהדי מכבי שבאו והתחזו לאוהדי הקבוצה וקראו לי יודונאצי,לא זוכר שרבתי אם מישהו. הדבר היחידי שאני זוכר זה "ריב" עם תיכונסיט ושאבוי אמרתי לו שהוא "מזיין את השכל" כשאמר שיניב גרין טוב מבאסטון או משו בסגנון,לאחר שהוכחתי לו עם לינקים וסטט' שהוא טועה והוא המשיך בשלו,אז אמרתי שהוא מזיין בשכל וקבלתי על זה הודעה בפרטי...נו באמת. "הריב" ההוא עם שוש,היה נגזרת מהבמה שאתם נותנים לכל מיני דפקטים פרובקטורים בגרוש שמתחזים לאוהדי הקבוצה..והתנצלתי בפניה. פורום צ'ה באמת זבלה של פורום,"הלב הצהוב" "וצהבת" די דומים לצ'ה רק הצבעים שונים. אם את רוצה דוגמה אמיתית לפורום שהוא הטופ כנסי לWWW.SHEDIM.COM זה היה אחלה,ויכול להמשיך להיות אחלה פורום ואם השאיפה היא להיות כמו פורום צ'ה...אז..אבוי.

AmiTutiT14

New member
להפך,

אמרתי שאנחנו לא צ'ה ולא מתיימרים להיות צ'ה. זה לא המודל, זה שונה פורום שונה לגמרי. ואף אחד לא עשה ממך אויב העם, לא דיברתי עליך בכלל.

z dead

New member
לא אמרתי שאת ספציפית דברת עליי

ולא התכוונתי לזה שעשו ממני אויב העם ממש..אלא בהגזמה קלה כמובן. ואמרת שצ'ה זה הטופ...זה ממש לא.

Pure M

New member
ברכותיי,

כנראה שהדברים שלי לא נשמעים כל כך, כי נאלצתי להשעות עכשיו מישהו מהפורום ל24 שעות כאזהרה. וזה כל כך קצר רק כי אני נחמד. אז אני אגיד לכם שוב - מריבות אישיות בין אנשים שלא מסכימים על משהו שאינו קשור לנושא הפורום - במסרים!!! דיונים כאלה לא עולים על גבי הפורום! ואני בטח ובטח לא רוצה לשמוע מגולש שקורא לאחר בכינויי גנאי על גבי הפורום. רוצים לקלל אחד את השני? סבבה, תעשו מה שאתם רוצים, לא בטריטוריה שבאחריותי. יום טוב.

Pure M

New member
כמו כן,

הוספתי עוד שני סעיפים (6-7) לתקנון חוקי הפורום. אני חושב שתרצו לעיין בהם אם לא תרצו להיתקל במצב לא נעים בו אתם נחסמים מהפורום או הודעות שלכם נעלמות בלי שתבינו למה.

z dead

New member
אמ...

הגאון שהורחק מפה ולא נזכיר את שמו בדרך לקבל הרחקה גם מצ'ה. מרגש.

אריאל5

New member
יש לי רק שאלה אחת:

בעבר נחסמתי בפורום אחר של תפוז בטענה שהבאתי קישור לאתר ואסור להביא קישור לאתר לפי חוקי תפוז. השאלה היא האם אכן יש חוק כזה או שמנהל אותו פורום מעל בתפקידו ואם יש חוק כזה האם באמת מתכוונים לחסום את מי שיקשר לאתרי ספורט?

Pure M

New member
זה תלוי בחוקי הפורום הספציפי.

כאן מותר לתת קישורים כל עוד זה לא באופן מוגזם, וכמובן - לאתרי ספורט\הפועל ולא לאתר מסחרי כלשהו.

אריאל5

New member
אוקיי אז פה חוקים נורמלים...

ושם שיקרו לי במצח נחושה שטענו שזה לא תלוי בהם אלא זו הרואה של תפוז לכל הפורומים שלה ולא החלטה של מנהל הפורום.

Pure M

New member
כנראה שמדובר היה באתר שמפר

את החוקים.. אני מאמין שלא היו אומרים לך סתם.

למעלה