חברים .. סיגנומי = סליחה ..

חברים .. סיגנומי = סליחה ..

לרגע שכחתי שזהו פורום מוזיקה יוונית .. והתחלנו "להתלכלך" :) אז הנה .. עקיצה קטנה :)

הנה העקיצה..שיר של קזנג'ידיס

סטו טרפזי=בשולחן פו טפינו=איפה שאני שותה ליפי=חסר טו פוטירי סו=הכוס שלך ליפון=חסרים טגליקה=המתוקים סו לוגיה=המילים שלך פו אקוגה=ששמעתי אפ טחילי סו=מה השפתיים של טי סימיסי סו=הזיכרון עליך טי ניחטה אבטי=בלילה ההיא מס טין קרדיה מו=בתוך הלב שלי אינה קרפי=זה מסמר איפו קריסו=איפו שאני זורק טי מטיה מו=את המבט שלי מורפי סו=הדמות שלך כמטוני איקרדיה מו=גם אם ליבי מתחרט זו מטין אפידה סו=אני חי עם התיקווה שלך תהנו שלכם גרב.

the greek

New member
בבקשה

STO TRAPEZI PU TA PINO LIPI TO POTIRI SU LIPUN TA GLIKA SU LOGIA PU AKOUGA AP' TA XILI SU KE E THIMISI SU TI NIXTA AFTI MES STI KARDIA MU INE KARFI OPU RIXNO TI MATIA MU BLEPO TI SFARGIDA SU KE AN MATONI E KARDIA MU ZO ME TIN ELPIDA SU KE E THIMISI SU ...

דה גריק ידידי היקר...

תודה רבה לך על ההשלמה .. אני לא חזק בצד של האנגלו יוונית יפה מאוד שיש עוד אנשים שחשוב להם לתרום לפורום, אני בטוח שאתה עשית את זה על הצד הטוב ביותר.. שיחקת אותה ידידי.. שלך גרב.

מנדובלה

New member
להקת כוורת אומרים שגרבים לא חסר../images/Emo41.gif

בשיר של כוורת "המגפים של ברוך" אומרים ...וגרביים לא חסר... טוב שכוורת התפרקו אם הם חושבים ככה כי גרב יש רק 1 !!!

תמנונה

New member
גרב גם אני מצטרפת לתודות../images/Emo140.gif

עוד דרך להבין ת'שירים וגם ללמוד יוונית. תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מנדובלה

New member
גרב... א- תה תו-ת-ח.... שתדע ש..

אני ממש נהנת מהתרגום שלך אתה מעשיר אותי (את כולנו) בבקשה עד תרגומים .. נשיקות וחיבוקים מנדובלה {אודי}

למעלה