חברים נפלאים

דיןדון*

New member
חברים נפלאים

ערב אחד שהיה ממש משעמם ניכנסתי לצאט קצת לפטפט ההתחלה היתה מפחידה ובאותו הרגע חשתי שאני נמצא במקום מוזר ובכלל לא ידידותי לסביבה ופתאום ממש לפני שעמדתי לצאת הכרתי אישה ולימים ידידה נפלא ליאתוש שמה בהתחלה לא הבנתי מה עושה האישה המקסימה בתוך כל הבלאגן שניגלה מול עיניי פטפטנו קצת בהתחלה וסיימתי עם הבטחה קטנה לחזור בהזדמנות שוב פעם לצאט הימים חלפו ואט אט מצאתי את עצמי יותר ויותר בצאט בחדר הכי נפלא שיש חדר נשואים נשואות ובכל יום שחלף הכרתי יותר ויותר אנשים חדשים ומקסימים חושב שהתמזל מזלי להכיר את המיוחדים שבחדר, את אלת האהבה לי28 לילי ישראל שריתוש מרי לו וכמובן את הראשונה שהכרתי ליאתוש בטוח שיש בחדר עוד אנשים מקסימים יותר ומקסימים פחות שאותם לצערי אני מכיר פחות לכן ניכנסתי הערב לפורום חבריי היקרים לצעוק ולומר את מה שבלב אתם הכי הכי נפלאים שיש אוהב אותכם מאוד מאוד דיןדון מצטער אם שכחתי מישהו ואם כן את זאת מבטיח אני לתקן בפעם הבאה

ברוך הבא

לחדר הפורום. נו זה היה נורא? תמשיך כך כי יש לך הרבה מה להגיד ולשתף. אתה בן אדם נפלא, מתחשב וכן. צריכים אנשים כמוך לצידנו. אוהבת מאוד אלת.

ליאתוש

New member
דיןדון

חברי היקר אין שמחה ממני על כך שהצלחתי לגרום לך לחזור לצאט ולגלות שיש כאן אנשים נפלאים נכון לפעמים גם אני רוצה לצעוק ולומר לכולם עד כמה אני אוהבת אותם ועד כמה היכפת לי מהם זה מגיע לחברות מיוחדת במינה וכשלא רואים מישהו כמה ימים ממש דואגים לו למרות שיש כאן גם כאלה שחושבים שהם גיבורים מאחרי המסך לא כולם מבינים או רוצים להבין שמאחורי כל מסך ומקלדת יש אדם עם רגשות אז הם פוגעים וגורמים לחברים טובים עם נשמה פגועה לעזוב את הצאט מקווה מאוד שיבוא יום ויפקחו עיניהם ויפסיקו להרוס את חדרינו המיוחד חדר נשואים נשואות ובאשר אליך אני שמחה ומאושרת מחברותנו ואומרת לך תודה נשמה טובה אתה חבר אמיתי ואני אוהבת אותך ליאתוש

לי28

New member
דיןדון....

איזה כייף זה לקרוא גם דברים כאלו... מי יתן וירבו... אין מה להוסיף חוץ מההנאה מהצד שלי לדבר אתך בלילות.... למרות שבזמן האחרון אתה עסוק בצלילות (חחחח) אבל לא אשכח את הערב שבו הילד שלך היה לך על הברכיים וניסנו להרדים אותו ביחד... אוהבת אותך המון המון לי28

דיןדון

אנחנו אומנם לא מכירים... אבל אני תמיד שמחה לקבל חבר חדש לפורום המצומצם שלי... אני רואה שחברים כבר לא חסרים לך ושמחה על כך שתהיה לך קליטה מהירה... ליהי

למעלה